Hogyan lehetsz ThetaHealer®

Az első tanfolyam –amellyel megkezdődik kalandod a ThetaHealinggel – az Alap DNS Tanfolyam. Ez egy 3 napos tanfolyam, amelyet általában péntek, szombat, vasárnap napokon tanítanak. A szeminarium bemutatja a ThetaHealinget és megtanítja az alapvető információkat arról, hogy hogyan is végezd a ThetaHealing munkát, valamint oklevelet kapsz, mellyel tanúsított ThetaHealing Konzulenssé válsz. A 2 leginkább ajánlott tanfolyam az Alap- és a Haladó DNS Tanfolyamok. Ezen szemináriumok elvégzése után ThetaHealing tanulmányaid több irányba is elindulhatnak.

 

Ha elvégzed az Alap DNS tanfolyamot, létrejön egy profil a www.thetahealing.com oldalon és a rendszer e-mailben elküldi felhasználó nevedet és jelszavadat. A profilod egészen addig nem lesz látható, míg be nem lépsz és be nem állítod, hogy más is láthassa.

 

Amint megkapod felhasználóneved és jelszavad, hozzáférhetsz a fiókodhoz, mint ThetaHealer. Javasoljuk, hogy tanfolyam elvégzése után, szánj egy percet arra, hogy leellenőrzöd adataid megfeleleőek-e, hogy a legfrissebb elérhetőségi információk legyenek az oldalon.

 

ThetaHealing
Ajánlások
Teljesen megváltozott, minden szempontból az életem.

-Lois Lee Fellers
„Nos, Vianna…teljes szívemből köszönöm, hogy olyan sok emberrel osztod meg ezt a csodálatos módszert. Ez valóban megváltoztatta az életemet.”

-Christine Powell
A ThetaHealinggel teljes rezgésbeli ugrást tapasztaltam meg, amely megváltoztatta az életemet. Meggyógyítottam a saját problémáimat, családi kapcsolataimon belül csodálatos gyógyulásokat tapasztaltam meg és megtaláltam az életcélomat.

-Diana Palm

ThetaHealing Institute of Knowledge®

29048 Broken Leg Road
Bigfork, MT USA  59911
Telefon: 406.206.3232
FAX: 406.206.4669

Hivatalos Vianna Stibal ThetaHealing weboldal
       
THETAHEALING, THETAHEALER, the THETA HEALING shield logo and THInK/THETA HEALING INSTITUTE OF KNOWLEDGE are registered trademarks. Seminars and sessions in the ThetaHealing energy modality are available exclusively from an Instructors and Practitioners certified in the ThetaHealing Technique. Only an instructor or Practitioner who has been certified by THInK is entitled to be called a ThetaHealer. Only those energy healing practices developed and approved by Vianna and THInK can be called ThetaHealing.
  test

Copyright © 2022 THETAHEALING®


No portion of information in this website may be reproduced or distributed in any form without prior permission from the author which may be solicited upon request. All rights reserved.