Noémi Tomek

An Independent Certified Practitioner, Instructor, Master, Certificate of Science

English,German,Hungarian

+36 30 88 302 11

www.oromvilag.hu

My Upcoming Classes

Disease and Disorder Székesfehérvár, -  Hungary Aug 27 - Sep 5, 2022 Tudj meg többet
Advanced DNA Székesfehérvár, -  Hungary Sep 9 - 11, 2022 Tudj meg többet
You and the Creator Tárnok, 68561550-1-33  Hungary Sep 15 - 16, 2022 Tudj meg többet
Basic DNA Székesfehérvár, -  Hungary Sep 30 - Oct 2, 2022 Tudj meg többet
Dig Deeper Tárnok, 68561550-1-33  Hungary Oct 12 - 13, 2022 Tudj meg többet

Ajánlások

""Mindenkinek ajánlom, a Tomek Noémi által tartott tanfolyamot, aki teljesebb életet szeretne élni. Noémi nagyon felkészült és alapos tanár, és olyan szeretetteljes légkört varázsolt maga köré, hogy a tanfolyam végen mindenki, mintha éveket fiatalodott volna.Többet tanított, mint ami a könyvekben le van írva, és nagyon jó érzés volt ott lenni. 20 éve szedek gyógyszert a fejfájásomra, és most a ThetaHealing módszert alkalmazva könnyen el tudom mulasztani a fejfájást gyógyszer nélkül is.""

Holly Bettina
Melbourne

""Mindenkinek ajánlom aki többet szeretne megtudni önmagáról, és egy boldogabb, egységesebb életre vágyik. Ha változtatni, és változni szeretne. Noémit és a ThetaHealing Technikát egyaránt.""

Jakab Anita
Székesfehérvár

"“Aki gondolkodik, hogy elmenjen-e a következő haladó tanfolyamra, annak csak azt tudom mondani, hogy: Igen, igen, igen! ..... Az a szó, hogy kvantumugrás... az semmi... szavakkal leírhatatlan a csoda, ami velünk történt. Óriási tisztulások, hatalmas felismerések és boldogság. Annyira hálás vagyok és annyira tele a szívem most ezzel!""

Ba-Nyilas Hajnalka
Érd

Ezen ThetaHealing profilban megjelenő információkat, a fent emlitett ThetaHealer® biztosította. A megjelenített információkért ő tartozik felelősséggel. Amennyiben jelenteni szeretnéd a THInK felé a közölt információkat, kattints a Profil Jelentése linkre. Az egyéb oldalakon elérhető információk, a THInK által kerültek közlésre.


      

Report This Profile

Report this profile

Your name:
Your e-mail:
All information will be confidential
Why would you like to report this profile?

Send a Message

Your name:
Your e-mail:
Message:
Hivatalos Vianna Stibal ThetaHealing weboldal
       
THETAHEALING, THETAHEALER, the THETA HEALING shield logo and THInK/THETA HEALING INSTITUTE OF KNOWLEDGE are registered trademarks. Seminars and sessions in the ThetaHealing energy modality are available exclusively from an Instructors and Practitioners certified in the ThetaHealing Technique. Only an instructor or Practitioner who has been certified by THInK is entitled to be called a ThetaHealer. Only those energy healing practices developed and approved by Vianna and THInK can be called ThetaHealing.
  test

Copyright © 2022 THETAHEALING®


No portion of information in this website may be reproduced or distributed in any form without prior permission from the author which may be solicited upon request. All rights reserved.