Dig Deeper

Dátum: April 24 - 25, 2021

Times: This course is created for the UK and NZ combined....April 23rd UK 8.30pm to 11pm / 24th NZ 7.30am t

Előfeltételek: Alap DNS Tanfolyam, Haladó DNS Tanfolyam

A nyelv (ek): English

Összesen Seminar összeg: 660.00 NZD

Betét összege: 100.00 NZD

szeminárium összege: 560.00 NZD

Helység

New Zealand

Ez a szeminárium online lesz. A részleteket regisztrációkor adjuk meg.

About Your oktató

Pip (Philippa) Oxlade

Független Okleveles Kezelő, Oktató, Mester, certificate of science

English

+64 (0)21 031 7324

www.ladyrainbowheart.co.nz

A következő helyek kiszolgálása:

HAMILTON, Waikato, New Zealand
Auckland, Auckland, New Zealand
Cambridge, Waikato, New Zealand

ThetaHealing® Dig Deeper

Időtartam: 2 nap

A ThetaHealing Technika mesés eszköz arra, hogy a minket foglalkoztató kérdések gyökerét megtalálhassuk, hiszen a konzulensek egy elkép

esztő módszert tanulnak meg, aminek„Ásás” a neve. Ez a beszélgető sítlusú megközelítés lehetővé teszi számunkra, hogy kényelmes módon fedezzük fel a megfoghatatlan és mélyen a tudat alatt húzódó gondolatokat és hiedelmeket,amelyek korlátozhatnak minket. A ThetaHealing Technika – a feltétel nélküli szeretet használatával- a Hit- és Érzelem munka során tisztít meg ezektől.

A tanfolyam célja az, hogy a ThetaHealer®-ek jól felkészültek legyenek ebben az alapvető technikában, és hogy szilárd alapokat, tippeket és módszereket kaphassanak, amelyek szükségesek a magabiztos munkához, mellyel a kliensek gyökérproblémáit ássák ki. Anélkül hogy sikeresen beazonosítanánk a fő- és eredendő problémákat, nem tudhatod, hogy milyen meggyőződést kell megváltoztatni. Ez azt is jelentheti, hogy az elvégzett változtatások csak átmenetiek lesznek és a ki nem takarított negatív hiedelmek korlátozni fogják a valódi gyógyulást.

Ez a tanfolyam megerősít abban, hogy segíteni tudj a klienseknek, hogy megérthessék viselkedésüket és életüket. A gyógyító cserék megvalósításában történő segítségeddel, a konzultációik befejeztével elérik az egyensúly és tisztaság állapotát.

 

 

Additional Class Information

Hi there
Thankyou for your interest in my course and I will passionately support you

These times have been especially made available so that I can teach across the world in the UK and NZ and I hope it suits you too

Here are the details:

UK 23 to 25th April

NZ 24th and 25th April

  • 23rd UK 8.30pm to 11pm / 24th NZ 7.30am to 10am - 2.5 hours
  • 24th UK 8am to 11am / 24th NZ 7pm to 10pm - 3 hours
  • 24th UK 8.30pm to 11pm /25th NZ 7.30am to 10am - 2.5 hours
  • 25th UK 8am to 11am / 25th NZ 7pm to 10am - 3 hours
Early bird register before 23rd March $560.00 . Full price $660. *These times have been especially made available so that I can teach across the world in the UK and NZ Lady of the Rainbow Heart - ThetaHealing® Dig Deeper (ladyrainbowheart.co.nz)

Please contact me at pip@ladyrainbowheart.co.nz

and I so look forwards to meeting you
Pipx

www.ladyrainbowheart.co.nz

The Information displayed on this ThetahHealing profile is provided by the ThetaHealer listed above. They are responsible for the information displayed. If you would like to report the information in this profile to THInk click on report profile link. Information on the other pages of this website is provided by THInk.

Hivatalos Vianna Stibal ThetaHealing weboldal
       
THETAHEALING, THETAHEALER, the THETA HEALING shield logo and THInK/THETA HEALING INSTITUTE OF KNOWLEDGE are registered trademarks. Seminars and sessions in the ThetaHealing energy modality are available exclusively from an Instructors and Practitioners certified in the ThetaHealing Technique. Only an instructor or Practitioner who has been certified by THInK is entitled to be called a ThetaHealer. Only those energy healing practices developed and approved by Vianna and THInK can be called ThetaHealing.
  test

Copyright © 2021 THETAHEALING®


No portion of information in this website may be reproduced or distributed in any form without prior permission from the author which may be solicited upon request. All rights reserved.