Lépj velünk kapcsolatba

Szeretnénk segíteni Neked!

A Gyakran Ismételt Kérdések oldalon, jó néhány kérdést és választ megtalálhatsz. Amennyiben nem találtad volna meg a keresett információt, vagy szeretnéd felvenni velünk a kapcsolatot, csak töltsd ki az alábbi űrlapot. Minden tőlünk telhetőt megteszünk, hogy segíthessünk!

Nagyon örülünk megkeresésednek és kapcsolatba lépünk Veled, amilyen gyorsan csak tudunk!

 

ThetaHealing International
Headquarters

29048 Broken Leg Road
Bigfork, MT USA 59911
Phone:406.257.2109

info@thetahealing.com

 

 

         

ThetaHealing International 
Europe

W-Cooperations GmbH, Neudorfstrasse 8, 
9451 Kriessern, St. Gallen, Switzerland
Phone: +41 71 511 43 70
Phone: +41 79 363 87 12

europe@thetahealing.com

 

 ThetaHealing
Ajánlások
Teljesen megváltozott, minden szempontból az életem.

-Lois Lee Fellers
„Nos, Vianna…teljes szívemből köszönöm, hogy olyan sok emberrel osztod meg ezt a csodálatos módszert. Ez valóban megváltoztatta az életemet.”

-Christine Powell
A ThetaHealinggel teljes rezgésbeli ugrást tapasztaltam meg, amely megváltoztatta az életemet. Meggyógyítottam a saját problémáimat, családi kapcsolataimon belül csodálatos gyógyulásokat tapasztaltam meg és megtaláltam az életcélomat.

-Diana Palm

ThetaHealing Institute of Knowledge®

29048 Broken Leg Road
Bigfork, MT USA  59911
Telefon: 406.206.3232
FAX: 406.206.4669

Hivatalos Vianna Stibal ThetaHealing weboldal
       
THETAHEALING, THETAHEALER, the THETA HEALING shield logo and THInK/THETA HEALING INSTITUTE OF KNOWLEDGE are registered trademarks. Seminars and sessions in the ThetaHealing energy modality are available exclusively from an Instructors and Practitioners certified in the ThetaHealing Technique. Only an instructor or Practitioner who has been certified by THInK is entitled to be called a ThetaHealer. Only those energy healing practices developed and approved by Vianna and THInK can be called ThetaHealing.
  test

Copyright © 2022 THETAHEALING®


No portion of information in this website may be reproduced or distributed in any form without prior permission from the author which may be solicited upon request. All rights reserved.