Dig Deeper

Dátum: August 13 - 14, 2022

Előfeltételek: Alap DNS Tanfolyam, Haladó DNS Tanfolyam

A nyelv (ek): English,German

Weboldal:
www.freiheitsraum.com

Összesen Seminar összeg: 366.00 EUR

Betét összege: 61.00 EUR

szeminárium összege: 305.00 EUR

Helység

Germany

Ez a szeminárium online lesz. A részleteket regisztrációkor adjuk meg.

About Your oktatós

Stefan Rath, B.SC

Független Okleveles Kezelő, Oktató

English,German

+43 650 5619796 / +49 157 30059202

www.freiheitsraum.com

A következő helyek kiszolgálása:

Gloggnitz, Niederösterreich, Austria
Leipzig, Sachsen, Germany
Wien, Wien, Austria

Dana Schmidt

Független Okleveles Kezelő, Oktató

English,German,French

+491792409906

www.freiheitsraum.com

A következő helyek kiszolgálása:

Lucka, Thüringen, Germany
Leipzig, Sachsen, Germany

ThetaHealing® Dig Deeper

Időtartam: 2 nap

A ThetaHealing Technika mesés eszköz arra, hogy a minket foglalkoztató kérdések gyökerét megtalálhassuk, hiszen a konzulensek egy elkép

esztő módszert tanulnak meg, aminek„Ásás” a neve. Ez a beszélgető sítlusú megközelítés lehetővé teszi számunkra, hogy kényelmes módon fedezzük fel a megfoghatatlan és mélyen a tudat alatt húzódó gondolatokat és hiedelmeket,amelyek korlátozhatnak minket. A ThetaHealing Technika – a feltétel nélküli szeretet használatával- a Hit- és Érzelem munka során tisztít meg ezektől.

A tanfolyam célja az, hogy a ThetaHealer®-ek jól felkészültek legyenek ebben az alapvető technikában, és hogy szilárd alapokat, tippeket és módszereket kaphassanak, amelyek szükségesek a magabiztos munkához, mellyel a kliensek gyökérproblémáit ássák ki. Anélkül hogy sikeresen beazonosítanánk a fő- és eredendő problémákat, nem tudhatod, hogy milyen meggyőződést kell megváltoztatni. Ez azt is jelentheti, hogy az elvégzett változtatások csak átmenetiek lesznek és a ki nem takarított negatív hiedelmek korlátozni fogják a valódi gyógyulást.

Ez a tanfolyam megerősít abban, hogy segíteni tudj a klienseknek, hogy megérthessék viselkedésüket és életüket. A gyógyító cserék megvalósításában történő segítségeddel, a konzultációik befejeztével elérik az egyensúly és tisztaság állapotát.

 

 

Additional Class Information

Vielen Dank für Dein Interesse an unserem DigDeeper Online-Seminar!

 

Das Webinar findet

 

Samstag & Sonntag jeweils von 10.00-18.30 Uhr

 

via Zoom statt.

 

Wir werden diesen Kurs ZU ZWEIT unterrichten (Stefan Rath & Dana Schmidt), um Dich bestmöglich anleiten und begleiten zu können.

 

Alle INFOS und die Buchungsmöglichkeit findest Du unter:

https://www.freiheitsraum.com/seminar/thetahealing-digdeeper/

 

Wenn Du noch Fragen hast oder weitere Infos benötigst, wende Dich bitte jederzeit gerne an:

https://www.freiheitsraum.com/kontakt/

 

 

Wir freuen uns von Herzen auf Dich und zwei wunderbare, in die Tiefe gehende Tage!

 

Alles Liebe,

 

 

Dein Freiheitsraum-Team

Dana & Stefan (DnS)

The Information displayed on this ThetahHealing profile is provided by the ThetaHealer listed above. They are responsible for the information displayed. If you would like to report the information in this profile to THInk click on report profile link. Information on the other pages of this website is provided by THInk.

Hivatalos Vianna Stibal ThetaHealing weboldal
       
THETAHEALING, THETAHEALER, the THETA HEALING shield logo and THInK/THETA HEALING INSTITUTE OF KNOWLEDGE are registered trademarks. Seminars and sessions in the ThetaHealing energy modality are available exclusively from an Instructors and Practitioners certified in the ThetaHealing Technique. Only an instructor or Practitioner who has been certified by THInK is entitled to be called a ThetaHealer. Only those energy healing practices developed and approved by Vianna and THInK can be called ThetaHealing.
  test

Copyright © 2022 THETAHEALING®


No portion of information in this website may be reproduced or distributed in any form without prior permission from the author which may be solicited upon request. All rights reserved.