Game of Life

Dátum: August 19 - 21, 2022

Times: 8am to 2pm - Hawaii Time Zone

Előfeltételek: Alap DNS Tanfolyam, Haladó DNS Tanfolyam, Áss Mélyebbre Tanfolyam

A nyelv (ek): English,Portuguese,Spanish,French,Mandarin Chinese

Weboldal:
www.kealohacristiano.org

Összesen Seminar összeg: 800.00 USD

Betét összege: 0.00 USD

szeminárium összege: 800.00 USD

Helység

Kapaa Kaua'i, HI United States of America 96746

About Your oktató

Kealoha Cristiano Okalani

Független Okleveles Kezelő, Oktató, Mester, certificate of science

English,Portuguese,Spanish,French,Mandarin Chinese

www.kealohacristiano.org

A következő helyek kiszolgálása:

Kaua'i, O'ahu, Maui, Moloka'i and Big Island, HI, United States of America

ThetaHealing® Game of Life

Időtartam: 3 nap

Ez az új  3 napos tanfolyam azzal a céllal jött létre, hogy sikereket érhess el a valós életben, hogy lehetőséget adjon arra, hogy eltávolíthasd a korlátozó hiedelmeket és hogy több

száz olyan érzésre tegyél szert általa, amelyek nagyobb sikerek eléréséhez segítenek a magán- és az üzleti életedben egyaránt.

Vianna támogatja Hirot azon törekvésében, hogy egyesítsék az üzletet és a spiritualitást.  Ez a tanfolyam az egyik első terméke ennek az erőfeszítésnek, és mely a THInK-en keresztül elérhető:

 

A témák között szerepel:

• Hit munka – Gyakorlati megközelítés

• Szabadulj meg a szülői kötelezettségektől

• Traumák elengedése

• Válj társadalmilag elfogadottá

• Tudd kezelni a nyomást

• A végtelen bőség befogadása

• Fejleszd a vállalkozásod, úgy ahogy szeretnéd

• Állj készen a sikerre

• Legyél izgatott!

• Elképzelés és manifesztálás

 

Ez a kurzus Japánban 2010-ben, a THInk-nél 2011-ben kezdődött el.

Hiroyuki Miyazaki (Hiro) a ThetaHealing japán képviselője. Hivatali idejének két éve alatt, Japánban a ThetaHealing 900%-os szervezeti növekedést ért el, a különböző reklámokkal széles körü ismertséget szerzett, mellyel a ThetaHealing az egyik legnépszerűbb gyógymóddá vált Japánban.

A ThetaHealinget megelőzöen, Hiro 17 évig a pénzügyi szektorban dolgozott, multi kulturális környezetben bizonyította erejét, óriási projektek kezelésével. Abban az időben jött rá Hiro, hogy az üzleti teljesítményt nagyban befolyásolják az emberek korlátozó hiedelmei, és a ThetaHealing alkalmazása révén jelentős teljesítménynövekedést sikerült elérnie. Hiro határozottan úgy véli, hogy a ThetaHealing technikával bárki javíthat üzleti teljesítményén.

 

 

A 2010-ben kezdett, kizárólag japán ThetaHealer-ek számára jóváhagyott tanfolyamok, találkoztak a megnövekedett igénnyel a Thetahealing praxisok minőségi fejlödésére és egységére vonatkozóan.  Az alábbi két tanfolyamot kizárólag japán ThetaHealerek és azok üzleti környezete számára készült:

 

 • „Terápiás Vállalkozás Beindítása Japánban” (Starting-up Therapy Business in Japan) egy tanfolyam ThetaHealerek számára, a sikeres terápiás vállalkozás megalapításának segítségére, amely abban segít, hogy megérthessük az üzleti környezetet és a különböző gyakorlati módszereket. Azokat a ThetaHealereket ösztönzi a tanfolyam elvégzésére, akik professzionális gyógyítóvá szeretnének válni. Kiválasztott, Terápiás üzlettel foglalkozó szakértők tanítanak, Hiro irányítása alatt.  

 

• "Lényegi Elemek a Képzésben" (Training Essentials) egy tanfolyam ThetaHealing oktatók számára, hogy hatékonyabban taníthassanak az egyes tanfolyamokon. Ösztönzi a tanárokat a tanfolyam elvégzésére, hogy csiszolják tanítói készségeiket, hogy diákjai mélyebb és alaposabb megértést kapjanak a tanítás során. A témák között szerepelnek: diákok motiválása, prezentációk készítése, a diákok mélyebb és hatékonyabb megértésének megkönnyítésée.  Kiválasztott, szakértő trénerek tanítanak, Hiro irányítása alatt.  

A tanfolyam tartalmazza: Game of Life – Az Élet Játéka Munakfüzet.

Additional Class Information

Aloha,

 

Registration is open until 3 days before the 1st day of class.

Once payment is effectuated, via paypal: 

 

https://www.paypal.me/KealohaOkalani

 

 

You are going to receive a confirmation via email, and then we will discuss some details, (class dates/time, snack-break, paper or e-manual/ manual, and book).

 

We are to tailor everything in a way that the course development supports everyone.

 

N.B.:

If you are on the island of Kaua'i, Hawai'i - there is a chance you can also attend this course in person.

Contact me for further details.

 

Feel free to enroll any time.

 

www.kealohacristiano.org  

 

www.facebook.com/KealohaCristianoPage

 

https://kealohacristiano.org/contact/ 

The Information displayed on this ThetahHealing profile is provided by the ThetaHealer listed above. They are responsible for the information displayed. If you would like to report the information in this profile to THInk click on report profile link. Information on the other pages of this website is provided by THInk.

Hivatalos Vianna Stibal ThetaHealing weboldal
       
THETAHEALING, THETAHEALER, the THETA HEALING shield logo and THInK/THETA HEALING INSTITUTE OF KNOWLEDGE are registered trademarks. Seminars and sessions in the ThetaHealing energy modality are available exclusively from an Instructors and Practitioners certified in the ThetaHealing Technique. Only an instructor or Practitioner who has been certified by THInK is entitled to be called a ThetaHealer. Only those energy healing practices developed and approved by Vianna and THInK can be called ThetaHealing.
  test

Copyright © 2022 THETAHEALING®


No portion of information in this website may be reproduced or distributed in any form without prior permission from the author which may be solicited upon request. All rights reserved.