Dig Deeper

Dátum: November 30 - December 1, 2019

Előfeltételek: Alap DNS Tanfolyam, Haladó DNS Tanfolyam

A nyelv (ek): German

Weboldal:
www.susanne-schmid.at

Összesen Seminar összeg: 394.00 EUR

Betét összege: 49.00 EUR

szeminárium összege: 345.00 EUR

Helység

Mitterweg 28 Wildon, Austria 8410

About Your oktató

Susanne Schmid

Független Okleveles Kezelő, Oktató

English,German

0043 664 4176593

http://www.susanne-schmid.at

A következő helyek kiszolgálása:

Wildon, Steiermark, Austria

ThetaHealing® Dig Deeper

Időtartam: 2 nap

A ThetaHealing Technika mesés eszköz arra, hogy a minket foglalkoztató kérdések gyökerét megtalálhassuk, hiszen a konzulensek egy elkép

esztő módszert tanulnak meg, aminek„Ásás” a neve. Ez a beszélgető sítlusú megközelítés lehetővé teszi számunkra, hogy kényelmes módon fedezzük fel a megfoghatatlan és mélyen a tudat alatt húzódó gondolatokat és hiedelmeket,amelyek korlátozhatnak minket. A ThetaHealing Technika – a feltétel nélküli szeretet használatával- a Hit- és Érzelem munka során tisztít meg ezektől.

A tanfolyam célja az, hogy a ThetaHealer®-ek jól felkészültek legyenek ebben az alapvető technikában, és hogy szilárd alapokat, tippeket és módszereket kaphassanak, amelyek szükségesek a magabiztos munkához, mellyel a kliensek gyökérproblémáit ássák ki. Anélkül hogy sikeresen beazonosítanánk a fő- és eredendő problémákat, nem tudhatod, hogy milyen meggyőződést kell megváltoztatni. Ez azt is jelentheti, hogy az elvégzett változtatások csak átmenetiek lesznek és a ki nem takarított negatív hiedelmek korlátozni fogják a valódi gyógyulást.

Ez a tanfolyam megerősít abban, hogy segíteni tudj a klienseknek, hogy megérthessék viselkedésüket és életüket. A gyógyító cserék megvalósításában történő segítségeddel, a konzultációik befejeztével elérik az egyensúly és tisztaság állapotát.

 

 

Additional Class Information

THETA HEALING ® „GRABE TIEFER – DIG DEEPER“

Der Digging-Prozess bestimmt den Rhythmus und die Struktur jeder ThetaHealing® Behandlung und kann am besten übersetzt werden mit: “Die Kunst des Zuhörens.”

Um innere Ressourcen ins Bewusstsein zu bringen, stark aufgeladene Gefühle zu transformieren und begrenzende Glaubensmuster aufzulösen, muss man dem Klienten die richtigen Fragen stellen. Das erfolgreiche Graben führt tief ins Unterbewusstsein – dort passiert die Verwandlung von Schmerz in Liebe.

Zielführendes Digging ist nicht nur intuitiven Menschen vorbehalten, sondern kann erlernt werden.

Dieser Kurs ist seit 2018 eine Vorraussetzung für alle anderen Kurse.

Voraussetzungen: ThetaHealing® Basic DNA und Advanced DNA
Kosten: € 394,- Frühbucherrabatt 350,- gilt für alle die den Betrag bis zum 14.11.2019 eingezahlt haben.
Voraussetzung: Thetahealing® Basisseminar und Thetahealing® Advancedseminar

IM SEMINARPREIS ENTHALTEN:

  • Seminarhandbuch THInK
  • 70 % Praktische Anwendung
  • Zertifikat zum offiziellen Arbeiten mit ThetaHealing®
  • Pausensnacks und Getränke

AUS DEM INHALT:

  • Verhaltensweisen besser verstehen können
  • 8 Wege des erfolgreichen Diggings
  • Was du bei der Fragestellung tun und lassen solltest
  • Was du bei Downloads tun und lassen solltest
  • Verändern von Gruppenbewusstsein

Anmeldung zum Kurs 30.November -1.Dezember 2019
ACHTUNG Alle Anmeldungen die zwischen 15. und 24.11. hereinkommen werden erst am 25.11.19 bearbeitet

The Information displayed on this ThetahHealing profile is provided by the ThetaHealer listed above. They are responsible for the information displayed. If you would like to report the information in this profile to THInk click on report profile link. Information on the other pages of this website is provided by THInk.

Hivatalos Vianna Stibal ThetaHealing weboldal
       
THETAHEALING, THETAHEALER, the THETA HEALING shield logo and THInK/THETA HEALING INSTITUTE OF KNOWLEDGE are registered trademarks. Seminars and sessions in the ThetaHealing energy modality are available exclusively from an Instructors and Practitioners certified in the ThetaHealing Technique. Only an instructor or Practitioner who has been certified by THInK is entitled to be called a ThetaHealer. Only those energy healing practices developed and approved by Vianna and THInK can be called ThetaHealing.
  test

Copyright © 2020 THETAHEALING®


No portion of information in this website may be reproduced or distributed in any form without prior permission from the author which may be solicited upon request. All rights reserved.