ThetaHealing® Haladó DNS Tanári Tanfolyam

Időtartam: 2 nap

A Haladó ThetaHealing® Tanári tanfolyamot kizárólag Vianna Stibal, a ThetaHealing® alapítója tanítja. A tanfolyam célja , hogy felkészítse a ThetaHealing® Konzulenseket a Haladó Tanfolyami Képzés átadására, akik ezáltal Okleveles ThetaHealing® Tanárokká válnak. Ez is egy tökéletes alkalom arra, hogy a személyes fejlődés révén mélyebb megértést kaphass erről a csodálatos technikáról, és arról hogy hogyan is működik a ThetaHealing®.

A Haladó Tanári Tanfolyam igazán mély és átfogó megértést ad a Létezés Hét Síkjához, és ennek köszönhetően sokkal inkább egyértelművé és minden szinten kedvezővé válik a munka elvégzése.

Nem minden Tanár lép tovább úgy, hogy tanítani is akarná a módszert! Néhányan csak azt szeretnék megtanulni, hogyan dolgozzanak magukon, barátaikon és családjukon!

 

 

A gyakorlati tanfolyam során egy gyors áttekintést kapsz a Haladó képzésről és néhány új, kiegészítő információt, amely már sokat fejlődött az eredeti képzéshez képest, hogy növelje a ThetaHealing® gyakorlatok erejét és hatékonyságát.  Ezek a gyógyító gyakorlatok iránymutatást adnak a Tanárok számára, hogy  hogyan gyógyítsanak genetikai-DNS szinten! Vianna vagy Senior Oktatói felügyelete alatt, a tanulók kisebb csoportokban gyakorolják a tanfolyami feladatok alapvető építőköveinek tanítását, -a módszer bemutatását és a csoportjaikkal együtt történő munkát.

 

 

A következő gyakorlatok tartoznak ide:

• Megtanulod, hogyan töröld a régi sérelmeket, fogadalmakat és kötelezettségvállalásokat, melyek visszatartanak.

• Megismered, hogy a dráma, a neheztelés, a féltkenység és a harag az Ötödik Sík elemei; – és jelentős időt és energiát emésztenek fel.

• Megismered a diák-tanár dinamika belső működését és hogy hogyan reagálj a „problémás diákokra” a tanfolyam során.

• Hogyan töröld a múltbéli traumák és negatív események során szerzett Szabadon Szálló Emlékeket

• Szeretet küldés az anyaméhben lévő bébinek

• Összetört lelkek gyógyítása,

és még sok egyéb!

 

 

Amikor az oktató ezt a tanfolyamot tanítja, láthatja diákjai változásait és hogy hogyan válnak a világ legcsodálatosabb embereivé.  Ezen a tanfolyamon oktatóként kitartást, saját magad- és mások megbecsülését kapod meg, miközben megtanulod, hogyan utasítsd diákjaidat a legtisztább együttműködés szellemében. A képzés végére készen állsz arra Haladó ThetaHealing® Tanárr legyél.

 

Előfeltételek: Alap DNS Tanfolyam, Haladó DNS Tanfolyam, Áss Mélyebbre Tanfolyam, Alap DNS Tanári Tanfolyam

A nyilatkozatokat a honlapon, és az osztály nem alkalmas betegségek diagnosztizálására, kezelésére, gyógyítására vagy megelőzésére. Az itt közölt információ szigorúan oktatási célokra. Semmilyen módon kell az információ ezen a honlapon tekinthető helyettesíti a megfelelő orvosi ellátást az orvos vagy más egészségügyi szakember.

ThetaHealing
Ajánlások
Teljesen megváltozott, minden szempontból az életem.

-Lois Lee Fellers
„Nos, Vianna…teljes szívemből köszönöm, hogy olyan sok emberrel osztod meg ezt a csodálatos módszert. Ez valóban megváltoztatta az életemet.”

-Christine Powell
A ThetaHealinggel teljes rezgésbeli ugrást tapasztaltam meg, amely megváltoztatta az életemet. Meggyógyítottam a saját problémáimat, családi kapcsolataimon belül csodálatos gyógyulásokat tapasztaltam meg és megtaláltam az életcélomat.

-Diana Palm

ThetaHealing Institute of Knowledge®

29048 Broken Leg Road
Bigfork, MT USA  59911
Telefon: 406.206.3232
FAX: 406.206.4669

Hivatalos Vianna Stibal ThetaHealing weboldal
       
THETAHEALING, THETAHEALER, the THETA HEALING shield logo and THInK/THETA HEALING INSTITUTE OF KNOWLEDGE are registered trademarks. Seminars and sessions in the ThetaHealing energy modality are available exclusively from an Instructors and Practitioners certified in the ThetaHealing Technique. Only an instructor or Practitioner who has been certified by THInK is entitled to be called a ThetaHealer. Only those energy healing practices developed and approved by Vianna and THInK can be called ThetaHealing.
  test

Copyright © 2022 THETAHEALING®


No portion of information in this website may be reproduced or distributed in any form without prior permission from the author which may be solicited upon request. All rights reserved.