ThetaHealing® Alap DNS Tanári Tanfolyam

Időtartam: 4 nap

Az Alap ThetaHealing® Tanári tanfolyamot kizárólag Vianna Stibal, a ThetaHealing® alapítója tanítja. A tanfolyam célja , hogy felkészítse a ThetaHealing® Konzulenseket az Alap Tanfolyami Képzés átadására, akik ezáltal Okleveles ThetaHealing® Tanárokká válnak. Ez is egy tökéletes alkalom arra, hogy személyes fejlődés révén mélyebb megértést kaphass erről a csodálatos technikáról, és arról hogy hogyan is működik a ThetaHealing®.

Nem minden Tanár lép tovább úgy, hogy tanítani is akarná a módszert! Néhányan csak azt szeretnék megtanulni, hogyan dolgozzanak magukon, barátaikon és családjukon!

A gyakorlati tanfolyam során egy gyors áttekintést kapsz az Alap képzésről és néhány új, kiegészítő információt, amely már sokat fejlődött az eredeti képzéshez képest, hogy növelje a ThetaHealing® gyakorlatok erejét és hatékonyságát. Vianna vagy Senior Oktatói felügyelete alatt, a tanulók kisebb csoportokban gyakorolják a tanfolyami feladatok alapvető építőköveinek tanítását, -a módszer bemutatását és a csoportjaikkal együtt történő munkát.

A következő gyakorlatok tartoznak ide: Leolvasás, Csoport gyógyítás, Hitmunka, Félelem- és Neheztelés munka, Megtanulod a Manifesztálást és még sok egyéb. Ez a tanfolyam rengeteg információt ad a Mindenség Teremtőjén, és a ThetaHealing®-en keresztül, és valóban kapukat nyit meg a betegségek megértésre, és az egészséges élet lehetőségei felé.

Ezrek számára nyújtott segítséget a mentális, fizikális és spirituális stablitás elérésében. A tanfolyam célja, hogy a gyakorlatban tanítson meg, hogyan kapcsolódj a Mindenség Teremtőjéhez, hogy iránymutatást adjon a gyógyítói intuícióhoz, az emberi testen és agyon belüli vizualizációhoz, Isten legtisztább nézőpontjából, az elme meditatív állapotán keresztül.

A tisztaságnak ebben az állapotában leszünk képesek a legpontosabb, legerőteljesebb gyógyítást és leolvasást elérni.

A ThetaHealing® alapvetése és az egyik legfontosabb belső tanítása, nem csak az emberi testre vonatkozik, hanem az érzelmi- és hitmunkára is. Ez a munka az első két tanfolyam során kerül feltárásra az Alap- és Haladó Tanárképzéseken, és kulcsfontosságú mindenféle betegség és rendellenesség kezelésekor. Az alapvető negatív Meggyőződések, Félelmek vagy Neheztelések beazonosítása és törlése jelentősen fokozza gyógyítói- és személyes fejlődésedet. Ezen gyakorlatok gyorsan feltárják a hitbéli és érzelmi programokat, ami a hagyományos pszichoterápiában évekig is eltarthat.

A tanfolyam reggelén megkapod az Alap ThetaHealing® Tanári Munkafüzetetet. A befejezést követően, pedig az újdonsült ThetaHealing® Tanárok megtudhatják, hogyan igazodjanak el könnyedén a weboldalon, a  www.thetahealing.com –on,  hogyan alkossák meg profiljukat, -nyomtassanak oklevelet és munkafüzetet, -tegyék fel tanfolyamaikat és hogyan kaphatnak tanári kedvezménnyel elérhető anyagokat a THInK-től.

Ha bármilyen további kérdésed lenne, kérjük lépj velünk kapcsolatba, a customerservice@thetahealing.com címe. Bízunk benne, hogy a közeljövőben magunk között üdvözölhetünk mint ThetaHealing® Tanár! 

Előfeltételek: Alap DNS Tanfolyam, Haladó DNS Tanfolyam, Áss Mélyebbre Tanfolyam

A nyilatkozatokat a honlapon, és az osztály nem alkalmas betegségek diagnosztizálására, kezelésére, gyógyítására vagy megelőzésére. Az itt közölt információ szigorúan oktatási célokra. Semmilyen módon kell az információ ezen a honlapon tekinthető helyettesíti a megfelelő orvosi ellátást az orvos vagy más egészségügyi szakember.

ThetaHealing
Ajánlások
Teljesen megváltozott, minden szempontból az életem.

-Lois Lee Fellers
„Nos, Vianna…teljes szívemből köszönöm, hogy olyan sok emberrel osztod meg ezt a csodálatos módszert. Ez valóban megváltoztatta az életemet.”

-Christine Powell
A ThetaHealinggel teljes rezgésbeli ugrást tapasztaltam meg, amely megváltoztatta az életemet. Meggyógyítottam a saját problémáimat, családi kapcsolataimon belül csodálatos gyógyulásokat tapasztaltam meg és megtaláltam az életcélomat.

-Diana Palm

ThetaHealing Institute of Knowledge®

29048 Broken Leg Road
Bigfork, MT USA  59911
Telefon: 406.206.3232
FAX: 406.206.4669

Hivatalos Vianna Stibal ThetaHealing weboldal
       
THETAHEALING, THETAHEALER, the THETA HEALING shield logo and THInK/THETA HEALING INSTITUTE OF KNOWLEDGE are registered trademarks. Seminars and sessions in the ThetaHealing energy modality are available exclusively from an Instructors and Practitioners certified in the ThetaHealing Technique. Only an instructor or Practitioner who has been certified by THInK is entitled to be called a ThetaHealer. Only those energy healing practices developed and approved by Vianna and THInK can be called ThetaHealing.
  test

Copyright © 2022 THETAHEALING®


No portion of information in this website may be reproduced or distributed in any form without prior permission from the author which may be solicited upon request. All rights reserved.