You and Your Inner Circle

Dátum: December 21 - 22, 2021

Előfeltételek: Alap DNS Tanfolyam, Haladó DNS Tanfolyam, Áss Mélyebbre Tanfolyam

A nyelv (ek): Portuguese

Weboldal:
www.anielebrand.com.br/agenda-de-cursos

Összesen Seminar összeg: 1488.00 BRL

Betét összege: 197.00 BRL

szeminárium összege: 1291.00 BRL

Helység

Curitiba, PR Brazil

About Your oktató

ANIELE FISCHER BRAND

Független Okleveles Kezelő, Oktató

Portuguese

48984181806

www.anielebrand.com.br

A következő helyek kiszolgálása:

Curitiba, PR, Brazil

ThetaHealing® You and Your Inner Circle

Időtartam: 2 nap

A Te és a Belső Köröd azért jött létre, hogy segítsen, hogy az életed összes terültén meg tudd élni a sikereket, úgy, hogy a megfelelő embereket válogatod magad köré, figyelni azt is, hogy kinek kell a legjobb barátodnak lennie. Ezen a szemináriumon megtanítjuk felismerni a belső körödet és azt is, hogy hogyan tudod felismerni a téged körülvevők fejlődési szintjeit. Megmutatjuk az elme különböző szakaszait, a szülői szakaszt és a korona vagy nagyszülői szakaszt. 
Egy illetőnek a gyermeki szakaszában rengeteg bátorításra és energiára van szüksége. Felnőtt szakaszban már nincs szüksége annyi bátorításra, és  már ő is képes bátorítani a gyermekeit, valamint támogatni másokat. Aztán a korona vagy nagyszülői szakaszban teljes közösségeket építenek. 
Gyógyítóként, ha olyan emberekkel vagy körbevéve, akiknek állandó bátorításra van szükségük, akkor nagyon hamar lefáradsz. Éppen ezért, néhány emberek a belső köreidben olyanoknak kellene lenniük, akik vissza is tudnak adni neked. 
Tesztelni fogjuk, hogy Te épp melyik mentális fejlődési szakaszban vagy. Ezután megtudhatod azt is, hogy mire van szükséged ahhoz, hogy azzá válj, aki szeretnél lenni. 
Megtanítjuk azt, hogy a belső köröd miért változik annyira, miért váltogatod a barátaidat magad körül, és milyen típusú barátokkal kellene körbevedd magad, hogy feltöltődj és jól is érezd magad és még van energiád visszaadni a világ felé is. 
Megtanítjuk, hogyan dolgozz az elme minden szakaszával. Ezzel is megértve a klienseidet, diákjaidat, hogy hol állnak most, és hogyan tudod őket támogatni, hogy előrébb jussanak.
Ez a szeminárium a DNS4-es szemináriumok előfeltétele. 

Additional Class Information

Curso on-line ao vivo (pelo zoom) 

 

- 21 de dezembro de 2021 - das 13h00 às 19h00

- 22 de dezembro de 2021 - das 13h00 às 19h00

 

Valores

Taxa de inscrição: R$ 197,00

Curso: R$ 1.291,00

Curso + inscrição = 12 x R$ 124,00 sem juros

 

Quem é sua instrutora?

Apaixonada por ensinar desde criança, descobri meu propósito de vida ao me tornar instrutora dos cursos básicos de Thetahealing. Atualmente ministro os cursos de DNA Básico, DNA Avançado, Dig Depeer e Você e seu Círculo Íntimo.

Sou terapeuta holística, empresária, palestrante, professora universitária, coach e analista comportamental.

Preocupada com o desenvolvimento integral do indivíduo, há anos estudo o campo energético e suas implicações na saúde e bem-estar.

Além de Instrutora e Terapeuta Thetahealing, sou Mestre Reiki no sistema Usui e Mestre Reiki no sistema Xamânico Ama Deus, Terapeuta de Barra de Access e trabalho com técnicas como Cristaloterapia, Radiestesia, Aromaterapia, Cromoterapia, Terapia Floral e Fitoterapia. 

De formação, sou Doutora em Psicologia,  Mestre em administração e Graduada em Administração. Além disto, possuo formação em Professional Coach, Professional Leader Coach e Analista Comportamental, com certificações nacional e internacional, pela PCA (Professional Coaching Alliance), AC (Association for Coaching), IAC (International Association os Coaching), EMCC (European Mentoring & Coaching Council) e SLAC (Sociedade Latino Americana de Coaching).

 

Será um prazer ter você na nossa turma!

 

Aho

The Information displayed on this ThetahHealing profile is provided by the ThetaHealer listed above. They are responsible for the information displayed. If you would like to report the information in this profile to THInk click on report profile link. Information on the other pages of this website is provided by THInk.

Hivatalos Vianna Stibal ThetaHealing weboldal
       
THETAHEALING, THETAHEALER, the THETA HEALING shield logo and THInK/THETA HEALING INSTITUTE OF KNOWLEDGE are registered trademarks. Seminars and sessions in the ThetaHealing energy modality are available exclusively from an Instructors and Practitioners certified in the ThetaHealing Technique. Only an instructor or Practitioner who has been certified by THInK is entitled to be called a ThetaHealer. Only those energy healing practices developed and approved by Vianna and THInK can be called ThetaHealing.
  test

Copyright © 2022 THETAHEALING®


No portion of information in this website may be reproduced or distributed in any form without prior permission from the author which may be solicited upon request. All rights reserved.