ThetaHealing® Románc

az én montanai pasim

Évekkel ezelőtt megálmodtam magamnak azt a férfit akivel később majd együtt élem az életem. Tudtam, hogy barna hajú és kék szemű. Ahogy telt az idő, azt is tudtam hogy Montanaból való és hogy vagy állatokkal vagy földműveléssel foglalkozik. Azt nem tudtam eldönteni biztosan hogy melyik, de tudtam hogy valamelyik a kettő közül és hogy van egy gyereke. Amikor először álmodtam róla, tudtam hogy házas, de azt is hogy el fog válni. Az első találkozásunk időpontja egyre közeledett. Biztos voltam benne hogy egy öreg kék-fehér színű furgonja van és hogy a gyermeke egy kisfiú. Valamilyen megmagyarázhatatlan oknál fogva nem tudtam őt közvetlenül „elérni” álmaimban, csak a kisfián keresztül és megkértem mondja el az apjának, hogy jövök. Megszakításokkal évekig volt egy álmom, amiben egy nőstény farkassá változva egy csomagot viszek a hátamon. Ennek a farkasnak a képében szaladtam be a kisfiú álmába, és mondtam el neki, hogy egy nap eljövök és meglátogatom az apját. A visszatérő álmoktól a kisfiú sikítva és sírva ébredt fel. Néhány évig ezekkel az álmokkal próbáltam kommunikálni, sikertelenül. Egészen 1997-ig, amikor is találkoztam a férfival. 

Az álmomban mindig az én montanai pasimként emlegettem. Számtalanszor megkértem a Teremtőt hogy mondja meg, hogy hívják de csak azt a választ kaptam, hogy „egy pasi Montanaból”. Napközben meséltem a barátaimnak arról  a férfiról akire vágytam és reméltem hogy a montanai férfi lesz „AZ IGAZI”. Egy barátnőmmel beszélgettem éppen, amikor rájöttem hogy tulajdonképpen a lelkitársamat akarom manifesztálni, ugyanis pontosan elmondtam neki, hogy mi az amire egy férfiban számomra szükséges vagy pedig feladom az egészet. Elmondtam neki hogy egy magas, barna hajú, kék szemű férfira vágyom, aki megbízható és akiről álmodtam, a férfira Montanaból. 

1997-ben találkoztam egy férfival, akit Guy Stibal-nak hívtak. (Megjegyzés: a „stable” azó jelentése: megbízható; kiejtése hasonlít a Stibal-hez) Amikor újból találkoztam a barátnőmmel és meghallotta a vezetéknevét, annyit mondott: „Te aztán értesz a teremtéshez!” Guy állattenyésztéssel és földműveléssel foglalkozott. A családja idaho-i farmján művelte a földeket, nyaranta pedig Montanaban dolgozott egy ranchon. Azt mesélte nekem, hogy a fia hosszú időn keresztül álmodott egy farkassal, amelytől felriadt. Ezt a férfit én olyan pontos részletességgel láttam, hogy amikor először találkoztam vele, azt gondoltam a Teremtő szórakozik velem, és ez nem lehet ilyen egyszerű. 

Mára pontosan tudom, hogy a Teremtő minden választ megad nekünk, amire szükségünk van. A férjem neve Guy és Montanaból való. – az én montanai pasim.(angol fordítás: My guy from Montana) Ő az én társam ezen az úton – együtt járva a világ különböző pontjait, tanítva az embereket – élvezem teljes mértékü támogatását a ThetaHealing® megalkotásában. Ezt a történetet férjemnek szentelve szeretnélek emlékeztetni Benneteket, hogy bízzatok a megérzéseitekben. 
 
Távozás Vianna és Guys You Tube videók


ThetaHealing Guy Stibal expresses his love for his Amazing wife Vianna Stibal Part 1
ThetaHealing Guy Stibal expresses his love for his Amazing wife Vianna Part 2
Vianna & Guy's horseback riding video
Vianna & Guy's Labrynth video  

ThetaHealing
Ajánlások
Teljesen megváltozott, minden szempontból az életem.

-Lois Lee Fellers
„Nos, Vianna…teljes szívemből köszönöm, hogy olyan sok emberrel osztod meg ezt a csodálatos módszert. Ez valóban megváltoztatta az életemet.”

-Christine Powell
A ThetaHealinggel teljes rezgésbeli ugrást tapasztaltam meg, amely megváltoztatta az életemet. Meggyógyítottam a saját problémáimat, családi kapcsolataimon belül csodálatos gyógyulásokat tapasztaltam meg és megtaláltam az életcélomat.

-Diana Palm

ThetaHealing Institute of Knowledge®

29048 Broken Leg Road
Bigfork, MT USA  59911
Telefon: 406.206.3232
FAX: 406.206.4669

Hivatalos Vianna Stibal ThetaHealing weboldal
       
THETAHEALING, THETAHEALER, the THETA HEALING shield logo and THInK/THETA HEALING INSTITUTE OF KNOWLEDGE are registered trademarks. Seminars and sessions in the ThetaHealing energy modality are available exclusively from an Instructors and Practitioners certified in the ThetaHealing Technique. Only an instructor or Practitioner who has been certified by THInK is entitled to be called a ThetaHealer. Only those energy healing practices developed and approved by Vianna and THInK can be called ThetaHealing.
  test

Copyright © 2022 THETAHEALING®


No portion of information in this website may be reproduced or distributed in any form without prior permission from the author which may be solicited upon request. All rights reserved.