Dig Deeper

Dátum: May 18 - 20, 2022

Times: 16:00 - 20:30 London (GMT) Time

Előfeltételek: Alap DNS Tanfolyam, Haladó DNS Tanfolyam

A nyelv (ek): English

Weboldal:
https://bestmind4u.online/

Összesen Seminar összeg: 345.00 EUR

Betét összege: 0.00 EUR

szeminárium összege: 345.00 EUR

Helység

United Kingdom

Ez a szeminárium online lesz. A részleteket regisztrációkor adjuk meg.

About Your oktató

Craig Koekemoer

Független Okleveles Kezelő, Oktató, Mester, certificate of science

English

https://bestmind4u.online

A következő helyek kiszolgálása:

Saint Petersburg, Russia
London, England, United Kingdom
Cape Town, South Africa

ThetaHealing® Dig Deeper

Időtartam: 2 nap

A ThetaHealing Technika mesés eszköz arra, hogy a minket foglalkoztató kérdések gyökerét megtalálhassuk, hiszen a konzulensek egy elkép

esztő módszert tanulnak meg, aminek„Ásás” a neve. Ez a beszélgető sítlusú megközelítés lehetővé teszi számunkra, hogy kényelmes módon fedezzük fel a megfoghatatlan és mélyen a tudat alatt húzódó gondolatokat és hiedelmeket,amelyek korlátozhatnak minket. A ThetaHealing Technika – a feltétel nélküli szeretet használatával- a Hit- és Érzelem munka során tisztít meg ezektől.

A tanfolyam célja az, hogy a ThetaHealer®-ek jól felkészültek legyenek ebben az alapvető technikában, és hogy szilárd alapokat, tippeket és módszereket kaphassanak, amelyek szükségesek a magabiztos munkához, mellyel a kliensek gyökérproblémáit ássák ki. Anélkül hogy sikeresen beazonosítanánk a fő- és eredendő problémákat, nem tudhatod, hogy milyen meggyőződést kell megváltoztatni. Ez azt is jelentheti, hogy az elvégzett változtatások csak átmenetiek lesznek és a ki nem takarított negatív hiedelmek korlátozni fogják a valódi gyógyulást.

Ez a tanfolyam megerősít abban, hogy segíteni tudj a klienseknek, hogy megérthessék viselkedésüket és életüket. A gyógyító cserék megvalósításában történő segítségeddel, a konzultációik befejeztével elérik az egyensúly és tisztaság állapotát.

 

 

Additional Class Information

Format : ONLINE class through ZOOM (you do not need a zoom account)

Class times : Set to run according to London GMT time zone.

Starting times :

- 16:00 London

- 17:00 Cape Town / Johannesburg

- 18:00 Moscow

- 19:00 Dubai

End times :

- 20:30 London

- 21:30 Cape Town / Johannesburg

- 22:30 Moscow

- 23:30 Dubai

Payment instructions will be sent to you once you have registered for this class.

Scholarships are available, but you will need to contact Craig to apply

The Information displayed on this ThetahHealing profile is provided by the ThetaHealer listed above. They are responsible for the information displayed. If you would like to report the information in this profile to THInk click on report profile link. Information on the other pages of this website is provided by THInk.

Hivatalos Vianna Stibal ThetaHealing weboldal
       
THETAHEALING, THETAHEALER, the THETA HEALING shield logo and THInK/THETA HEALING INSTITUTE OF KNOWLEDGE are registered trademarks. Seminars and sessions in the ThetaHealing energy modality are available exclusively from an Instructors and Practitioners certified in the ThetaHealing Technique. Only an instructor or Practitioner who has been certified by THInK is entitled to be called a ThetaHealer. Only those energy healing practices developed and approved by Vianna and THInK can be called ThetaHealing.
  test

Copyright © 2022 THETAHEALING®


No portion of information in this website may be reproduced or distributed in any form without prior permission from the author which may be solicited upon request. All rights reserved.