Dig Deeper

Dátum: June 18 - 19, 2021

Times: Fr. 15-20 Uhr Sa.10-18 Uhr

Előfeltételek: Alap DNS Tanfolyam, Haladó DNS Tanfolyam

A nyelv (ek): English,German

Weboldal:
www.susanne-schmid.at

Összesen Seminar összeg: 385.00 EUR

Betét összege: 0.00 EUR

szeminárium összege: 385.00 EUR

Helység

Mitterweg 28 Wildon, Steiermark Austria 8410

About Your oktató

Susanne Schmid

Független Okleveles Kezelő, Oktató

English,German

0043 664 4176593

http://www.susanne-schmid.at

A következő helyek kiszolgálása:

Wildon, Steiermark, Austria
Graz, Steiermark, Austria
Wien, Wien, Austria

ThetaHealing® Dig Deeper

Időtartam: 2 nap

A ThetaHealing Technika mesés eszköz arra, hogy a minket foglalkoztató kérdések gyökerét megtalálhassuk, hiszen a konzulensek egy elkép

esztő módszert tanulnak meg, aminek„Ásás” a neve. Ez a beszélgető sítlusú megközelítés lehetővé teszi számunkra, hogy kényelmes módon fedezzük fel a megfoghatatlan és mélyen a tudat alatt húzódó gondolatokat és hiedelmeket,amelyek korlátozhatnak minket. A ThetaHealing Technika – a feltétel nélküli szeretet használatával- a Hit- és Érzelem munka során tisztít meg ezektől.

A tanfolyam célja az, hogy a ThetaHealer®-ek jól felkészültek legyenek ebben az alapvető technikában, és hogy szilárd alapokat, tippeket és módszereket kaphassanak, amelyek szükségesek a magabiztos munkához, mellyel a kliensek gyökérproblémáit ássák ki. Anélkül hogy sikeresen beazonosítanánk a fő- és eredendő problémákat, nem tudhatod, hogy milyen meggyőződést kell megváltoztatni. Ez azt is jelentheti, hogy az elvégzett változtatások csak átmenetiek lesznek és a ki nem takarított negatív hiedelmek korlátozni fogják a valódi gyógyulást.

Ez a tanfolyam megerősít abban, hogy segíteni tudj a klienseknek, hogy megérthessék viselkedésüket és életüket. A gyógyító cserék megvalósításában történő segítségeddel, a konzultációik befejeztével elérik az egyensúly és tisztaság állapotát.

 

 

Additional Class Information

Theta Healing ® „Grabe tiefer – Dig Deeper“

Der Digging-Prozess bestimmt den Rhythmus und die Struktur jeder ThetaHealing® Behandlung und kann am besten übersetzt werden mit: “Die Kunst des Zuhörens.”

Um innere Ressourcen ins Bewusstsein zu bringen, stark aufgeladene Gefühle zu transformieren und begrenzende Glaubensmuster aufzulösen, muss man dem Klienten die richtigen Fragen stellen. Das erfolgreiche Graben führt tief ins Unterbewusstsein – dort passiert die Verwandlung von Schmerz in Liebe.

Zielführendes Digging ist nicht nur intuitiven Menschen vorbehalten, sondern kann erlernt werden.

IM SEMINARPREIS ENTHALTEN:

  • Seminarhandbuch THInK
  • 70 % Praktische Anwendung
  • Zertifikat zum offiziellen Arbeiten mit ThetaHealing®
  • Pausensnacks und Getränke

AUS DEM INHALT:

  • Verhaltensweisen besser verstehen können
  • 8 Wege des erfolgreichen Diggings
  • Was du bei der Fragestellung tun und lassen solltest
  • Was du bei Downloads tun und lassen solltest
  • Verändern von Gruppenbewusstsein

Voraussetzung: Thetahealing® Basisseminar und Thetahealing® Advancedseminar

Dig Deeper 18.-19. Juni 2021 Fr. 15-20 Uhr Sa. 10-18 Uhr
Mitterweg 28 8410 Wildon / der Vorteil in Wildon können wir draussen im Garten sitzen mitten in der Natur
Frühbuchungspreis 385,- gilt für alle die den Betrag bis zum 7.Mai 2021 überwiesen haben, danach  € 425,-

Wiederholer € 245,-

 

The Information displayed on this ThetahHealing profile is provided by the ThetaHealer listed above. They are responsible for the information displayed. If you would like to report the information in this profile to THInk click on report profile link. Information on the other pages of this website is provided by THInk.

Hivatalos Vianna Stibal ThetaHealing weboldal
       
THETAHEALING, THETAHEALER, the THETA HEALING shield logo and THInK/THETA HEALING INSTITUTE OF KNOWLEDGE are registered trademarks. Seminars and sessions in the ThetaHealing energy modality are available exclusively from an Instructors and Practitioners certified in the ThetaHealing Technique. Only an instructor or Practitioner who has been certified by THInK is entitled to be called a ThetaHealer. Only those energy healing practices developed and approved by Vianna and THInK can be called ThetaHealing.
  test

Copyright © 2021 THETAHEALING®


No portion of information in this website may be reproduced or distributed in any form without prior permission from the author which may be solicited upon request. All rights reserved.