ThetaHealing® Szivárványgyermekek Tanfolyam

Időtartam: Változó

Ez a tanfolyamVianna- a Szivárványgyermekek tanításáról alkotott- elképzelést testesíti meg. Világunk áldottá vált a Szivárványgyermekek, - Tinédzserek és –Fiatal Felnőttek által. Ösztönös lények akik rendkívül szeretetteljesek és más időkhöz és helyekhez tartozó emlékeket hordoznak, melyet végtelen szeretettel és türelemmel hordoznak. A Szivárványgyermekek bölcsek és rendelkeznek a körülöttük lévő világ megváltoztatásának képességével. Érzékenyek, megértőek és tudatában vannak mások érzéseinek.

 

Az indigógyermekek az új korszkba vezetnek be és a körülöttük lévő negativitás befolyásolhatja őket. Az indigók mostanában Szivárványgyermekké változnak át.

A Szivárványgyermekek Tanfolyamot neki szántuk illetve szüleiknek, gondozóiknak és tanáraiknak. Ez a rendkivűli program biztonságos és szeretetteljes környezetben érvényesíti és fokozza szellemi fejlődésüket, így megoszthatják másokkal is különleges képességeiket.

Egy kalandban vehetsz részt, ahol megtanulod, hogyan kapcsolódj a Teremtővel: megtanulsz számos ThetaHealing® technikát, mint például a hitmunka és a pozitív érzések teremtése; empatikus leolvasás, a test és a lélek gyógyítása, vezetett meditációk, a jövő leolvasása, védelmezőkkel való munka.

 

A diákok, a Létezés Hét Síkján keresztül megtanulják az angyalokkal és a növényekkel történő csodálatos kommunikációt, azt hogy hogyan gyógyíthatnak kristályokkal, hogyan csatlakozzanak az erő-állatukkal, dobolás és totemek, telekinézük fejlesztése; és hogy hogyan változtatható az aura és hogyan gyógyíthatnak állatokat.

 

16 különböző gyakorlatot tanulsz meg, gyerekként vagy fiatal felnőttként is.

 

 

A hét a létezés diákok megtanulják csodálatos módon kommunikálni az angyalokkal és növények; hogyan kell gyógyítani kristályokkal; hogyan lehet csatlakozni a hatalom állatok; dobolás és totemek, valamint fejlesszék telekinézis; és tudja, hogyan kell változtatni az aurát és gyógyítani az állatokat.

Előfeltételek: nincs

A nyilatkozatokat a honlapon, és az osztály nem alkalmas betegségek diagnosztizálására, kezelésére, gyógyítására vagy megelőzésére. Az itt közölt információ szigorúan oktatási célokra. Semmilyen módon kell az információ ezen a honlapon tekinthető helyettesíti a megfelelő orvosi ellátást az orvos vagy más egészségügyi szakember.

ThetaHealing
Ajánlások
Teljesen megváltozott, minden szempontból az életem.

-Lois Lee Fellers
„Nos, Vianna…teljes szívemből köszönöm, hogy olyan sok emberrel osztod meg ezt a csodálatos módszert. Ez valóban megváltoztatta az életemet.”

-Christine Powell
A ThetaHealinggel teljes rezgésbeli ugrást tapasztaltam meg, amely megváltoztatta az életemet. Meggyógyítottam a saját problémáimat, családi kapcsolataimon belül csodálatos gyógyulásokat tapasztaltam meg és megtaláltam az életcélomat.

-Diana Palm

ThetaHealing Institute of Knowledge®

29048 Broken Leg Road
Bigfork, MT USA  59911
Telefon: 406.206.3232
FAX: 406.206.4669

Hivatalos Vianna Stibal ThetaHealing weboldal
       
THETAHEALING, THETAHEALER, the THETA HEALING shield logo and THInK/THETA HEALING INSTITUTE OF KNOWLEDGE are registered trademarks. Seminars and sessions in the ThetaHealing energy modality are available exclusively from an Instructors and Practitioners certified in the ThetaHealing Technique. Only an instructor or Practitioner who has been certified by THInK is entitled to be called a ThetaHealer. Only those energy healing practices developed and approved by Vianna and THInK can be called ThetaHealing.
  test

Copyright © 2022 THETAHEALING®


No portion of information in this website may be reproduced or distributed in any form without prior permission from the author which may be solicited upon request. All rights reserved.