Dig Deeper

Dátum: July 23 - 24, 2022

Times: 9:00 - 16:00

Előfeltételek: Alap DNS Tanfolyam, Haladó DNS Tanfolyam

A nyelv (ek): English,Spanish

Összesen Seminar összeg: 290000.00 CLP

Betét összege: 70000.00 CLP

szeminárium összege: 220000.00 CLP

Helység

Chile

Ez a szeminárium online lesz. A részleteket regisztrációkor adjuk meg.

About Your oktató

Gabriela Awad Burgos

Független Okleveles Kezelő, Oktató

English,Spanish

+447471087555

A következő helyek kiszolgálása:

London, United Kingdom
Santiago, Metropolitana, Chile
Los Angeles, United States of America

ThetaHealing® Dig Deeper

Időtartam: 2 nap

A ThetaHealing Technika mesés eszköz arra, hogy a minket foglalkoztató kérdések gyökerét megtalálhassuk, hiszen a konzulensek egy elkép

esztő módszert tanulnak meg, aminek„Ásás” a neve. Ez a beszélgető sítlusú megközelítés lehetővé teszi számunkra, hogy kényelmes módon fedezzük fel a megfoghatatlan és mélyen a tudat alatt húzódó gondolatokat és hiedelmeket,amelyek korlátozhatnak minket. A ThetaHealing Technika – a feltétel nélküli szeretet használatával- a Hit- és Érzelem munka során tisztít meg ezektől.

A tanfolyam célja az, hogy a ThetaHealer®-ek jól felkészültek legyenek ebben az alapvető technikában, és hogy szilárd alapokat, tippeket és módszereket kaphassanak, amelyek szükségesek a magabiztos munkához, mellyel a kliensek gyökérproblémáit ássák ki. Anélkül hogy sikeresen beazonosítanánk a fő- és eredendő problémákat, nem tudhatod, hogy milyen meggyőződést kell megváltoztatni. Ez azt is jelentheti, hogy az elvégzett változtatások csak átmenetiek lesznek és a ki nem takarított negatív hiedelmek korlátozni fogják a valódi gyógyulást.

Ez a tanfolyam megerősít abban, hogy segíteni tudj a klienseknek, hogy megérthessék viselkedésüket és életüket. A gyógyító cserék megvalósításában történő segítségeddel, a konzultációik befejeztével elérik az egyensúly és tisztaság állapotát.

 

 

Additional Class Information

Este curso cambiará tu vida, marcará un antes y un después.   Notas de mis alumnos:
 
"Me sentía estancada en mi vida, y pedía por algo que me sacara de ahí, este curso llegó como caído del cielo, jamás pensé que sería algo así, me voy completamente transformada"  -Mónica
 
"Me voy más liviano, cambiado, es una técnica muy poderasa y simple de aprender, maravillosa, me gustó muchísimo y la agradezco"  -Paulo
 
"Este curso estuvo genial, la profesora es excelente, me encantó TODO y aprendí muchísimo!"   -Francisca
 
Curso incluye un grupo exclusivo y privado de ex-alumn@s con apoyo permanente y clases mensuales, (incluído en el precio del curso) para que sigas practicando, aclares dudas y profundices en tu conocimiento.
 
Incluye Manual, Libro, Certificado, y Grupo de apoyo y práctica mensual de por vida.
Talleres pre y post curso!

 
Becas parciales disponibles, incluidas para personas que ya lo hayan tomado antes. ¡Siempre podemos aprender más y mejor!
 
Tod@s bienvenid@s, independiente de credo, sexo, orientación sexual, religión,
edad (mi alumna más joven tenía 9 años, la mayor, 69), etc!

¡Todos podemos aprender!

The Information displayed on this ThetahHealing profile is provided by the ThetaHealer listed above. They are responsible for the information displayed. If you would like to report the information in this profile to THInk click on report profile link. Information on the other pages of this website is provided by THInk.

Hivatalos Vianna Stibal ThetaHealing weboldal
       
THETAHEALING, THETAHEALER, the THETA HEALING shield logo and THInK/THETA HEALING INSTITUTE OF KNOWLEDGE are registered trademarks. Seminars and sessions in the ThetaHealing energy modality are available exclusively from an Instructors and Practitioners certified in the ThetaHealing Technique. Only an instructor or Practitioner who has been certified by THInK is entitled to be called a ThetaHealer. Only those energy healing practices developed and approved by Vianna and THInK can be called ThetaHealing.
  test

Copyright © 2022 THETAHEALING®


No portion of information in this website may be reproduced or distributed in any form without prior permission from the author which may be solicited upon request. All rights reserved.