Wealth Consciousness

Dátum: July 8 - 10, 2022

Times: 09:00 - 16.30, break/Pause 11:30 - 12:10 and 14:30 - 14:40

Előfeltételek: Alap DNS Tanfolyam, Haladó DNS Tanfolyam, Áss Mélyebbre Tanfolyam

A nyelv (ek): English,German,Spanish

Translation available in: English and Deutsch and Spanish

Weboldal:
www.thetahealingswiss.ch/events/thetahealing-wohlstandsbewusstsein-seminar/

Összesen Seminar összeg: 700.00 USD

Betét összege: 200.00 USD

szeminárium összege: 500.00 USD

Helység

Switzerland

Ez a szeminárium online lesz. A részleteket regisztrációkor adjuk meg.

About Your oktató

Mark Anthony

Független Okleveles Kezelő, Oktató, Mester, certificate of science

English,Arabic

(+612) 9613 0712

http://www.Thetahealing.net.au

A következő helyek kiszolgálása:

St Leonards, NSW, Australia
Sydney, NSW, Australia

ThetaHealing® Wealth Consciousness

Időtartam: 3 nap

 

A Bőség Tudatosság tanfolyam egy Választható Képzés, melyet 2012-ben hagyott jóvá a Vezetőség. A tanfolyamot Mark Anthony alkotta meg, hogy a ThetaHealing technikát felhasználva segítséget nyújtson a ThetaHealer számára a bőségtudat gondolkozásmódjának befogadására. Az emberi gondolkodásmód behúzza- és taszítja a bőségtudatot. Sokakszámára a bőség egy rajtuk kívül álló dolog, de valójában a gondolkodásmód olyan állapota, amelyben folyamatosan birtokalhatsz, amikor csak akarod.

 

Az első lépés a gazdaggá válás felé, hogy átteszed a szűkösségből és a hiánygondolkodásból a fókuszodat, illetve felhagysz a korlátozó mentális szokásaiddal. Szabályaink, szokásaink tesznek minket szegénnyé és benne tartanak újra meg újra a szükősségi ciklusokban.

 

Minden gazdaság, amelyre valaha is vágytál Benned van és nem rajtad kívül!

 

A Tanfolyam célja, hogy a ThetaHealing eszközeinek segítségével fejlessze tudatosságunkat, így természetesen hangolja össze rezgéseinket (minden gondolatunkat és hiedelmünket, hozzáállásunkat és érzelmeinket) az univerzális törvényekkel, amely így megteremti és fenttartja bőségünket, úgy hogy mindenki javát szolgálja.

A bőség tudatosság gondolkodásmódja, mindenki számára elérhető, nem korlátozódik csak néhány szerencsés vagy különleges egyén társadalmi kiváltsága. 

Az 1900-as évek elején és atörténelem során úgy gondolták, hogy a leggazdagabb embereknek egy egy egész élet kellett ahhoz, hogy megszerezzék vagyonukat, de mostanra az emberi tudatban bekövetkező váltással, könnyedén belenyúlhatunk a gondolkodásba és nagyon rövid idő alatt elérhetjük a gazdagságot.

A tanfolyam általános és egyedülálló célja, hogy segítsen minket abban, hogy megváltoztathassuk gondolkodásmódunkat, a szegénység tudatból a bőség tudatba, ahol a pénz könnyedén áramlik életünkbe, olyan munkán keresztül, amit szeretünk. 

A tanfolyam alatt 3 alapvető kérdés kerül terítékre, hogy elérhesd a bőségtudatos gondolkodásmódot.

 

• Ki vagyok én?

• Mi a Létezés legmagasabb igazsága?

• Mi itt a célom?

• Az élet nem más, mint az elmém kifejeződése képekben!

Additional Class Information

Registration fee is in Swiss Francs = 190 CHF Seminar fee is in US Dollar = 500 USD

The Information displayed on this ThetahHealing profile is provided by the ThetaHealer listed above. They are responsible for the information displayed. If you would like to report the information in this profile to THInk click on report profile link. Information on the other pages of this website is provided by THInk.

Hivatalos Vianna Stibal ThetaHealing weboldal
       
THETAHEALING, THETAHEALER, the THETA HEALING shield logo and THInK/THETA HEALING INSTITUTE OF KNOWLEDGE are registered trademarks. Seminars and sessions in the ThetaHealing energy modality are available exclusively from an Instructors and Practitioners certified in the ThetaHealing Technique. Only an instructor or Practitioner who has been certified by THInK is entitled to be called a ThetaHealer. Only those energy healing practices developed and approved by Vianna and THInK can be called ThetaHealing.
  test

Copyright © 2022 THETAHEALING®


No portion of information in this website may be reproduced or distributed in any form without prior permission from the author which may be solicited upon request. All rights reserved.