Dig Deeper

Dátum: December 3 - 4, 2021

Előfeltételek: Alap DNS Tanfolyam, Haladó DNS Tanfolyam

A nyelv (ek): English,German

Weboldal:
https://lisamelinamerks.com/grabe-tiefer/

Összesen Seminar összeg: 450.00 EUR

Betét összege: 150.00 EUR

szeminárium összege: 300.00 EUR

Helység

Kempen, Germany

About Your oktató

LisaMelina Merks

Független Okleveles Kezelő, Oktató

English,German

00491726139037

lisamelinamerks.com

A következő helyek kiszolgálása:

Kempen, Germany
Berlin, Germany
Köln, Germany

ThetaHealing® Dig Deeper

Időtartam: 2 nap

A ThetaHealing Technika mesés eszköz arra, hogy a minket foglalkoztató kérdések gyökerét megtalálhassuk, hiszen a konzulensek egy elkép

esztő módszert tanulnak meg, aminek„Ásás” a neve. Ez a beszélgető sítlusú megközelítés lehetővé teszi számunkra, hogy kényelmes módon fedezzük fel a megfoghatatlan és mélyen a tudat alatt húzódó gondolatokat és hiedelmeket,amelyek korlátozhatnak minket. A ThetaHealing Technika – a feltétel nélküli szeretet használatával- a Hit- és Érzelem munka során tisztít meg ezektől.

A tanfolyam célja az, hogy a ThetaHealer®-ek jól felkészültek legyenek ebben az alapvető technikában, és hogy szilárd alapokat, tippeket és módszereket kaphassanak, amelyek szükségesek a magabiztos munkához, mellyel a kliensek gyökérproblémáit ássák ki. Anélkül hogy sikeresen beazonosítanánk a fő- és eredendő problémákat, nem tudhatod, hogy milyen meggyőződést kell megváltoztatni. Ez azt is jelentheti, hogy az elvégzett változtatások csak átmenetiek lesznek és a ki nem takarított negatív hiedelmek korlátozni fogják a valódi gyógyulást.

Ez a tanfolyam megerősít abban, hogy segíteni tudj a klienseknek, hogy megérthessék viselkedésüket és életüket. A gyógyító cserék megvalósításában történő segítségeddel, a konzultációik befejeztével elérik az egyensúly és tisztaság állapotát.

 

 

Additional Class Information

Aloha ihr Lieben,

Wusstest du, dass du bei mir die gesamte Grundlagenausbildung für einen vergünstigten Preis machen kannst? Ich biete die Grundlagenausbildung in einem Starter Bundle an.

Teil des Angebots sind außerdem Practitioner Nights, wo es um das regelmäßige Beisammensein, Üben und Austausch gibt.

Schreibe mich gerne an, um mehr darüber zu erfahren.

 

Für die Seminartage:

Wir starten täglich um 10 Uhr und beenden den Tag spätestens um 18:30 Uhr. Wir machen zwei kleinere Pausen und eine große Mittagspause. 

Alle Seminare finden bis auf Weiteres online statt. Anfragen für in-person Seminare sind willkommen. Das Seminar findet ab einer Anzahl von mindestens vier Teilnehmern statt.

The Information displayed on this ThetahHealing profile is provided by the ThetaHealer listed above. They are responsible for the information displayed. If you would like to report the information in this profile to THInk click on report profile link. Information on the other pages of this website is provided by THInk.

Hivatalos Vianna Stibal ThetaHealing weboldal
       
THETAHEALING, THETAHEALER, the THETA HEALING shield logo and THInK/THETA HEALING INSTITUTE OF KNOWLEDGE are registered trademarks. Seminars and sessions in the ThetaHealing energy modality are available exclusively from an Instructors and Practitioners certified in the ThetaHealing Technique. Only an instructor or Practitioner who has been certified by THInK is entitled to be called a ThetaHealer. Only those energy healing practices developed and approved by Vianna and THInK can be called ThetaHealing.
  test

Copyright © 2022 THETAHEALING®


No portion of information in this website may be reproduced or distributed in any form without prior permission from the author which may be solicited upon request. All rights reserved.