ThetaHealing® Intuitív Anatómia Tanári Tanfolyam

Időtartam: 3 hét

Kizárólag Vianna, a ThetaHealing® alapítója tanítja a tanfolyamot, mely felkészíti és igazolja a ThetaHealing® Tanárokat, hogy taníthatják a ThetaHealing® Intuitív Anatómia képzését.

Ez a 3 hetes tanfolyam egy intezív képzés. Az Intuitív Anatómia tanárok megtanulják hogyan legyenek kölcsönhatásban és hogyan irányítsák tanulóikat 3 héten keresztül, az Intuitív Anatómia Konzulensi Képzésen.

Az oktatók betekintést nyernek a tanárrá válást Blokkoló Hitek felszabadításába. Egy speciális oktatókönyv készült ehhez a tanfolyamhoz.

 

A tanárok megtanulják, hogy nagyobb csoportok számára,- azok tudatos beleegyezésével-, hogyan Tölthetnek Le Érzelmeket a Hetedik Síkról. Vianna és Senior Oktatói felügyelete alatt, a tanulók kisebb csoportokban gyakorolják a Haladó gyakorlatok megtanítását és bemutatását.

 

Tölts három hetet Viannaval, aki a következőkre tanítja meg a Tanárokat:

 

• elérjék azt a tudást, amely által diákjaik megértik magukat és szabaddá válnak

• elkerüljék diákjaik negatív hiedelmeinek kivetítését

• segítsék diákjaikat a legjobb úton-módon

• tanúi legyenek, amint a Teremtő felkészíti a diákokat hogy a legjobbá váljanak, amik csak lehetnek

• behúzzák a diákokat a hasonló a látásmódba

• elkerüljék a tanfolyamon belüli hierarchiát

• kölcsönhatásban legyen a diákokkal a szeretet legmagasabb formájában.

• töröljék a saját kérdéseiket a tanfolyam végére

• kölcsönhatásban legyen a diákokkal, a reakcióikra adott válaszok nélkül

• észleljék, ha a diák már probléma mentes

• a Teremtő szemszögéből és a Hetedik Síkról végezzék a tanítást

• elkerüljék a drámákat és oldják a tanulók negatív reakcióit

• tiszteljék a diákok szabad akaratát

• megtanulják a test leolvasás különböző formáit

 

Szeminárium Tartalmazza: ThetaHealing Intuitív Anatómia Tanári munkafüzet

Előfeltételek: Alap DNS Tanfolyam, Haladó DNS Tanfolyam, Intuitív Anatómia Tanfolyam, Alap DNS Tanári Tanfolyam, Haladó DNS Tanári Tanfolyam, Áss Mélyebbre Tanári Tanfolyam

A nyilatkozatokat a honlapon, és az osztály nem alkalmas betegségek diagnosztizálására, kezelésére, gyógyítására vagy megelőzésére. Az itt közölt információ szigorúan oktatási célokra. Semmilyen módon kell az információ ezen a honlapon tekinthető helyettesíti a megfelelő orvosi ellátást az orvos vagy más egészségügyi szakember.

ThetaHealing
Ajánlások
Teljesen megváltozott, minden szempontból az életem.

-Lois Lee Fellers
„Nos, Vianna…teljes szívemből köszönöm, hogy olyan sok emberrel osztod meg ezt a csodálatos módszert. Ez valóban megváltoztatta az életemet.”

-Christine Powell
A ThetaHealinggel teljes rezgésbeli ugrást tapasztaltam meg, amely megváltoztatta az életemet. Meggyógyítottam a saját problémáimat, családi kapcsolataimon belül csodálatos gyógyulásokat tapasztaltam meg és megtaláltam az életcélomat.

-Diana Palm

ThetaHealing Institute of Knowledge®

29048 Broken Leg Road
Bigfork, MT USA  59911
Telefon: 406.206.3232
FAX: 406.206.4669

Hivatalos Vianna Stibal ThetaHealing weboldal
       
THETAHEALING, THETAHEALER, the THETA HEALING shield logo and THInK/THETA HEALING INSTITUTE OF KNOWLEDGE are registered trademarks. Seminars and sessions in the ThetaHealing energy modality are available exclusively from an Instructors and Practitioners certified in the ThetaHealing Technique. Only an instructor or Practitioner who has been certified by THInK is entitled to be called a ThetaHealer. Only those energy healing practices developed and approved by Vianna and THInK can be called ThetaHealing.
  test

Copyright © 2022 THETAHEALING®


No portion of information in this website may be reproduced or distributed in any form without prior permission from the author which may be solicited upon request. All rights reserved.