Vianna Stibal - a ThetaHealing® megalapítója

Vianna Stibal híres spirituális tanító, aki világszerte oktatja lélek filozófiáját és meditációs technikáját, a ThetaHealing®-et. Miután tanúja volt saját gyógyulásának egy közel 23 cm-es tumoros megbetegedésből, felfedezte hogy érzelmeink és meggyőződéseink milyen nagy hatással vannak ránk alap-, genetikai-,történelmi- és lelki szinten. Megalkotott egy rendszert mely segít feltárni hogyan és miért hiszünk, -hogyan hozunk létre problémákat és betegségeket az életünkben, -hogyan lehetünk képesek megváltoztatni azokat, -hogyan érthetjük meg a Teremtő igazi tervét és hogyan teremthetjük meg a vágyott valóságunkat. Az általa megalkotott technika azonnali mély théta állapotba hozza az agyunkat.

 

Ebben az állapotban tanítja meg diákjainak hogyan állítsák helyre kapcsolódásukat a Teremtővel. Ezen kapcsolódáson keresztül tanulható meg, hogyan lehet megkönnyíteni a fizikai-, lelki- és érzelmi változások elérését. Megtanítja, hogy mindannyian isteni szikrák vagyunk, megmutatja hogy hogyan teremti meg mindenki a saját valóságát és hogy minden egyes dolog az életünkben valamilyen célt szolgál. Vianna megtanítja hogyan azonosítsd be ezen célokat, hogyan értelmezd önnön magad és hogy teremtsd meg azt a valóságot amit látni szeretnél az életedben.

 

 

Nemcsak hogy rájött, hogy a módszer tanítható de tudta, hogy át KELL adnia ezt a tudást.

Vianna a világ minden táján vezet szemináriumokat és oktat mindenféle fajú-, meggyőződésű és vallású embert. A világon kb. 300.000 tanárt és konzulenst képzett már, akik 30 országban dolgoznak, de a munka nem áll meg itt!

 

 

Vianna elkötelezetten osztja meg szeretetét az emberek és A Mindenség Teremtője iránt tréningjein, könyveiben és a mások számára nyújtott segítséggel.  Hozzájárulásként, szeretetének kifejezésére minden személyes konzultációt ingyenesen bocsát rendelkezésre.

 


Vianna Stibal személyes üzenet

A nevem Vianna. A ThetaHealing technika megalkotója vagyok. A Teremtő által több alkalommal is meggyógyítottam magam ezzel a módszerrel.

 

Az első pillanattól kezdve, hogy átéltem az azonnali gyógyulásomat, ugyanaz a kíváncsiság hajtott: mitől gyógyult meg ilyen gyorsasággal a lábam? Évekkel később azt mondták, hogy pangásos szívelégtelenségem van. Mégegyszer átélhettem szívem hihetetlenül gyors gyógyulási folyamatát. Újból ugyanazt a kérdést tettem fel, mitől gyógyult meg ilyen gyorsan a testem?

 

Lehetséges, hogy a megfelelő kérdés az lett volna, miért kellett megbetegednem és mi volt a tanulnivalóm belőle? Mint mindig, a Teremtő ugyanazzal a türelemmel válaszolt: „Vianna, a tested öngyógyító. Áldanod és ösztönöznöd kellene, nem gátolnod”.

 

Több ezer gyógyulásnak voltam szemtanúja klienseim és tanítványaim körében. 1995-től az időmet azzal töltöttem hogy bemutattam az embernek, hogyan végezzék el ezt az egyszerű meditációt, és bizonyosodjanak meg eredményéről. 2000-ben kezdtem el mások képzését is ennek tanítására.

 

 

A ThetaHealing módszer legmegfelelőbben úgy írható le, mint „becsatlakozni a tiszta válaszokba”.  A résztvevők számára egyaránt lehetővé teszi, hogy megtalálják a korlátozó hiedelmeiket, és hogy megváltoztathassák azokat azonnal.  Nincs távoli megvalósulás, nem kell megerősítéseket olvasgatni, nincs benne semmi hókusz-pókusz. Csak az egyszerű felismerés van és az elhatározás, hogy meg kívánjuk változtatni a dolgokat, majd a tanújává válunk annak, hogy a Teremtő azonnal létrehozza a változást.

