Dig Deeper

Dátum: December 18 - 19, 2021

Előfeltételek: Alap DNS Tanfolyam, Haladó DNS Tanfolyam

A nyelv (ek): Portuguese

Weboldal:
www.anielebrand.com.br/agenda-de-cursos

Összesen Seminar összeg: 1488.00 BRL

Betét összege: 197.00 BRL

szeminárium összege: 1291.00 BRL

Helység

Brazil

Ez a szeminárium online lesz. A részleteket regisztrációkor adjuk meg.

About Your oktató

ANIELE FISCHER BRAND

Független Okleveles Kezelő, Oktató

Portuguese

48984181806

www.anielebrand.com.br

A következő helyek kiszolgálása:

Curitiba, PR, Brazil

ThetaHealing® Dig Deeper

Időtartam: 2 nap

A ThetaHealing Technika mesés eszköz arra, hogy a minket foglalkoztató kérdések gyökerét megtalálhassuk, hiszen a konzulensek egy elkép

esztő módszert tanulnak meg, aminek„Ásás” a neve. Ez a beszélgető sítlusú megközelítés lehetővé teszi számunkra, hogy kényelmes módon fedezzük fel a megfoghatatlan és mélyen a tudat alatt húzódó gondolatokat és hiedelmeket,amelyek korlátozhatnak minket. A ThetaHealing Technika – a feltétel nélküli szeretet használatával- a Hit- és Érzelem munka során tisztít meg ezektől.

A tanfolyam célja az, hogy a ThetaHealer®-ek jól felkészültek legyenek ebben az alapvető technikában, és hogy szilárd alapokat, tippeket és módszereket kaphassanak, amelyek szükségesek a magabiztos munkához, mellyel a kliensek gyökérproblémáit ássák ki. Anélkül hogy sikeresen beazonosítanánk a fő- és eredendő problémákat, nem tudhatod, hogy milyen meggyőződést kell megváltoztatni. Ez azt is jelentheti, hogy az elvégzett változtatások csak átmenetiek lesznek és a ki nem takarított negatív hiedelmek korlátozni fogják a valódi gyógyulást.

Ez a tanfolyam megerősít abban, hogy segíteni tudj a klienseknek, hogy megérthessék viselkedésüket és életüket. A gyógyító cserék megvalósításában történő segítségeddel, a konzultációik befejeztével elérik az egyensúly és tisztaság állapotát.

 

 

Additional Class Information

Curso on-line ao vivo (pelo zoom) 

 

- 18 de dezembro de 2021 - das 13h00 às 19h00

- 19 de dezembro de 2021 - das 13h00 às 19h00

 

Valores

Taxa de inscrição: R$ 197,00

Curso: R$ 1.291,00

Curso + inscrição = 12 x R$ 124,00 sem juros

 

Quem é sua instrutora?

Apaixonada por ensinar desde criança, descobri meu propósito de vida ao me tornar instrutora dos cursos básicos de Thetahealing. Atualmente ministro os cursos de DNA Básico, DNA Avançado, Dig Depeer e Você e seu Círculo Íntimo.

Sou terapeuta holística, empresária, palestrante, professora universitária, coach e analista comportamental.

Preocupada com o desenvolvimento integral do indivíduo, há anos estudo o campo energético e suas implicações na saúde e bem-estar.

Além de Instrutora e Terapeuta Thetahealing, sou Mestre Reiki no sistema Usui e Mestre Reiki no sistema Xamânico Ama Deus, Terapeuta de Barra de Access e trabalho com técnicas como Cristaloterapia, Radiestesia, Aromaterapia, Cromoterapia, Terapia Floral e Fitoterapia. 

De formação, sou Doutora em Psicologia,  Mestre em administração e Graduada em Administração. Além disto, possuo formação em Professional Coach, Professional Leader Coach e Analista Comportamental, com certificações nacional e internacional, pela PCA (Professional Coaching Alliance), AC (Association for Coaching), IAC (International Association os Coaching), EMCC (European Mentoring & Coaching Council) e SLAC (Sociedade Latino Americana de Coaching).

 

Será um prazer ter você na nossa turma!

 

Aho

The Information displayed on this ThetahHealing profile is provided by the ThetaHealer listed above. They are responsible for the information displayed. If you would like to report the information in this profile to THInk click on report profile link. Information on the other pages of this website is provided by THInk.

Hivatalos Vianna Stibal ThetaHealing weboldal
       
THETAHEALING, THETAHEALER, the THETA HEALING shield logo and THInK/THETA HEALING INSTITUTE OF KNOWLEDGE are registered trademarks. Seminars and sessions in the ThetaHealing energy modality are available exclusively from an Instructors and Practitioners certified in the ThetaHealing Technique. Only an instructor or Practitioner who has been certified by THInK is entitled to be called a ThetaHealer. Only those energy healing practices developed and approved by Vianna and THInK can be called ThetaHealing.
  test

Copyright © 2022 THETAHEALING®


No portion of information in this website may be reproduced or distributed in any form without prior permission from the author which may be solicited upon request. All rights reserved.