Manifesting and Abundance

Dátum: November 23 - 24, 2019

Times: Sab e Dom 9h-18h

Előfeltételek: Alap DNS Tanfolyam, Haladó DNS Tanfolyam, Áss Mélyebbre Tanfolyam

A nyelv (ek): Portuguese

Weboldal:
https://patriciaborges.business.site

Összesen Seminar összeg: 1442.00 BRL

Betét összege: 152.00 BRL

szeminárium összege: 1290.00 BRL

Helység

Espaço Ser Pleno Brasília, DF Brazil 70000-000

About Your oktató

Patricia Magalhaes Borges

Független Okleveles Kezelő, Oktató

Portuguese

61 99946-9301

Brasília, Brasil

A következő helyek kiszolgálása:

Brasília, DF, Brazil

ThetaHealing® Manifesting and Abundance

Időtartam: 2 nap

 

A ThetaHealing® koncepciója szerint a Teremtés egy  olyan Meggyőződés, amely szerint a Mindenség Teremtőjéhez való kapcsolódással fizikailag hozhatunk létre dolgokat.

 

Minden, amit létrehozunk az életünkben, a kinyilatkozásainkat, gondolkodásunkat és cselekvésünket tükrözi vissza. Minden döntésünk, az általunk választott teremtések visszatüröződései. Amit gondolunk és teszünk, közvetlen hatással bír előnyös és hátrányos teremtéseinkre.   Ha állandóan azt hangoztatod, hogy szegény vagy, az is leszel. Ha folyamatosan azt mondod és úgy is gondolod, hogy anyagi jólétben élsz, úgy is lesz. A lehető legfontosabb dolog hogy megtartsd a pozitív szemléletmód állapotát. 

Az igazság az, higy mi magunk teremtjük a valóságunkat és lehetőségünk van a legjobbat létrehozni amit csak a világ kínálhat. De először is el kell döntsd, hogy mit is akarsz az életedben. Álmodsz arról, hogy azt az életet éled, amelyre vágysz? Sokaknak ez az álma, de a valóság nem ez, a sok keresgélés ellenére sem.

Ez a tanfolyam egy csodálatos kérdőívvel segít abban hogy megtaláld azokat a meglepő és mélyen elrejtett blokkokat, melyek elválasztanak a céljaidtól. Megmutatja hogyan áss mélyre, hogy törölhesd azokat; megtanítja a Szándékot és az Isteni Időzítést, és hogy az életben minden Te érted dolgozik. Minden támogató új érzést megkapsz amely ahhoz szükséges, hogy megalapozza életedben a bőséget. Sokan úgy próbálják meg használni a ThetaHealing®-et, hogy nem izom-tesztelik le, hogy vajon mi okozza a blokkokat, csak letöltik a teljes anyagi bőséget.  Ilyen esetekben csalódottak lesznek, ha nem érnek el azonnali eredményeket. Ezen a tanfoyamon azt tanulod meg, hogy hogyan töröld a blokkokat. hogyan tervezz, hogy „tedd fel a szándékodat” és hogyan érd el az általad elképzeld sikereket. Ez nem egy „Hogyan-legyek azonnal-gazdag” kézikönyv, hanem egy univerzális eszköz, amely által felfedezheted a benned rejlő, felhasználható lehetőségeket, hogy az életed minden területe gazdaggá váljon.

A Teremtés és Bőség tanfolyam a következő kritériumok szerint tanítják az okleveles ThetaHealing® Tanárok:

  • Manifesztálás Letöltései Théta Állapotban.
  • Hogyan blokkoljuk a bőséget – ami nem a pénzről szól.
  • A blokkok eltávolításának gyakorlása
  • Gyakorlat: Isteni Időzítés
  • Gyakorlat: Emlékezés a Jövőre
  • Gyakorlat: Be vagyok ragadva
  • Gyakorlat: Hogyan alakítsd a jövődet a Hetedik Síkról a legjobb úton-módon.
  • Gyakorlat: Áldd meg a pénzed

 

A tanfolyam tartalmazza: ThetaHealing Teremtés és Bőség Munkafüzet és Manifesztálás Meditáció a Hetedik Síkról CD-t.

Additional Class Information

Olá, seja bem-vindo(a).

Estou com um novo curso para te apresentar! Vamos passar dois dias trabalhando as infinitas possibilidades que o universo nos oferece.

Aprenda a esclarecer as crenças que estão impedindo você de manifestar em sua própria vida. Você pode e deve criar sua própria realidade.

Este não é um manual de obter-rico-rápido, mas sim uma ferramenta universal de auto-descoberta para utilizar o seu potencial para se tornar rico em todos os aspectos da sua vida.

E muito mais como...
• Manifestando downloads em um estado Theta
• Como as crenças na abundância são raramente sobre o dinheiro
• Exercícios para limpar suas crenças
• Exercício: Divine Timing
• Exercício: Lembrando o seu futuro
• Exercício: Estou preso ao exercício
• Exercício: Como criar o seu futuro a partir do Sétimo Plano e manifestar-se no mais alto e melhor caminho
• Exercício: Abençoe seu dinheiro

Pré-requisito: DNA Básico, DNA Avançado e Aprofundando no Digging

PROGRAMAÇÃO
Dia 23 de novembro de 2019 (sábado): das 9h às 18h;
Dia 24 de novembro de 2019 (domingo): das 9h às 18h.
Intervalo de uma hora para almoço

Instrutora: Patrícia Magalhães Borges
Certificada por Vianna Stibal (Fundadora do ThetaHealing®), by THInk®/Thetahealing® Institute of Knowledge
Desde 2014 no ThetaHealing®

Informações: (61) 99946-9301
contato@patriciamagalhaesborges.com

The Information displayed on this ThetahHealing profile is provided by the ThetaHealer listed above. They are responsible for the information displayed. If you would like to report the information in this profile to THInk click on report profile link. Information on the other pages of this website is provided by THInk.

Hivatalos Vianna Stibal ThetaHealing weboldal
       
THETAHEALING, THETAHEALER, the THETA HEALING shield logo and THInK/THETA HEALING INSTITUTE OF KNOWLEDGE are registered trademarks. Seminars and sessions in the ThetaHealing energy modality are available exclusively from an Instructors and Practitioners certified in the ThetaHealing Technique. Only an instructor or Practitioner who has been certified by THInK is entitled to be called a ThetaHealer. Only those energy healing practices developed and approved by Vianna and THInK can be called ThetaHealing.
  test

Copyright © 2020 THETAHEALING®


No portion of information in this website may be reproduced or distributed in any form without prior permission from the author which may be solicited upon request. All rights reserved.