Rainbow Children Kids

Dátum: October 11 - 14, 2022

Times: 9.00-17.00 Uhr

Előfeltételek: nincs

A nyelv (ek): German

Weboldal:
www.lifecoachgisler.ch

Összesen Seminar összeg: 500.00 CHF

Betét összege: 0.00 CHF

szeminárium összege: 500.00 CHF

Helység

Baslerstrasse 36 Rheinfelden, Aargau Switzerland 4310

About Your oktató

Miryam Gisler

Független Okleveles Kezelő, Oktató

German

0041 (0)79 585 70 50

www.lifecoachgisler.ch

A következő helyek kiszolgálása:

Baslerstrasse 36, 4310 Rheinfelden, Aargau, Switzerland

ThetaHealing® Rainbow Children Kids

Időtartam: Változó

Ez a tanfolyamVianna- a Szivárványgyermekek tanításáról alkotott- elképzelést testesíti meg. Világunk áldottá vált a Szivárványgyermekek, - Tinédzserek és –Fiatal Felnőttek által. Ösztönös lények akik rendkívül szeretetteljesek és más időkhöz és helyekhez tartozó emlékeket hordoznak, melyet végtelen szeretettel és türelemmel hordoznak. A Szivárványgyermekek bölcsek és rendelkeznek a körülöttük lévő világ megváltoztatásának képességével. Érzékenyek, megértőek és tudatában vannak mások érzéseinek.

 

Az indigógyermekek az új korszkba vezetnek be és a körülöttük lévő negativitás befolyásolhatja őket. Az indigók mostanában Szivárványgyermekké változnak át.

A Szivárványgyermekek Tanfolyamot neki szántuk illetve szüleiknek, gondozóiknak és tanáraiknak. Ez a rendkivűli program biztonságos és szeretetteljes környezetben érvényesíti és fokozza szellemi fejlődésüket, így megoszthatják másokkal is különleges képességeiket.

Egy kalandban vehetsz részt, ahol megtanulod, hogyan kapcsolódj a Teremtővel: megtanulsz számos ThetaHealing® technikát, mint például a hitmunka és a pozitív érzések teremtése; empatikus leolvasás, a test és a lélek gyógyítása, vezetett meditációk, a jövő leolvasása, védelmezőkkel való munka.

 

A diákok, a Létezés Hét Síkján keresztül megtanulják az angyalokkal és a növényekkel történő csodálatos kommunikációt, azt hogy hogyan gyógyíthatnak kristályokkal, hogyan csatlakozzanak az erő-állatukkal, dobolás és totemek, telekinézük fejlesztése; és hogy hogyan változtatható az aura és hogyan gyógyíthatnak állatokat.

 

16 különböző gyakorlatot tanulsz meg, gyerekként vagy fiatal felnőttként is.

 

 

A hét a létezés diákok megtanulják csodálatos módon kommunikálni az angyalokkal és növények; hogyan kell gyógyítani kristályokkal; hogyan lehet csatlakozni a hatalom állatok; dobolás és totemek, valamint fejlesszék telekinézis; és tudja, hogyan kell változtatni az aurát és gyógyítani az állatokat.

The Information displayed on this ThetahHealing profile is provided by the ThetaHealer listed above. They are responsible for the information displayed. If you would like to report the information in this profile to THInk click on report profile link. Information on the other pages of this website is provided by THInk.

Hivatalos Vianna Stibal ThetaHealing weboldal
       
THETAHEALING, THETAHEALER, the THETA HEALING shield logo and THInK/THETA HEALING INSTITUTE OF KNOWLEDGE are registered trademarks. Seminars and sessions in the ThetaHealing energy modality are available exclusively from an Instructors and Practitioners certified in the ThetaHealing Technique. Only an instructor or Practitioner who has been certified by THInK is entitled to be called a ThetaHealer. Only those energy healing practices developed and approved by Vianna and THInK can be called ThetaHealing.
  test

Copyright © 2022 THETAHEALING®


No portion of information in this website may be reproduced or distributed in any form without prior permission from the author which may be solicited upon request. All rights reserved.