Manifesting and Abundance

Dátum: August 1 - 3, 2021

Times: August 1st 9 to 2.30pm, Monday and Tuesday eve 6 to 9.30pm each

Előfeltételek: Alap DNS Tanfolyam, Haladó DNS Tanfolyam, Áss Mélyebbre Tanfolyam

A nyelv (ek): English

Weboldal:
www.ladyrainbowheart.co.nz

Összesen Seminar összeg: 660.00 NZD

Betét összege: 100.00 NZD

szeminárium összege: 560.00 NZD

Helység

New Zealand

Ez a szeminárium online lesz. A részleteket regisztrációkor adjuk meg.

About Your oktató

Pip (Philippa) Oxlade

Független Okleveles Kezelő, Oktató, Mester, certificate of science

English

+64 (0)21 031 7324

www.ladyrainbowheart.co.nz

A következő helyek kiszolgálása:

Cambridge, near Hamilton Waikato NZ, Waikato, New Zealand
Hamilton, Waikato, New Zealand
Auckland, New Zealand

ThetaHealing® Manifesting and Abundance

Időtartam: 2 nap

 

A ThetaHealing® koncepciója szerint a Teremtés egy  olyan Meggyőződés, amely szerint a Mindenség Teremtőjéhez való kapcsolódással fizikailag hozhatunk létre dolgokat.

 

Minden, amit létrehozunk az életünkben, a kinyilatkozásainkat, gondolkodásunkat és cselekvésünket tükrözi vissza. Minden döntésünk, az általunk választott teremtések visszatüröződései. Amit gondolunk és teszünk, közvetlen hatással bír előnyös és hátrányos teremtéseinkre.   Ha állandóan azt hangoztatod, hogy szegény vagy, az is leszel. Ha folyamatosan azt mondod és úgy is gondolod, hogy anyagi jólétben élsz, úgy is lesz. A lehető legfontosabb dolog hogy megtartsd a pozitív szemléletmód állapotát. 

Az igazság az, higy mi magunk teremtjük a valóságunkat és lehetőségünk van a legjobbat létrehozni amit csak a világ kínálhat. De először is el kell döntsd, hogy mit is akarsz az életedben. Álmodsz arról, hogy azt az életet éled, amelyre vágysz? Sokaknak ez az álma, de a valóság nem ez, a sok keresgélés ellenére sem.

Ez a tanfolyam egy csodálatos kérdőívvel segít abban hogy megtaláld azokat a meglepő és mélyen elrejtett blokkokat, melyek elválasztanak a céljaidtól. Megmutatja hogyan áss mélyre, hogy törölhesd azokat; megtanítja a Szándékot és az Isteni Időzítést, és hogy az életben minden Te érted dolgozik. Minden támogató új érzést megkapsz amely ahhoz szükséges, hogy megalapozza életedben a bőséget. Sokan úgy próbálják meg használni a ThetaHealing®-et, hogy nem izom-tesztelik le, hogy vajon mi okozza a blokkokat, csak letöltik a teljes anyagi bőséget.  Ilyen esetekben csalódottak lesznek, ha nem érnek el azonnali eredményeket. Ezen a tanfoyamon azt tanulod meg, hogy hogyan töröld a blokkokat. hogyan tervezz, hogy „tedd fel a szándékodat” és hogyan érd el az általad elképzeld sikereket. Ez nem egy „Hogyan-legyek azonnal-gazdag” kézikönyv, hanem egy univerzális eszköz, amely által felfedezheted a benned rejlő, felhasználható lehetőségeket, hogy az életed minden területe gazdaggá váljon.

A Teremtés és Bőség tanfolyam a következő kritériumok szerint tanítják az okleveles ThetaHealing® Tanárok:

 • Manifesztálás Letöltései Théta Állapotban.
 • Hogyan blokkoljuk a bőséget – ami nem a pénzről szól.
 • A blokkok eltávolításának gyakorlása
 • Gyakorlat: Isteni Időzítés
 • Gyakorlat: Emlékezés a Jövőre
 • Gyakorlat: Be vagyok ragadva
 • Gyakorlat: Hogyan alakítsd a jövődet a Hetedik Síkról a legjobb úton-módon.
 • Gyakorlat: Áldd meg a pénzed

 

A tanfolyam tartalmazza: ThetaHealing Teremtés és Bőség Munkafüzet és Manifesztálás Meditáció a Hetedik Síkról CD-t.

Additional Class Information

Manifesting and Abundance
August 1st 9 to 2.30pm
PLUS
Monday and Tuesday eve 6 to 9.30pm each thankyou

In person and online
based from Cambridge NZ

In ThetaHealing®, the concept of manifesting is the Belief that it is possible to create something into the physical using the connection to the Creator of All That Is. Every statement, thought and action is reflected by what we are manifesting in our lives. Every decision is made upon the mirror reflection of what we choose to create. What we think and say have a direct bearing upon whether our manifestations are for our benefit or detriment. If you constantly say that you are poor, you will be. If you constantly say and think that you are financially abundant, you will be. It is of the utmost importance to stay on a positive mind set.

The truth is that we are creating our own reality and it is possible to manifest the best that the world has to offer. But you must first decide what it is you want in your life. Do you have a dream of experiencing the life you want? Many have the dreams, but not the reality despite much searching.

This course uses an amazing questionnaire to assist you to find the many surprising and deeply hidden blocks standing between you and your goals. It shows you how to dig deep to clear them; teaches you about intention and Divine Timing, followed by how to make everything in your life work for you. You are then given all the positive new Feelings you need to establish abundance in your life. Many people attempt to use ThetaHealing® to download complete financial success without first Energy-Testing themselves to find what may be blocking them. In some instances, these people become upset when they do not achieve immediate results. In this seminar you will learn how to clear these possible blocks, how to make a plan, to set your intentions, and follow through on your ideas to achieve your successes. This is not a get-rich-quick manual, but rather a universal tool of self discovery to utilize your potential to become rich in all aspects of your life. The ThetaHealing® Manifesting and Abundance Seminar has the following criteria taught by a certified ThetaHealing® Instructor:

 • Manifesting Downloads in a Theta State
 • How blocks on abundance are seldom about money
 • Exercises to remove your blocks
 • Exercise: Divine Timing
 • Exercise:Remembering your Future
 • Exercise: I am stuck exercise
 • Exercise: How to create your future from the Seventh Plane and manifesting in the highest and the best way
 • Exercise: Bless your money
Love Pipx
Please email me at pip@ladyrainbowheart.co.nz to secure your place

The Information displayed on this ThetahHealing profile is provided by the ThetaHealer listed above. They are responsible for the information displayed. If you would like to report the information in this profile to THInk click on report profile link. Information on the other pages of this website is provided by THInk.

Hivatalos Vianna Stibal ThetaHealing weboldal
       
THETAHEALING, THETAHEALER, the THETA HEALING shield logo and THInK/THETA HEALING INSTITUTE OF KNOWLEDGE are registered trademarks. Seminars and sessions in the ThetaHealing energy modality are available exclusively from an Instructors and Practitioners certified in the ThetaHealing Technique. Only an instructor or Practitioner who has been certified by THInK is entitled to be called a ThetaHealer. Only those energy healing practices developed and approved by Vianna and THInK can be called ThetaHealing.
  test

Copyright © 2021 THETAHEALING®


No portion of information in this website may be reproduced or distributed in any form without prior permission from the author which may be solicited upon request. All rights reserved.