Sarudi Bernadett

An Independent Certified Practitioner, Instructor

Hungarian

0036203367878

www.sarudidetti.hu

Rólunk

Éld azt az életet, amit mindig is szeretettél volna! Ebben tudok segíteni Neked! -
Mindig is tudtam, hogy létezik egy láthatatlan világ. Mindegy hogyan nevezzük, mert a vele való kapcsolat a fontos. Olyan erő lakozik ebben a kapcsolatban, amely képes azonnal és gyökeresen megváltoztatni az életünket. Ez a szeretet forrása. A szeretetre való hangolódás vezet el ahhoz a leírhatatlan szabadsághoz, mely elhozza a békét és a boldogságot a mindennapokban. Szándékom, hogy megtanítsalak kapcsolódni ehhez a forráshoz, hogy megtaláld benne önmagadat és a számodra legtökéletesebb életet éld.
 
A találkozók alkalmával feloldódnak a blokkok, a korlátozó hitrendszerek, fogadalmak, kötések. Elengedjük a negatív szokásokat és letöltjük a pozitív megerősítéseket. Összhangba kerülsz a belső erőddel és vidám, könnyed leszel. Tested-lelked meggyógyul, felszabadul, tisztán látod önmagadat, a vágyaidat. Minőségi változást hoz életet minden területén, munkában, párkapcsolatban.
Spirituális gyógyító, tanító, léleklátó vagyok. Azt szeretném, hogy jobban érezd magad a velem való találkozás után, hogy ragyogj és kiteljesedett, boldog életet élj.

Ajánlások

Ezen ThetaHealing profilban megjelenő információkat, a fent emlitett ThetaHealer® biztosította. A megjelenített információkért ő tartozik felelősséggel. Amennyiben jelenteni szeretnéd a THInK felé a közölt információkat, kattints a Profil Jelentése linkre. Az egyéb oldalakon elérhető információk, a THInK által kerültek közlésre.


      

Report This Profile

Report this profile

Your name:
Your e-mail:
All information will be confidential
Why would you like to report this profile?

Send a Message

Your name:
Your e-mail:
Message:
Hivatalos Vianna Stibal ThetaHealing weboldal
       
THETAHEALING, THETAHEALER, the THETA HEALING shield logo and THInK/THETA HEALING INSTITUTE OF KNOWLEDGE are registered trademarks. Seminars and sessions in the ThetaHealing energy modality are available exclusively from an Instructors and Practitioners certified in the ThetaHealing Technique. Only an instructor or Practitioner who has been certified by THInK is entitled to be called a ThetaHealer. Only those energy healing practices developed and approved by Vianna and THInK can be called ThetaHealing.
  test

Copyright © 2022 THETAHEALING®


No portion of information in this website may be reproduced or distributed in any form without prior permission from the author which may be solicited upon request. All rights reserved.