Dig Deeper

Dátum: September 19 - 20, 2020

Times: 7pm EST

Előfeltételek: Alap DNS Tanfolyam, Haladó DNS Tanfolyam

A nyelv (ek): English

Weboldal:
www.theprovocativeintuitive.com

Összesen Seminar összeg: 555.00 CAD

Betét összege: 35.00 CAD

szeminárium összege: 520.00 CAD

Helység

Canada

Ez a szeminárium online lesz. A részleteket regisztrációkor adjuk meg.

About Your oktató

Daniel Tuttle

Független Okleveles Kezelő, Oktató

English

9172848287

Www.theprovocativeintuitive.com

A következő helyek kiszolgálása:

New York, NY, United States of America
Shanghai , China
Los Angeles, CA, United States of America

ThetaHealing® Dig Deeper

Időtartam: 2 nap

A ThetaHealing Technika mesés eszköz arra, hogy a minket foglalkoztató kérdések gyökerét megtalálhassuk, hiszen a konzulensek egy elkép

esztő módszert tanulnak meg, aminek„Ásás” a neve. Ez a beszélgető sítlusú megközelítés lehetővé teszi számunkra, hogy kényelmes módon fedezzük fel a megfoghatatlan és mélyen a tudat alatt húzódó gondolatokat és hiedelmeket,amelyek korlátozhatnak minket. A ThetaHealing Technika – a feltétel nélküli szeretet használatával- a Hit- és Érzelem munka során tisztít meg ezektől.

A tanfolyam célja az, hogy a ThetaHealer®-ek jól felkészültek legyenek ebben az alapvető technikában, és hogy szilárd alapokat, tippeket és módszereket kaphassanak, amelyek szükségesek a magabiztos munkához, mellyel a kliensek gyökérproblémáit ássák ki. Anélkül hogy sikeresen beazonosítanánk a fő- és eredendő problémákat, nem tudhatod, hogy milyen meggyőződést kell megváltoztatni. Ez azt is jelentheti, hogy az elvégzett változtatások csak átmenetiek lesznek és a ki nem takarított negatív hiedelmek korlátozni fogják a valódi gyógyulást.

Ez a tanfolyam megerősít abban, hogy segíteni tudj a klienseknek, hogy megérthessék viselkedésüket és életüket. A gyógyító cserék megvalósításában történő segítségeddel, a konzultációik befejeztével elérik az egyensúly és tisztaság állapotát.

 

 

Additional Class Information

This course will be taught in English and will include an exciting mix of students from all over the world; Including China, Malaysia, Singapore, Indonesia, Brazil & North America. 

It is my intention to facilitate and grow a global community of healers from around the world. 

We are looking forward to having you in this class and learning and growing together toward true fulfillment and ultimate healing for all of us and the world during these challenging times. 

 

 

September (Live in Orlando, Also Avail online)

Basic DNA1 - Sept 10, 11 & 12  $650

Advanced DNA2 - Sept 14, 15, & 16 $650  

Dig Deeper -  Sept 19 & 20 - $550

You & Creator - 26 & 27 $550 

10am - 5pm EST 

 

October classes (in BALI) 

BASIC DNA: October 16 - 19 - 8:30am - 12:30pm

BASIC DNA: October 23, 24 & 25 9-1pm 

Advanced DNA2: October 27, 28 & 29 - 8pm - 1am (NYC)

 

NOVEMBER: 

Dig Deeper: Nov 7 & 8  / 8pm - 1am (NYC)

Dig Deeper: Nov 8 & 9 / 8am - 1pm (BALI

You & Creator; Nov 14 & 15  / 8pm - 1am (NYC)

You & Creator; Nov 15 & 16 / 8am - 1pm (Bali)

(Must have completed Basic, Advanced & Dig Deeper first) 

Manifesting & Abundance - Oct 31 & Nov 1 (Must have completed Basic, Advanced & Dig Deeper first) 

The Information displayed on this ThetahHealing profile is provided by the ThetaHealer listed above. They are responsible for the information displayed. If you would like to report the information in this profile to THInk click on report profile link. Information on the other pages of this website is provided by THInk.

Hivatalos Vianna Stibal ThetaHealing weboldal
       
THETAHEALING, THETAHEALER, the THETA HEALING shield logo and THInK/THETA HEALING INSTITUTE OF KNOWLEDGE are registered trademarks. Seminars and sessions in the ThetaHealing energy modality are available exclusively from an Instructors and Practitioners certified in the ThetaHealing Technique. Only an instructor or Practitioner who has been certified by THInK is entitled to be called a ThetaHealer. Only those energy healing practices developed and approved by Vianna and THInK can be called ThetaHealing.
  test

Copyright © 2020 THETAHEALING®


No portion of information in this website may be reproduced or distributed in any form without prior permission from the author which may be solicited upon request. All rights reserved.