Soul Mate

Dátum: January 22 - 23, 2022

Times: 10:00am-5:00pm

Előfeltételek: Alap DNS Tanfolyam, Haladó DNS Tanfolyam, Áss Mélyebbre Tanfolyam

A nyelv (ek): English,Arabic

Weboldal:
www.awakeningthemasters.com

Összesen Seminar összeg: 2152.50 AED

Betét összege: 0.00 AED

szeminárium összege: 2152.50 AED

Helység

The Westin Dubai Mina Seyahi Dubai, or United Arab Emirates 0

About Your oktatós

Maya Badran

Független Okleveles Kezelő, Oktató, Mester, certificate of science

English,Arabic

+971508491237

http://www.awakeningthemasters.com

A következő helyek kiszolgálása:

Beirut, Beirut, Lebanon
Dubai, Dubai, United Arab Emirates

Tony Shoushani

Független Okleveles Kezelő, Oktató, Mester, certificate of science

English,French,Lebanese

+971504278540

http://www.awakeningthemasters.com

A következő helyek kiszolgálása:

Beirut, na, Lebanon
Dubai, na, United Arab Emirates

ThetaHealing® Soul Mate

Időtartam: 2 nap

Ez a Lélektárs Nap után következő 2. nap, amely a már Alap- és Haladó Tanfolyamot végzett diákok számára látogatható. A második nap mélyebbre megy a meggyöződések- és a

lélektárs megtalálását övező félelmek kitakarításában.

Ez a tanfolyam csodás módja annak, hogy rájöjj mi is az amit igazán keresel egy partnerben és anélkül hogy keresnéd, megmutatja számodra ezt a csodás energiát. Gyere és fedezd fel, hogy mi az ami hiányzik a kapcsolatodból, engedd meg hogy segítsünk megtalálni az önbizalmadat, a lélektársadat vagy csak hogy feléledjen újra a régi szikra.

„Emlékezz”, a szeretet körbevesz, de anélkül hogy teljesen nyitottak lennénk vagy -észlelnénk a körülöttünk lévő dolgokat, elsuhanhat mellettünk, észrevétlenül.

 

 

The Information displayed on this ThetahHealing profile is provided by the ThetaHealer listed above. They are responsible for the information displayed. If you would like to report the information in this profile to THInk click on report profile link. Information on the other pages of this website is provided by THInk.

Hivatalos Vianna Stibal ThetaHealing weboldal
       
THETAHEALING, THETAHEALER, the THETA HEALING shield logo and THInK/THETA HEALING INSTITUTE OF KNOWLEDGE are registered trademarks. Seminars and sessions in the ThetaHealing energy modality are available exclusively from an Instructors and Practitioners certified in the ThetaHealing Technique. Only an instructor or Practitioner who has been certified by THInK is entitled to be called a ThetaHealer. Only those energy healing practices developed and approved by Vianna and THInK can be called ThetaHealing.
  test

Copyright © 2022 THETAHEALING®


No portion of information in this website may be reproduced or distributed in any form without prior permission from the author which may be solicited upon request. All rights reserved.