Csilla Balogh

An Independent Certified Practitioner, Instructor, Master

English,Hungarian

+36306947941

www.ateutad.hu

My Upcoming Classes

Dig Deeper Budapest, Budapest  Hungary Sep 25 - 26, 2021 Tudj meg többet
You and Your Inner Circle Budapest, Budapest  Hungary Oct 9 - 10, 2021 Tudj meg többet
You and the Earth Budapest, Budapest  Hungary Nov 20 - 21, 2021 Tudj meg többet
Manifesting and Abundance Budapest, Budapest  Hungary Nov 27 - 28, 2021 Tudj meg többet
Basic DNA Budapest, Budapest  Hungary Dec 10 - 12, 2021 Tudj meg többet

Rólunk

Balogh Csilla, a THInK által képzett és tanúsított ThetaHealing Mester Instruktor. Sikeres előadó, nő és boldog édesanya.

Hiszi és tudja, hogy a TE számodra is létezik egy út, ami boldogsággal és kiegyensúlyozottsággal, harmóniával és egyensúllyal van kikövezve. Ahol az elégedettség és a szeretet a főszereplő.

A Theta által nagyon sok megoldhatatlannak tűnő problémára kapott tényleges, kézzelfogható megoldást! Ehhez szeretne hozzásegíteni Téged is, mert igenis elérhető a boldog, kiegyensúlyozott élet mind a magánéletedben – legyen az párkapcsolat, család, egészség, hobbi -, mind pedig a munkahelyeden. A ThetaHealing® segítségével és Csilla vezetésével könnyedén teheted le régóta cipelt nagyon súlyos terheidet, melyeket egy ólommal tömött hátizsákként viselsz egész életeden át. Abban szeretne segíteni neked, hogy megtanulj túlzott félelem, a modern korunk népbetegsége a stressz, a szomorúság, vagy harag nélkül élni, és hogy a jövőbeli kliensei visszataláljanak legbelül hőn áhított önmagukhoz, ahol szeretettel és lelki békével tudnak gondolni önmagukra és az egész világra.

Csilla szavaival élve:

Ne folytass struccpolitikát. Minél előbb szembenézel magaddal, annál előbb lépsz a saját utadra. Ez nem más, mint önmunka, magunkon való ásás a jelenben, ami a múlt feltárását, kielemzését jelenti. 

Sosem késő újrakezdeni…Sosem késő boldognak lenni!

Engedd, hogy segítsek, és együtt végéig csináljuk, hogy megtaláld az életcélod és a TE UTAD. Szeretettel, Veled a Te utadon:

Balogh Csilla

Ajánlások

Ezen ThetaHealing profilban megjelenő információkat, a fent emlitett ThetaHealer® biztosította. A megjelenített információkért ő tartozik felelősséggel. Amennyiben jelenteni szeretnéd a THInK felé a közölt információkat, kattints a Profil Jelentése linkre. Az egyéb oldalakon elérhető információk, a THInK által kerültek közlésre.


      

Report This Profile

Report this profile

Your name:
Your e-mail:
All information will be confidential
Why would you like to report this profile?

Send a Message

Your name:
Your e-mail:
Message:
Hivatalos Vianna Stibal ThetaHealing weboldal
       
THETAHEALING, THETAHEALER, the THETA HEALING shield logo and THInK/THETA HEALING INSTITUTE OF KNOWLEDGE are registered trademarks. Seminars and sessions in the ThetaHealing energy modality are available exclusively from an Instructors and Practitioners certified in the ThetaHealing Technique. Only an instructor or Practitioner who has been certified by THInK is entitled to be called a ThetaHealer. Only those energy healing practices developed and approved by Vianna and THInK can be called ThetaHealing.
  test

Copyright © 2021 THETAHEALING®


No portion of information in this website may be reproduced or distributed in any form without prior permission from the author which may be solicited upon request. All rights reserved.