Manifesting and Abundance

Dátum: December 11 - 12, 2021

Times: dalle 10.00 alle 13.30 - dalle 14.30 alle 17.30

Előfeltételek: Alap DNS Tanfolyam, Haladó DNS Tanfolyam, Áss Mélyebbre Tanfolyam

A nyelv (ek): English,Italian

Weboldal:
www.creailtuomondo.it

Összesen Seminar összeg: 404.00 EUR

Betét összege: 100.00 EUR

szeminárium összege: 304.00 EUR

Helység

Italy

Ez a szeminárium online lesz. A részleteket regisztrációkor adjuk meg.

About Your oktató

Simona Galbusera

Független Okleveles Kezelő, Oktató

English,Italian

+39 335 6786740

http://www.creailtuomondo.it

A következő helyek kiszolgálása:

Lecco, LC, Italy
Milano, MI, Italy

ThetaHealing® Manifesting and Abundance

Időtartam: 2 nap

 

A ThetaHealing® koncepciója szerint a Teremtés egy  olyan Meggyőződés, amely szerint a Mindenség Teremtőjéhez való kapcsolódással fizikailag hozhatunk létre dolgokat.

 

Minden, amit létrehozunk az életünkben, a kinyilatkozásainkat, gondolkodásunkat és cselekvésünket tükrözi vissza. Minden döntésünk, az általunk választott teremtések visszatüröződései. Amit gondolunk és teszünk, közvetlen hatással bír előnyös és hátrányos teremtéseinkre.   Ha állandóan azt hangoztatod, hogy szegény vagy, az is leszel. Ha folyamatosan azt mondod és úgy is gondolod, hogy anyagi jólétben élsz, úgy is lesz. A lehető legfontosabb dolog hogy megtartsd a pozitív szemléletmód állapotát. 

Az igazság az, higy mi magunk teremtjük a valóságunkat és lehetőségünk van a legjobbat létrehozni amit csak a világ kínálhat. De először is el kell döntsd, hogy mit is akarsz az életedben. Álmodsz arról, hogy azt az életet éled, amelyre vágysz? Sokaknak ez az álma, de a valóság nem ez, a sok keresgélés ellenére sem.

Ez a tanfolyam egy csodálatos kérdőívvel segít abban hogy megtaláld azokat a meglepő és mélyen elrejtett blokkokat, melyek elválasztanak a céljaidtól. Megmutatja hogyan áss mélyre, hogy törölhesd azokat; megtanítja a Szándékot és az Isteni Időzítést, és hogy az életben minden Te érted dolgozik. Minden támogató új érzést megkapsz amely ahhoz szükséges, hogy megalapozza életedben a bőséget. Sokan úgy próbálják meg használni a ThetaHealing®-et, hogy nem izom-tesztelik le, hogy vajon mi okozza a blokkokat, csak letöltik a teljes anyagi bőséget.  Ilyen esetekben csalódottak lesznek, ha nem érnek el azonnali eredményeket. Ezen a tanfoyamon azt tanulod meg, hogy hogyan töröld a blokkokat. hogyan tervezz, hogy „tedd fel a szándékodat” és hogyan érd el az általad elképzeld sikereket. Ez nem egy „Hogyan-legyek azonnal-gazdag” kézikönyv, hanem egy univerzális eszköz, amely által felfedezheted a benned rejlő, felhasználható lehetőségeket, hogy az életed minden területe gazdaggá váljon.

A Teremtés és Bőség tanfolyam a következő kritériumok szerint tanítják az okleveles ThetaHealing® Tanárok:

  • Manifesztálás Letöltései Théta Állapotban.
  • Hogyan blokkoljuk a bőséget – ami nem a pénzről szól.
  • A blokkok eltávolításának gyakorlása
  • Gyakorlat: Isteni Időzítés
  • Gyakorlat: Emlékezés a Jövőre
  • Gyakorlat: Be vagyok ragadva
  • Gyakorlat: Hogyan alakítsd a jövődet a Hetedik Síkról a legjobb úton-módon.
  • Gyakorlat: Áldd meg a pénzed

 

A tanfolyam tartalmazza: ThetaHealing Teremtés és Bőség Munkafüzet és Manifesztálás Meditáció a Hetedik Síkról CD-t.

