Dig Deeper

Dátum: September 24 - 25, 2022

Times: 11h-19h

Előfeltételek: Alap DNS Tanfolyam, Haladó DNS Tanfolyam

A nyelv (ek): French

Weboldal:
www.agnessuska.com

Összesen Seminar összeg: 370.00 EUR

Betét összege: 70.00 EUR

szeminárium összege: 300.00 EUR

Helység

Belgium

Ez a szeminárium online lesz. A részleteket regisztrációkor adjuk meg.

About Your oktató

Agnès Suska

Független Okleveles Kezelő, Oktató, Mester

English,French,Polish

+32478223504

www.agnessuska.com

A következő helyek kiszolgálása:

Brussels , Belgium
Cracow, Poland
Paris, France

ThetaHealing® Dig Deeper

Időtartam: 2 nap

A ThetaHealing Technika mesés eszköz arra, hogy a minket foglalkoztató kérdések gyökerét megtalálhassuk, hiszen a konzulensek egy elkép

esztő módszert tanulnak meg, aminek„Ásás” a neve. Ez a beszélgető sítlusú megközelítés lehetővé teszi számunkra, hogy kényelmes módon fedezzük fel a megfoghatatlan és mélyen a tudat alatt húzódó gondolatokat és hiedelmeket,amelyek korlátozhatnak minket. A ThetaHealing Technika – a feltétel nélküli szeretet használatával- a Hit- és Érzelem munka során tisztít meg ezektől.

A tanfolyam célja az, hogy a ThetaHealer®-ek jól felkészültek legyenek ebben az alapvető technikában, és hogy szilárd alapokat, tippeket és módszereket kaphassanak, amelyek szükségesek a magabiztos munkához, mellyel a kliensek gyökérproblémáit ássák ki. Anélkül hogy sikeresen beazonosítanánk a fő- és eredendő problémákat, nem tudhatod, hogy milyen meggyőződést kell megváltoztatni. Ez azt is jelentheti, hogy az elvégzett változtatások csak átmenetiek lesznek és a ki nem takarított negatív hiedelmek korlátozni fogják a valódi gyógyulást.

Ez a tanfolyam megerősít abban, hogy segíteni tudj a klienseknek, hogy megérthessék viselkedésüket és életüket. A gyógyító cserék megvalósításában történő segítségeddel, a konzultációik befejeztével elérik az egyensúly és tisztaság állapotát.

 

 

Additional Class Information

La formation Approfondissement de ThetaHealing® est destinée aux praticiens qui ont effectué la formation de base et la formation avancée.  

La formation Approfondissement permet d'approfondir vos connaissances sur la manière la plus efficace de "creuser/percer" dans le subconscient afin de trouver la croyance clé/racine qui, une fois libérée et transformée, permettra un changement permanent dans la vie de la personne traitée.

Les huit manières de "creuser" dans le subconscient vont être revues plus en profondeur, en théorie et en pratique. Deux à quatre démonstrations seront présentées et vous aurez l'opportunité de pratiquer ; vous donnerez quatre sessions et vous en recevrez quatre. 

Cette formation vous permettra de creuser dans le subconscient avec plus de confiance. Vous pourrez travailler sur vous en profondeur  et évoluer en libérant les croyances qui vous restreignent. Elle vous permettra également de développer plus vos capacités intuitives à travers des exercices intuitifs.

 

INFORMATIONS PRATIQUES :

La formation est enseignée pendant deux jours de 11h à 19h.

L’investissement s’élève à 370 euros et inclut la formation, le manuel en français et le certificat officiel de THInK.

Un acompte de 100 euros non remboursable est à verser afin de sécuriser votre place et la formation. 

Au plaisir de vous voir bientôt en ligne !

Agnès Suska 

The Information displayed on this ThetahHealing profile is provided by the ThetaHealer listed above. They are responsible for the information displayed. If you would like to report the information in this profile to THInk click on report profile link. Information on the other pages of this website is provided by THInk.

Hivatalos Vianna Stibal ThetaHealing weboldal
       
THETAHEALING, THETAHEALER, the THETA HEALING shield logo and THInK/THETA HEALING INSTITUTE OF KNOWLEDGE are registered trademarks. Seminars and sessions in the ThetaHealing energy modality are available exclusively from an Instructors and Practitioners certified in the ThetaHealing Technique. Only an instructor or Practitioner who has been certified by THInK is entitled to be called a ThetaHealer. Only those energy healing practices developed and approved by Vianna and THInK can be called ThetaHealing.
  test

Copyright © 2022 THETAHEALING®


No portion of information in this website may be reproduced or distributed in any form without prior permission from the author which may be solicited upon request. All rights reserved.