Dig Deeper

Dátum: October 31 - November 1, 2020

Times: 10:00-17:00

Előfeltételek: Alap DNS Tanfolyam, Haladó DNS Tanfolyam

A nyelv (ek): English,Bulgarian

Weboldal:
www.empowering-lives.com

Összesen Seminar összeg: 395.00 GBP

Betét összege: 0.00 GBP

szeminárium összege: 395.00 GBP

Helység

United Kingdom

Ez a szeminárium online lesz. A részleteket regisztrációkor adjuk meg.

About Your oktató

Gergana Mingova

Független Okleveles Kezelő, Oktató

English,Bulgarian

www.empowering-lives.com

A következő helyek kiszolgálása:

London, United Kingdom
Welwyn Garden City, United Kingdom
Varna, Bulgaria

ThetaHealing® Dig Deeper

Időtartam: 2 nap

A ThetaHealing Technika mesés eszköz arra, hogy a minket foglalkoztató kérdések gyökerét megtalálhassuk, hiszen a konzulensek egy elkép

esztő módszert tanulnak meg, aminek„Ásás” a neve. Ez a beszélgető sítlusú megközelítés lehetővé teszi számunkra, hogy kényelmes módon fedezzük fel a megfoghatatlan és mélyen a tudat alatt húzódó gondolatokat és hiedelmeket,amelyek korlátozhatnak minket. A ThetaHealing Technika – a feltétel nélküli szeretet használatával- a Hit- és Érzelem munka során tisztít meg ezektől.

A tanfolyam célja az, hogy a ThetaHealer®-ek jól felkészültek legyenek ebben az alapvető technikában, és hogy szilárd alapokat, tippeket és módszereket kaphassanak, amelyek szükségesek a magabiztos munkához, mellyel a kliensek gyökérproblémáit ássák ki. Anélkül hogy sikeresen beazonosítanánk a fő- és eredendő problémákat, nem tudhatod, hogy milyen meggyőződést kell megváltoztatni. Ez azt is jelentheti, hogy az elvégzett változtatások csak átmenetiek lesznek és a ki nem takarított negatív hiedelmek korlátozni fogják a valódi gyógyulást.

Ez a tanfolyam megerősít abban, hogy segíteni tudj a klienseknek, hogy megérthessék viselkedésüket és életüket. A gyógyító cserék megvalósításában történő segítségeddel, a konzultációik befejeztével elérik az egyensúly és tisztaság állapotát.

 

 

Additional Class Information

Digging work, or the process of identifying the root cause of an issue, is at the heart of the ThetaHealing technique. In this seminar, we will gain deeper understaning of the digging and healing work, and how to find the bottom belief with grace and ease. Over two days, we will have a number of live demonstrations and you will practice your digging skills to become a clearer channel to the Creator as you allow yourself to be guided with the healing process. You will intuitively know how to discover the blessing in every situation which will transform your overall understanding of life and the healing work.

In this seminar, you will discover and learn:

  • The shortcuts to digging and an in-depth explanation with live demonstrations
  • What is important to remember when doing digging work as well as Do’s and Don’t of belief work
  • How to identify the bottom belief faster and have a complete healing quicker
  • How to detach from the outcome of a healing as you move beyond the client’s drama and trauma to complete lessons and learn virtues
  • How to allow yourself to witness Divine energy completing the healing

The Information displayed on this ThetahHealing profile is provided by the ThetaHealer listed above. They are responsible for the information displayed. If you would like to report the information in this profile to THInk click on report profile link. Information on the other pages of this website is provided by THInk.

Hivatalos Vianna Stibal ThetaHealing weboldal
       
THETAHEALING, THETAHEALER, the THETA HEALING shield logo and THInK/THETA HEALING INSTITUTE OF KNOWLEDGE are registered trademarks. Seminars and sessions in the ThetaHealing energy modality are available exclusively from an Instructors and Practitioners certified in the ThetaHealing Technique. Only an instructor or Practitioner who has been certified by THInK is entitled to be called a ThetaHealer. Only those energy healing practices developed and approved by Vianna and THInK can be called ThetaHealing.
  test

Copyright © 2020 THETAHEALING®


No portion of information in this website may be reproduced or distributed in any form without prior permission from the author which may be solicited upon request. All rights reserved.