ThetaHealing® Szivárványgyermekek Tanfolyam

Időtartam: 5 nap

Vianna Szivárványgyermekek Tanfolyama egy egyedülálló lehetőség arra, hogy a ThetaHealing® alapítójától, Vianna Stibal-től tanulhass. Ha fejleszteni szeretnéd pszichikai képességeidet, ezt a tanfolyamot Neked találták ki. Jogosulttá válsz arra, hogy 15 különböző képzést taníthass, amely által finomíthatod diákjaid képességét, csak úgy, mint a sajátodat. Vianna megosztja Veled bölcsességét és meglátásait, hogy segíthessünk a Szivárványgyermekek számára, hogy a Teremtő szeretetében növekedhessenek. Lehetőséged lesz arra, hogy Indigó- és Szivárványgyermekek tanára lehess, így képesek lesznek fejleszteni és fokozni intuitív képességeiket és készségeiket.

Vianna tanúja volt saját, azonnali és spontán gyógyulásának, a lábán lévő rákos megbetegedésből. Miután meggyógyult, éveket töltött azzal hogy tökéletesítette ezt az egyszerű, de hatékony technikát, amely ezrek életét változtatta meg. Szeretete érezhető a ThetaHealing® tanfolyamokon keresztül. Ez a tanfolyam Vianna viziója, a Szivárványgyermekek tanítására.

 

A Szivárványgyerekek érzékenyek és rendkívül intuitív gyermekek, serdülők és fiatal felnőttek. Végtelen bölcsességgel születtek, és rendelkeznek a körülöttük lévő világ megváltoztatásának képességével. A világ ősidők óta a Szivárványgyermekek megérkezésére vár. Az Indigógyermekek az új korszkba vezetnek be és a körülöttük lévő negativitás befolyásolhatja őket. Az Indigók mostanában Szivárványgyermekké változnak át.

 

Tanárként tudni fogod, hogy hogyan vezesd diákjaidat egy olyan kalandba, ahol a Teremtővel való kapcsolódás mesterévé válnak; megtanulnak számos ThetaHealing® technikát, mint például a hitmunka és a pozitív érzések teremtése; empatikus leolvasás, a test és a lélek gyógyítása, vezetett meditációk, a jövő leolvasása, védelmezőkkel való munka.

 

A diákok, a Létezés Hét Síkján keresztül megtanulják az angyalokkal és a növényekkel történő csodálatos kommunikációt, azt hogy hogyan gyógyíthatnak kristályokkal, hogyan csatlakozzanak az erő-állatukkal, dobolás és totemek, telekinézük fejlesztése; és hogy hogyan változtatható az aura és hogyan gyógyíthatnak állatokat.

 

16 különböző gyakorlatot taníthatsz meg, különböző csoportoknak, 7-11 éves gyerekeknek, 12-15 éves tinédzsereknek, 16-22 éves fiatal felnőttekenk és ThetaHealing® Konzulenseknek.

 

 Ez a tanítási tapasztalat felbecsülhetetlen értékű betekintést és ismereteket ad, hogy hogyan dolgozz ThetaHealing® praxisodban fiatalabb kliensekkel.

 Ez a tanfolyam ajánlott ThetaHealing® Tanároknak, ThetaHealing® Konzulenseknek akik tanárok szeretnének lenni, szülőknek, nagyszülőknek, oktatóknak és Szivárványgyermekek nevelőinek, tinédzsereknek és fiatal felnőtteknek.

 

A tanfolyam tartalmazza:  ThetaHealing Szivárványgyermekek Tanári kézikönyv, „Fiatal Felnőttek” Konzulensi Munkafüzet, „Gyermekek” Konzulensi Munkafüzet 

Előfeltételek: Alap DNS Tanfolyam, Haladó DNS Tanfolyam, Áss Mélyebbre Tanfolyam, Alap DNS Tanári Tanfolyam

A nyilatkozatokat a honlapon, és az osztály nem alkalmas betegségek diagnosztizálására, kezelésére, gyógyítására vagy megelőzésére. Az itt közölt információ szigorúan oktatási célokra. Semmilyen módon kell az információ ezen a honlapon tekinthető helyettesíti a megfelelő orvosi ellátást az orvos vagy más egészségügyi szakember.

ThetaHealing
Ajánlások
Teljesen megváltozott, minden szempontból az életem.

-Lois Lee Fellers
„Nos, Vianna…teljes szívemből köszönöm, hogy olyan sok emberrel osztod meg ezt a csodálatos módszert. Ez valóban megváltoztatta az életemet.”

-Christine Powell
A ThetaHealinggel teljes rezgésbeli ugrást tapasztaltam meg, amely megváltoztatta az életemet. Meggyógyítottam a saját problémáimat, családi kapcsolataimon belül csodálatos gyógyulásokat tapasztaltam meg és megtaláltam az életcélomat.

-Diana Palm

ThetaHealing Institute of Knowledge®

29048 Broken Leg Road
Bigfork, MT USA  59911
Telefon: 406.206.3232
FAX: 406.206.4669

Hivatalos Vianna Stibal ThetaHealing weboldal
       
THETAHEALING, THETAHEALER, the THETA HEALING shield logo and THInK/THETA HEALING INSTITUTE OF KNOWLEDGE are registered trademarks. Seminars and sessions in the ThetaHealing energy modality are available exclusively from an Instructors and Practitioners certified in the ThetaHealing Technique. Only an instructor or Practitioner who has been certified by THInK is entitled to be called a ThetaHealer. Only those energy healing practices developed and approved by Vianna and THInK can be called ThetaHealing.
  test

Copyright © 2022 THETAHEALING®


No portion of information in this website may be reproduced or distributed in any form without prior permission from the author which may be solicited upon request. All rights reserved.