Fedezd fel a ThetaHealing®-et

A küldetésünk változást teremteni a világban és egyszerre megmutatni mindenkinek saját, valódi kapcsolódását A Mindenség Teremtőjéhez. Célunk, hogy minden emberből a legjobbat hozzuk elő.

Vianna Stibal 1995-ben alkotta meg a ThetaHealing technikát saját személyes felépülésének ideje alatt, miután egy lábában lévő közel 23 cm-es daganatos megbetegedésből gyógyult fel.

A ThetaHealing technika egy meditációs módszer és egy szellemi filozófia – nem épül vallásra, de azok mindegyikét elfogadja – melynek célja hogy közelebb kerülhessünk a Teremtő Erőhöz.

A test-, a lélek- és a szellem gyakorlati módszere, melynek alkalmazása lehetőséget nyújt korlátozó hiedelmeink törlésére, életünk támogató gondolatokkal való megélésére, erényeinkben való fejlődésre. A ThetaHealing Technika -a meditáción és az imán keresztül-  pozitív életminőséget teremt.


A ThetaHealing technika mindig azt tanítja, hogy a hagyományos orvoslással együtt alkalmazható a módszer. Megtanítja, hogy a Mindenség Teremtőjének Feltétel Nélküli Szeretetén alapuló saját intuíciónkat hogyan használjuk az éppen aktuális „munka” során. Hisszük, hogy az agyhullámok ciklusának Theta állományra való megváltoztatásával tényleges tanújává válhatunk annak, mikor a Mindenség Teremtője azonnali fizikai- és érzelmi jóllétet teremt meg.Tapasztalataink alapján a ThetaHealing technikán keresztül, az intuitív képességeink alkalmazásával, spontán fizikai- és érzelmi jóllét jöhet létre.A mi filozófiánk az, hogy éljük, gyakoroljuk és oktassuk másoknak, hogyan érhetjük el a jobb életet, a Tiszta Szeretet Esszenciáján keresztül.Ez a technika lehetővé teszi számunkra, hogy - együttműködve a Teremtő Erővel – harmóniát teremthessünk meg testünkben, szellemünkben és elménkben. Megismerhetjük a Hetes Sík Létezését. Ezen elv alapján a konzulensek a meditációs technika segítségével magasabb, szellemi erővel csatlakozhatnak saját hitrendszerükhöz és elrendelhetik a változást az egyéni szabad akarat szerint

A ThetaHealing® technika a leginkább így írható le: "az elérhető csoda az életedben" 

„HA CSAK EGYETLEN EGY ENERGIA-TECHNIKÁT TANULSZ MEG, EZ LEGYEN AZ.. A THETAHEALING TECHNIKA ÖRÖKRE MEGVÁLTOZTATHATJA AZ ÉLETEDET. A TECHNIKA EGYSZERŰ ÉS TÖKÉLETES! NEM FÜGG SEMENNYIRE SEM TŐLED, NEM KELL FELADNOD ÉRTE BÁRMILYEN MÁS TANÍTÁST. A THETAHEALING TECHNIKA TÚLMUTAT A HITTÉTELEKEN ÉS MÉG TÚL IS MEGY A VALLÁSOK ÁLTAL ELFOGADOTT DOLGOKON. MIKÉNT KRISZTUS AZT MONDTA: „MINDEZEK A DOLGOK, MELYEKET TEHETÜNK ÉS MÉG ANNÁL IS TÖBB” A THETAHEALING TECHNIKÁVAL MEGTANULHATOD AZT HOGY SEMMI SEM LEHETETLEN, HA MERSZ HINNI BENNE.

-Nini Guerard, Acupuncturist, Kaiser Permanente korábbi munkatársa

 

 

 

ThetaHealing
Ajánlások
Teljesen megváltozott, minden szempontból az életem.

-Lois Lee Fellers
„Nos, Vianna…teljes szívemből köszönöm, hogy olyan sok emberrel osztod meg ezt a csodálatos módszert. Ez valóban megváltoztatta az életemet.”

-Christine Powell
A ThetaHealinggel teljes rezgésbeli ugrást tapasztaltam meg, amely megváltoztatta az életemet. Meggyógyítottam a saját problémáimat, családi kapcsolataimon belül csodálatos gyógyulásokat tapasztaltam meg és megtaláltam az életcélomat.

-Diana Palm

ThetaHealing Institute of Knowledge®

29048 Broken Leg Road
Bigfork, MT USA  59911
Telefon: 406.206.3232
FAX: 406.206.4669

Hivatalos Vianna Stibal ThetaHealing weboldal
       
THETAHEALING, THETAHEALER, the THETA HEALING shield logo and THInK/THETA HEALING INSTITUTE OF KNOWLEDGE are registered trademarks. Seminars and sessions in the ThetaHealing energy modality are available exclusively from an Instructors and Practitioners certified in the ThetaHealing Technique. Only an instructor or Practitioner who has been certified by THInK is entitled to be called a ThetaHealer. Only those energy healing practices developed and approved by Vianna and THInK can be called ThetaHealing.
  test

Copyright © 2022 THETAHEALING®


No portion of information in this website may be reproduced or distributed in any form without prior permission from the author which may be solicited upon request. All rights reserved.