Dig Deeper

Dátum: February 11 - 12, 2022

Times: 10 AM - 3 PM CST

Előfeltételek: Alap DNS Tanfolyam, Haladó DNS Tanfolyam

A nyelv (ek): English

Translation available in: Español, Francais, Italiano, Türkce, Português, русский, Polski, Nederlands, Romana

Weboldal:
http://www.drlisacooney.com/theta

Összesen Seminar összeg: 550.00 USD

Betét összege: 0.00 USD

szeminárium összege: 550.00 USD

Helység

United States of America

Ez a szeminárium online lesz. A részleteket regisztrációkor adjuk meg.

About Your oktató

Dr. Lisa Cooney

Független Okleveles Kezelő, Oktató, certificate of science

English

415 377 6777

http://www.drlisacooney.com/thclasses

A következő helyek kiszolgálása:

Arlington, TX, United States of America
ONLINE & Worldwide, ZOOM, Mexico

ThetaHealing® Dig Deeper

Időtartam: 2 nap

A ThetaHealing Technika mesés eszköz arra, hogy a minket foglalkoztató kérdések gyökerét megtalálhassuk, hiszen a konzulensek egy elkép

esztő módszert tanulnak meg, aminek„Ásás” a neve. Ez a beszélgető sítlusú megközelítés lehetővé teszi számunkra, hogy kényelmes módon fedezzük fel a megfoghatatlan és mélyen a tudat alatt húzódó gondolatokat és hiedelmeket,amelyek korlátozhatnak minket. A ThetaHealing Technika – a feltétel nélküli szeretet használatával- a Hit- és Érzelem munka során tisztít meg ezektől.

A tanfolyam célja az, hogy a ThetaHealer®-ek jól felkészültek legyenek ebben az alapvető technikában, és hogy szilárd alapokat, tippeket és módszereket kaphassanak, amelyek szükségesek a magabiztos munkához, mellyel a kliensek gyökérproblémáit ássák ki. Anélkül hogy sikeresen beazonosítanánk a fő- és eredendő problémákat, nem tudhatod, hogy milyen meggyőződést kell megváltoztatni. Ez azt is jelentheti, hogy az elvégzett változtatások csak átmenetiek lesznek és a ki nem takarított negatív hiedelmek korlátozni fogják a valódi gyógyulást.

Ez a tanfolyam megerősít abban, hogy segíteni tudj a klienseknek, hogy megérthessék viselkedésüket és életüket. A gyógyító cserék megvalósításában történő segítségeddel, a konzultációik befejeztével elérik az egyensúly és tisztaság állapotát.

 

 

Additional Class Information

Hello There,

Welcome to the Dig Deeper Seminar with Dr. Lisa!

It will empower you to help your clients understand their own behaviors and lives, to then help them make healing changes and emerge balanced and clear at the completion of their sessions. 

With the completion of the Dig Deeper class, you will have proficient knowledge and experience to keep doing belief work on yourself and others.  You will be able to know all the techniques to release and uncover the hidden beliefs that we are operating from.  Under Dr. Lisa's guidance, you will have ample practice time for this class. 

PREREQUISITES
Theta Healing Basic DNA Course
Theta Healing Advanced DNA Course
Buy the Digging For Beliefs book

What you'll get:

  • Instruction from Dr. Lisa, Master ThetaHealer since 2009
  • Learn the techniques to advance your digging skills.
  • Practice time to hone in your ability and receive the healing.


DATE & TIME
February 11-12 from 10 AM to 3 PM CST 
Your Local TimeTRANSLATION
We have the possibility to translate this class into more than 10 languages. 

The Information displayed on this ThetahHealing profile is provided by the ThetaHealer listed above. They are responsible for the information displayed. If you would like to report the information in this profile to THInk click on report profile link. Information on the other pages of this website is provided by THInk.

Hivatalos Vianna Stibal ThetaHealing weboldal
       
THETAHEALING, THETAHEALER, the THETA HEALING shield logo and THInK/THETA HEALING INSTITUTE OF KNOWLEDGE are registered trademarks. Seminars and sessions in the ThetaHealing energy modality are available exclusively from an Instructors and Practitioners certified in the ThetaHealing Technique. Only an instructor or Practitioner who has been certified by THInK is entitled to be called a ThetaHealer. Only those energy healing practices developed and approved by Vianna and THInK can be called ThetaHealing.
  test

Copyright © 2022 THETAHEALING®


No portion of information in this website may be reproduced or distributed in any form without prior permission from the author which may be solicited upon request. All rights reserved.