ThetaHealing® Betegségek és Rendellenességek Tanári Tanfolyam

Időtartam: 5 nap

A Betegségek és Rendellenességek Tanári Tanfolyam rendkivül pontos útmutató arra vonatkozóan, hogy oktatói szempontból fedezd fel, a bennünk rejlő -betegségekkel és rendellenességekkel kapcsolatos- hiedelmeket. A tanfolyam minden olyan információt és betekintést tartalmaz, amelyek szükségesk ahhoz, hogy a tanárok oly módon tudják átadni az anyagot, hogy diákjaik képessé váljanak isten fényébe küldeni félelmeiket.

 

Tanuld meg, hogy diákjaid hogyan legyenek tudatában blokkjaiknak a különböző betegségeken dolgozva, hogy hogyan adj betekintést a betegségek fizikai, mentalis és érzelmi összetevőibe. Megismersz új gondolatokat, gyógyítási fogalmakat a nehézfém mérgezéssel-, a test rendszerével-, több mint 100 betegséggel és rendellenességgel-, gyógynövényekkel és ásványi anyagokkal kapcsolatban.

 

A tanítás a ThetaHealing® Betegségek és Rendellenességek Könyvből történik, amely 2007-ben készült el a tanfolyam pontost útmutató anyagaként, Vianna leolvasásai alapján, 400 oldalon.

Megismered, hogyan tanítsd a betegségek intuitív nézőpontból való mélyreható megértését…hogy megmutathasd a diákoknak, hogy érzékelésünk, érezlmeink, gondolati mintáink és programjaink mennyire befolyásolják viselkedésünket…hogy drámai hatássall vannak a szervezet jól létére, még sejt szinten is.

 

A ThetaHealing® oktatók megtanulják, hogyan vezessék diákjaikat a betegségeik rejtett hitrendszerei felé, amelyek akadályozhatják képességeiket a maguk vagy mások érzelmi egyensúlytalanságának gyógyításákor.

Előfeltételek: Alap DNS Tanfolyam, Haladó DNS Tanfolyam, Áss Mélyebbre Tanfolyam, Betegségek és Rendellenességek Tanfolyam, Intuitív Anatómia Tanfolyam, Alap DNS Tanári Tanfolyam, Haladó DNS Tanári Tanfolyam, Áss Mélyebbre Tanári Tanfolyam, Intuitív Anatómia Tanári Tanfolyam

A nyilatkozatokat a honlapon, és az osztály nem alkalmas betegségek diagnosztizálására, kezelésére, gyógyítására vagy megelőzésére. Az itt közölt információ szigorúan oktatási célokra. Semmilyen módon kell az információ ezen a honlapon tekinthető helyettesíti a megfelelő orvosi ellátást az orvos vagy más egészségügyi szakember.

ThetaHealing
Ajánlások
Teljesen megváltozott, minden szempontból az életem.

-Lois Lee Fellers
„Nos, Vianna…teljes szívemből köszönöm, hogy olyan sok emberrel osztod meg ezt a csodálatos módszert. Ez valóban megváltoztatta az életemet.”

-Christine Powell
A ThetaHealinggel teljes rezgésbeli ugrást tapasztaltam meg, amely megváltoztatta az életemet. Meggyógyítottam a saját problémáimat, családi kapcsolataimon belül csodálatos gyógyulásokat tapasztaltam meg és megtaláltam az életcélomat.

-Diana Palm

ThetaHealing Institute of Knowledge®

29048 Broken Leg Road
Bigfork, MT USA  59911
Telefon: 406.206.3232
FAX: 406.206.4669

Hivatalos Vianna Stibal ThetaHealing weboldal
       
THETAHEALING, THETAHEALER, the THETA HEALING shield logo and THInK/THETA HEALING INSTITUTE OF KNOWLEDGE are registered trademarks. Seminars and sessions in the ThetaHealing energy modality are available exclusively from an Instructors and Practitioners certified in the ThetaHealing Technique. Only an instructor or Practitioner who has been certified by THInK is entitled to be called a ThetaHealer. Only those energy healing practices developed and approved by Vianna and THInK can be called ThetaHealing.
  test

Copyright © 2022 THETAHEALING®


No portion of information in this website may be reproduced or distributed in any form without prior permission from the author which may be solicited upon request. All rights reserved.