Soul Mate

Dátum: June 19 - 20, 2021

Előfeltételek: Alap DNS Tanfolyam, Haladó DNS Tanfolyam, Áss Mélyebbre Tanfolyam

A nyelv (ek): German

Weboldal:
https://www.thetahealingswiss.ch/

Összesen Seminar összeg: 440.00 CHF

Betét összege: 20.00 CHF

szeminárium összege: 420.00 CHF

Helység

Switzerland

Ez a szeminárium online lesz. A részleteket regisztrációkor adjuk meg.

About Your oktató

Matthias Wirth

Független Okleveles Kezelő, Oktató, Mester, certificate of science

English,German,French

+41-793-638-712

http://www.thetahealingswiss.ch

A következő helyek kiszolgálása:

, Austria; , Germany;Kriessern, SG, Switzerland

ThetaHealing® Soul Mate

Időtartam: 2 nap

Ez a Lélektárs Nap után következő 2. nap, amely a már Alap- és Haladó Tanfolyamot végzett diákok számára látogatható. A második nap mélyebbre megy a meggyöződések- és a

lélektárs megtalálását övező félelmek kitakarításában.

Ez a tanfolyam csodás módja annak, hogy rájöjj mi is az amit igazán keresel egy partnerben és anélkül hogy keresnéd, megmutatja számodra ezt a csodás energiát. Gyere és fedezd fel, hogy mi az ami hiányzik a kapcsolatodból, engedd meg hogy segítsünk megtalálni az önbizalmadat, a lélektársadat vagy csak hogy feléledjen újra a régi szikra.

„Emlékezz”, a szeretet körbevesz, de anélkül hogy teljesen nyitottak lennénk vagy -észlelnénk a körülöttünk lévő dolgokat, elsuhanhat mellettünk, észrevétlenül.

 

 

Additional Class Information

Bemerkungen:
Dieses Seminar wird online unterrichtet. Die Seminarunterlagen schicken wir dir vorab per Post zu.

Die Seminarzeiten sind wie folgt:
  • Start: 9.00 Uhr
  • Mittagspause: ca. 11.30 - 12.30 Uhr
  • Ende: ca. 15.00 Uhr

Wichtiger Hinweis:
Für das Online-Seminar brauchst du einen Laptop (alternativ Tablet oder Mobiltelefon) mit Kamera, sodass wir uns während des Seminars sehen können. Das Seminar wird nicht aufgezeichnet, folglich ist Präsenz vorausgesetzt. Ablenkungen sollten vermieden werden.

The Information displayed on this ThetahHealing profile is provided by the ThetaHealer listed above. They are responsible for the information displayed. If you would like to report the information in this profile to THInk click on report profile link. Information on the other pages of this website is provided by THInk.

Hivatalos Vianna Stibal ThetaHealing weboldal
       
THETAHEALING, THETAHEALER, the THETA HEALING shield logo and THInK/THETA HEALING INSTITUTE OF KNOWLEDGE are registered trademarks. Seminars and sessions in the ThetaHealing energy modality are available exclusively from an Instructors and Practitioners certified in the ThetaHealing Technique. Only an instructor or Practitioner who has been certified by THInK is entitled to be called a ThetaHealer. Only those energy healing practices developed and approved by Vianna and THInK can be called ThetaHealing.
  test

Copyright © 2021 THETAHEALING®


No portion of information in this website may be reproduced or distributed in any form without prior permission from the author which may be solicited upon request. All rights reserved.