Dr Francia Boglárka

An Independent Certified Practitioner, Instructor, Master, Certificate of Science

Hungarian

+36 30 557 4199

www.franciaboglarka.hu, www.thetabazis.hu

Rólunk

Orvos-természetgyógyászként és családterapeutaként találtam rá erre a csodálatos technikára. Hatékonysága és egyszerűsége azonnal meggyőzött.
Mára már elmondhatom, hogy boldogabb és eredményesebb életet élek a Theta Healing® módszer által én is és a tanítványaim is.
Gyors, hatékony, könnyen elsajátítható, könnyű.
Már a Theta Healing® Alap tanfolyam segít abban, hogy egy hatékony, az élet minden életterületén alkalmazható, profi problémamegoldó módszerhez jussunk. Megértjük a Theta Healing® módszer filozófiáját, megértjük, hogy mi teremtjük az életünket és azt is, hogy bármikor tudunk ezen változtatni.
Tarts velem, élj tudatosabban és teremts magadnak egy boldogabb életet!

Extra megbízólevelét

Bemutatkozásomat bővebben itt tudod elolvasni:
http://www.franciaboglarka.hu/bemutatkozas-menu

Ajánlások

Ezen ThetaHealing profilban megjelenő információkat, a fent emlitett ThetaHealer® biztosította. A megjelenített információkért ő tartozik felelősséggel. Amennyiben jelenteni szeretnéd a THInK felé a közölt információkat, kattints a Profil Jelentése linkre. Az egyéb oldalakon elérhető információk, a THInK által kerültek közlésre.


      

Report This Profile

Report this profile

Your name:
Your e-mail:
All information will be confidential
Why would you like to report this profile?

Send a Message

Your name:
Your e-mail:
Message:
Hivatalos Vianna Stibal ThetaHealing weboldal
       
THETAHEALING, THETAHEALER, the THETA HEALING shield logo and THInK/THETA HEALING INSTITUTE OF KNOWLEDGE are registered trademarks. Seminars and sessions in the ThetaHealing energy modality are available exclusively from an Instructors and Practitioners certified in the ThetaHealing Technique. Only an instructor or Practitioner who has been certified by THInK is entitled to be called a ThetaHealer. Only those energy healing practices developed and approved by Vianna and THInK can be called ThetaHealing.
  test

Copyright © 2022 THETAHEALING®


No portion of information in this website may be reproduced or distributed in any form without prior permission from the author which may be solicited upon request. All rights reserved.