Dig Deeper

Dátum: February 7 - 8, 2022

Times: 9am to 3pm AEDT

Előfeltételek: Alap DNS Tanfolyam, Haladó DNS Tanfolyam

A nyelv (ek): English

Weboldal:
www.nicoleyasmin.com

Összesen Seminar összeg: 625.00 AUD

Betét összege: 0.00 AUD

szeminárium összege: 625.00 AUD

Helység

Australia

Ez a szeminárium online lesz. A részleteket regisztrációkor adjuk meg.

About Your oktató

Nicole Saba

Független Okleveles Kezelő, Oktató, Mester, certificate of science

English

0499033999

www.nicoleyasmin.com

A következő helyek kiszolgálása:

Sydney, NSW, Australia

ThetaHealing® Dig Deeper

Időtartam: 2 nap

A ThetaHealing Technika mesés eszköz arra, hogy a minket foglalkoztató kérdések gyökerét megtalálhassuk, hiszen a konzulensek egy elkép

esztő módszert tanulnak meg, aminek„Ásás” a neve. Ez a beszélgető sítlusú megközelítés lehetővé teszi számunkra, hogy kényelmes módon fedezzük fel a megfoghatatlan és mélyen a tudat alatt húzódó gondolatokat és hiedelmeket,amelyek korlátozhatnak minket. A ThetaHealing Technika – a feltétel nélküli szeretet használatával- a Hit- és Érzelem munka során tisztít meg ezektől.

A tanfolyam célja az, hogy a ThetaHealer®-ek jól felkészültek legyenek ebben az alapvető technikában, és hogy szilárd alapokat, tippeket és módszereket kaphassanak, amelyek szükségesek a magabiztos munkához, mellyel a kliensek gyökérproblémáit ássák ki. Anélkül hogy sikeresen beazonosítanánk a fő- és eredendő problémákat, nem tudhatod, hogy milyen meggyőződést kell megváltoztatni. Ez azt is jelentheti, hogy az elvégzett változtatások csak átmenetiek lesznek és a ki nem takarított negatív hiedelmek korlátozni fogják a valódi gyógyulást.

Ez a tanfolyam megerősít abban, hogy segíteni tudj a klienseknek, hogy megérthessék viselkedésüket és életüket. A gyógyító cserék megvalósításában történő segítségeddel, a konzultációik befejeztével elérik az egyensúly és tisztaság állapotát.

 

 

Additional Class Information

Course Outline
During this course, you will learn how to:
✅Master the digging tool
✅Reduce your digging time and reach the bottom program quicker
✅Release resentments, fears, anger, hurt, sorrow easily and effectively
✅Remove blockages to your manifestations
✅Increase your awareness to identify and clear blockages for your clients so they can recognise the changes that have taken place
✅Identify the correct questions to ask throughout the digging process
✅Heal with joy, love and ease
✅Increase your confidence in muscle testing and how to use it to identify the bottom program

 

For students inside and outside of Australia have the option of receiving a physical copy of the book or on kindkle.

 

The Information displayed on this ThetahHealing profile is provided by the ThetaHealer listed above. They are responsible for the information displayed. If you would like to report the information in this profile to THInk click on report profile link. Information on the other pages of this website is provided by THInk.

Hivatalos Vianna Stibal ThetaHealing weboldal
       
THETAHEALING, THETAHEALER, the THETA HEALING shield logo and THInK/THETA HEALING INSTITUTE OF KNOWLEDGE are registered trademarks. Seminars and sessions in the ThetaHealing energy modality are available exclusively from an Instructors and Practitioners certified in the ThetaHealing Technique. Only an instructor or Practitioner who has been certified by THInK is entitled to be called a ThetaHealer. Only those energy healing practices developed and approved by Vianna and THInK can be called ThetaHealing.
  test

Copyright © 2022 THETAHEALING®


No portion of information in this website may be reproduced or distributed in any form without prior permission from the author which may be solicited upon request. All rights reserved.