ThetaHealing® Game of Life - Az Élet Játéka Tanfolyam

Időtartam: 3 nap

Ez az új  3 napos tanfolyam azzal a céllal jött létre, hogy sikereket érhess el a valós életben, hogy lehetőséget adjon arra, hogy eltávolíthasd a korlátozó hiedelmeket és hogy több

száz olyan érzésre tegyél szert általa, amelyek nagyobb sikerek eléréséhez segítenek a magán- és az üzleti életedben egyaránt.

Vianna támogatja Hirot azon törekvésében, hogy egyesítsék az üzletet és a spiritualitást.  Ez a tanfolyam az egyik első terméke ennek az erőfeszítésnek, és mely a THInK-en keresztül elérhető:

 

A témák között szerepel:

• Hit munka – Gyakorlati megközelítés

• Szabadulj meg a szülői kötelezettségektől

• Traumák elengedése

• Válj társadalmilag elfogadottá

• Tudd kezelni a nyomást

• A végtelen bőség befogadása

• Fejleszd a vállalkozásod, úgy ahogy szeretnéd

• Állj készen a sikerre

• Legyél izgatott!

• Elképzelés és manifesztálás

 

Ez a kurzus Japánban 2010-ben, a THInk-nél 2011-ben kezdődött el.

Hiroyuki Miyazaki (Hiro) a ThetaHealing japán képviselője. Hivatali idejének két éve alatt, Japánban a ThetaHealing 900%-os szervezeti növekedést ért el, a különböző reklámokkal széles körü ismertséget szerzett, mellyel a ThetaHealing az egyik legnépszerűbb gyógymóddá vált Japánban.

A ThetaHealinget megelőzöen, Hiro 17 évig a pénzügyi szektorban dolgozott, multi kulturális környezetben bizonyította erejét, óriási projektek kezelésével. Abban az időben jött rá Hiro, hogy az üzleti teljesítményt nagyban befolyásolják az emberek korlátozó hiedelmei, és a ThetaHealing alkalmazása révén jelentős teljesítménynövekedést sikerült elérnie. Hiro határozottan úgy véli, hogy a ThetaHealing technikával bárki javíthat üzleti teljesítményén.

 

 

A 2010-ben kezdett, kizárólag japán ThetaHealer-ek számára jóváhagyott tanfolyamok, találkoztak a megnövekedett igénnyel a Thetahealing praxisok minőségi fejlödésére és egységére vonatkozóan.  Az alábbi két tanfolyamot kizárólag japán ThetaHealerek és azok üzleti környezete számára készült:

 

 • „Terápiás Vállalkozás Beindítása Japánban” (Starting-up Therapy Business in Japan) egy tanfolyam ThetaHealerek számára, a sikeres terápiás vállalkozás megalapításának segítségére, amely abban segít, hogy megérthessük az üzleti környezetet és a különböző gyakorlati módszereket. Azokat a ThetaHealereket ösztönzi a tanfolyam elvégzésére, akik professzionális gyógyítóvá szeretnének válni. Kiválasztott, Terápiás üzlettel foglalkozó szakértők tanítanak, Hiro irányítása alatt.  

 

• "Lényegi Elemek a Képzésben" (Training Essentials) egy tanfolyam ThetaHealing oktatók számára, hogy hatékonyabban taníthassanak az egyes tanfolyamokon. Ösztönzi a tanárokat a tanfolyam elvégzésére, hogy csiszolják tanítói készségeiket, hogy diákjai mélyebb és alaposabb megértést kapjanak a tanítás során. A témák között szerepelnek: diákok motiválása, prezentációk készítése, a diákok mélyebb és hatékonyabb megértésének megkönnyítésée.  Kiválasztott, szakértő trénerek tanítanak, Hiro irányítása alatt.  

A tanfolyam tartalmazza: Game of Life – Az Élet Játéka Munakfüzet.

Előfeltételek: Alap DNS Tanfolyam, Haladó DNS Tanfolyam, Áss Mélyebbre Tanfolyam

A nyilatkozatokat a honlapon, és az osztály nem alkalmas betegségek diagnosztizálására, kezelésére, gyógyítására vagy megelőzésére. Az itt közölt információ szigorúan oktatási célokra. Semmilyen módon kell az információ ezen a honlapon tekinthető helyettesíti a megfelelő orvosi ellátást az orvos vagy más egészségügyi szakember.

ThetaHealing
Ajánlások
Teljesen megváltozott, minden szempontból az életem.

-Lois Lee Fellers
„Nos, Vianna…teljes szívemből köszönöm, hogy olyan sok emberrel osztod meg ezt a csodálatos módszert. Ez valóban megváltoztatta az életemet.”

-Christine Powell
A ThetaHealinggel teljes rezgésbeli ugrást tapasztaltam meg, amely megváltoztatta az életemet. Meggyógyítottam a saját problémáimat, családi kapcsolataimon belül csodálatos gyógyulásokat tapasztaltam meg és megtaláltam az életcélomat.

-Diana Palm

ThetaHealing Institute of Knowledge®

29048 Broken Leg Road
Bigfork, MT USA  59911
Telefon: 406.206.3232
FAX: 406.206.4669

Hivatalos Vianna Stibal ThetaHealing weboldal
       
THETAHEALING, THETAHEALER, the THETA HEALING shield logo and THInK/THETA HEALING INSTITUTE OF KNOWLEDGE are registered trademarks. Seminars and sessions in the ThetaHealing energy modality are available exclusively from an Instructors and Practitioners certified in the ThetaHealing Technique. Only an instructor or Practitioner who has been certified by THInK is entitled to be called a ThetaHealer. Only those energy healing practices developed and approved by Vianna and THInK can be called ThetaHealing.
  test

Copyright © 2022 THETAHEALING®


No portion of information in this website may be reproduced or distributed in any form without prior permission from the author which may be solicited upon request. All rights reserved.