Additional Class Information

Impariamo a manifestare quello che desideriamo e di cui siamo consapevoli e come smettere di manifestare inconsapevolmente in base alle nostre paure e preoccupazioni! 

Andremo a vedere come permettere che il nostro subconscio collabori alla realizzazione di quello che desideriamo e a capire come abbassare le difficoltà. Che protezioni stiamo mettendo per tenere lontano quello che desideriamo? Questa è la base della tecnica del ThetaHealing: andare a vedere che credenze limitanti stanno ostacolando i nostri progetti e la vita che desideriamo. 

Abbiamo ereditato dai nostri antenati, ma anche formato in base alle nostre esperienze di vita, una serie di protezioni per cui delle parti inconsce di noi credono che molte cose siano ‘pericolose’ per noi, in base alle esperienze fatte, un esempio per tutti, potremmo cercare di difenderci dall’amore per paura di essere nuovamente feriti, così come potremmo tenere lontano il benessere economico perché il denaro ha causato bella nostra famiglia litigi e divisioni, ecco allora che alcune parti di noi cercheranno di proteggerci e fare in modo che non accada di nuovo.

Come spesso ripeto OGNI seminario di ThetaHealing lavora sull’abbondanza e sul capire come togliere le protezioni inconsce che abbiamo messo, ma in questa classe a maggior ragione ci lavoriamo in modo più approfondito

 

Nel Thetahealing® il concetto della Manifestazione è la Credenza che sia possibile portare nella realtà fisica quello che si vuole creare, connettendosi all'energia del Creatore di Tutto Ciò Che È. Ogni parola, pensiero e azione è il riflesso di ciò che vogliamo manifestare nelle nostre vite. Ogni decisione è il riflesso prodotto dallo specchio che scegliamo di creare. Quello che diciamo e pensiamo, ha un'azione immediata, che ci piaccia o no che si manifesta in modo benevolo o a nostro discapito.

 

Argomenti trattati: 

- Inserimenti mancanti sulla Manifestazione 

- Manifestare nello stato Theta 

- Manifestare per il Bene Supremo 

- Come i blocchi sull'abbondanza derivino di rado dai soldi 

- Manifestare dal Settimo Piano di Esistenza la lista sull'Abbondanza  

- Esercizi per rimuovere i tuoi blocchi 

- Esercizio sul Tempismo Divino 

- Esercizio per ricordare il Futuro (uno dei futuri possibili) 

- Esercizio per vedere il Futuro (uno dei futuri possibili) 

- Esercizio: io sono Bloccato su… 

- Esercizio: come creare il tuo futuro dal Settimo Piano di Esistenza 

- Esercizio: Benedire i tuoi soldi 

- Lista di azioni quotidiane utili

 

Chi può frequentare questa classe:

Tutte le persone che già conoscono la tecnica e hanno frequentato i corsi Dna Base, Dna Avanzato e Fig Deeper. Aperto anche a chi ha già fatto questo corso ma vuole approfondire nuovamente questo lavoro su di sé per vedere nuovi risultati, borse di studio speciali per chi rifrequenta. 

 

Materiale incluso nel seminario: manuale praticanti, cd "Abbondanza e Manifestazione" (edizioni MyLife), diploma ufficiale THInK numerato.

 

 

Per info e iscrizioni whatsapp al 335 6786740 

The Information displayed on this ThetahHealing profile is provided by the ThetaHealer listed above. They are responsible for the information displayed. If you would like to report the information in this profile to THInk click on report profile link. Information on the other pages of this website is provided by THInk.

Hivatalos Vianna Stibal ThetaHealing weboldal
       
THETAHEALING, THETAHEALER, the THETA HEALING shield logo and THInK/THETA HEALING INSTITUTE OF KNOWLEDGE are registered trademarks. Seminars and sessions in the ThetaHealing energy modality are available exclusively from an Instructors and Practitioners certified in the ThetaHealing Technique. Only an instructor or Practitioner who has been certified by THInK is entitled to be called a ThetaHealer. Only those energy healing practices developed and approved by Vianna and THInK can be called ThetaHealing.
  test

Copyright © 2022 THETAHEALING®


No portion of information in this website may be reproduced or distributed in any form without prior permission from the author which may be solicited upon request. All rights reserved.