 

Azonnali gyógyulásom után, az emberek rámtaláltak és tömegesen érkeztek hozzám. A Teremtőt kértem mondja meg, hogy segíthetnék nekik. Néhányan jobban lettek, néhányan nem. Amikor megkérdeztem tőle, hogy mért van ez, hogy nem javult az állapotuk, azt válaszolta, hogy ők úgy gondolják, betegnek kell lenniük. A hitrendszerekkel való munka akkor már nem volt új a számomra. Egy hipnoterapeuta felesége voltam, aki eltekintve a különbségektől, igazán jó volt a szakmájában. A hipnózis módszere viszont egy hosszú folyamat. Némely hiedelem genetikus- és törtenelmi eredetű. Miután hozzámentem az én montanai kedvesemhez, Guy Stibal-hez, a Teremtő megmutatta a négy szinten történő, hitrendszeri munkát. A végeredmény elképesztő volt!

 

Mindkét könyv, az alap és a haladó Theta Healing bemutatja a módszeremet. Számos ThetaHealing tanár van mindenfelé, akik által megosztom válaszaimat és imáimat az egész világgal. A legtöbb tanár, akiket tanítottam csodálatos, és csak néhányuk okozott nekem szívfájdalmat. Tudásomat még mindig, céltudatosággal vezérelve osztom meg másokkal.

 

Tudom, hogy a Teremtő létezik és mi mindannyian a részei vagyunk. Tudom, hogy létünk isteni és megtisztítva hitrendszereinekt, bármire képesek lehetünk. A röntgen által feltárt 23 cm-es daganatomból való felgyógyulás örök emlékeztető erre, nem tagadható le. Nagyon sok csodás dolog tanúja lehettem a testen belül-, és kívül is. Láttam embereket meggyógyulni és másokat, akik nem. Tudom, hogy a Teremtő Való és -nem számít, hogy mely valláshoz tartozol-, képes vagy csatlakozni hozzá.

 

Én az életemet a Teremtőnek szenteltem. Utam során számos módot találtam arra, hogy segíthessek magamnak és másoknak megtalálni az egészséget, szeretetet és örömöt.

 

A ThetaHealing elképesztő sikere a munka letisztultságában, és a konzulensek-, tanárok elkötelezettségében rejlik, akik számos kultúrán belül terjesztik munkájukat. Minden tanárnak és konzulensnek megvan a maga csodás megtapasztalása, de a módszer amelyet tanítunk, mindenhol ugyanaz.

 


 

ThetaHealing
Ajánlások
Teljesen megváltozott, minden szempontból az életem.

-Lois Lee Fellers
„Nos, Vianna…teljes szívemből köszönöm, hogy olyan sok emberrel osztod meg ezt a csodálatos módszert. Ez valóban megváltoztatta az életemet.”

-Christine Powell
A ThetaHealinggel teljes rezgésbeli ugrást tapasztaltam meg, amely megváltoztatta az életemet. Meggyógyítottam a saját problémáimat, családi kapcsolataimon belül csodálatos gyógyulásokat tapasztaltam meg és megtaláltam az életcélomat.

-Diana Palm

ThetaHealing Institute of Knowledge®

29048 Broken Leg Road
Bigfork, MT USA  59911
Telefon: 406.206.3232
FAX: 406.206.4669

Hivatalos Vianna Stibal ThetaHealing weboldal
       
THETAHEALING, THETAHEALER, the THETA HEALING shield logo and THInK/THETA HEALING INSTITUTE OF KNOWLEDGE are registered trademarks. Seminars and sessions in the ThetaHealing energy modality are available exclusively from an Instructors and Practitioners certified in the ThetaHealing Technique. Only an instructor or Practitioner who has been certified by THInK is entitled to be called a ThetaHealer. Only those energy healing practices developed and approved by Vianna and THInK can be called ThetaHealing.
  test

Copyright © 2022 THETAHEALING®


No portion of information in this website may be reproduced or distributed in any form without prior permission from the author which may be solicited upon request. All rights reserved.