Dig Deeper

Dátum: December 4 - 5, 2021

Előfeltételek: Alap DNS Tanfolyam, Haladó DNS Tanfolyam

A nyelv (ek): English,German,French

Weboldal:
https://institutpuentwicklung.jimdofree.com/

Összesen Seminar összeg: 480.00 CHF

Betét összege: 40.00 CHF

szeminárium összege: 440.00 CHF

Helység

Courtelary, Switzerland 2608

About Your oktató

A következő helyek kiszolgálása:

Zürich, Switzerland
Biel/Bienne, Switzerland
Courtelary, Switzerland

ThetaHealing® Dig Deeper

Időtartam: 2 nap

A ThetaHealing Technika mesés eszköz arra, hogy a minket foglalkoztató kérdések gyökerét megtalálhassuk, hiszen a konzulensek egy elkép

esztő módszert tanulnak meg, aminek„Ásás” a neve. Ez a beszélgető sítlusú megközelítés lehetővé teszi számunkra, hogy kényelmes módon fedezzük fel a megfoghatatlan és mélyen a tudat alatt húzódó gondolatokat és hiedelmeket,amelyek korlátozhatnak minket. A ThetaHealing Technika – a feltétel nélküli szeretet használatával- a Hit- és Érzelem munka során tisztít meg ezektől.

A tanfolyam célja az, hogy a ThetaHealer®-ek jól felkészültek legyenek ebben az alapvető technikában, és hogy szilárd alapokat, tippeket és módszereket kaphassanak, amelyek szükségesek a magabiztos munkához, mellyel a kliensek gyökérproblémáit ássák ki. Anélkül hogy sikeresen beazonosítanánk a fő- és eredendő problémákat, nem tudhatod, hogy milyen meggyőződést kell megváltoztatni. Ez azt is jelentheti, hogy az elvégzett változtatások csak átmenetiek lesznek és a ki nem takarított negatív hiedelmek korlátozni fogják a valódi gyógyulást.

Ez a tanfolyam megerősít abban, hogy segíteni tudj a klienseknek, hogy megérthessék viselkedésüket és életüket. A gyógyító cserék megvalósításában történő segítségeddel, a konzultációik befejeztével elérik az egyensúly és tisztaság állapotát.

 

 

Additional Class Information

(English below, francais en bas)

 

DEUTSCH

Dieses Seminar kann auf englisch, deutsch und französisch gehalten werden. Bitte teile mir mit, in welcher Sprache du die Kursunterlagen erhalten möchtest. Das Seminar beinhaltet Seminarunterlagen, Snacks und das Diplom.

 

Wenn du Fragen hast, lass es mich wissen.

Ich freue mich darauf, Sie kennenzulernen! 

Simona-Viktoria

-------------------------------------------------------------------------

FRANCAIS

Ce séminaire peut se dérouler en anglais, en allemand et en français. Veuillez me faire savoir dans quelle langue vous souhaitez recevoir les matériels de séminaire. Le séminaire comprend le matériel de séminaire, les snacks et le diplôme.

 

Si vous avez des questions, faites-le moi savoir.

Je me réjouis de vous rencontrer ! 

Simona-Viktoria

-------------------------------------------------------------------------

ENGLISH

This seminar can be held in English, German and French. Please let me know in which language you would like to receive the course materials. The seminar includes seminar materials, snacks and the diploma.

 

if you have any questions, let me know.

I am looking forward to meeting you!

Simona-Viktoria

The Information displayed on this ThetahHealing profile is provided by the ThetaHealer listed above. They are responsible for the information displayed. If you would like to report the information in this profile to THInk click on report profile link. Information on the other pages of this website is provided by THInk.

Hivatalos Vianna Stibal ThetaHealing weboldal
       
THETAHEALING, THETAHEALER, the THETA HEALING shield logo and THInK/THETA HEALING INSTITUTE OF KNOWLEDGE are registered trademarks. Seminars and sessions in the ThetaHealing energy modality are available exclusively from an Instructors and Practitioners certified in the ThetaHealing Technique. Only an instructor or Practitioner who has been certified by THInK is entitled to be called a ThetaHealer. Only those energy healing practices developed and approved by Vianna and THInK can be called ThetaHealing.
  test

Copyright © 2022 THETAHEALING®


No portion of information in this website may be reproduced or distributed in any form without prior permission from the author which may be solicited upon request. All rights reserved.