ThetaHealing® Bőség Tudatosság Tanfolyam

Időtartam: 3 nap

 

A Bőség Tudatosság tanfolyam egy Választható Képzés, melyet 2012-ben hagyott jóvá a Vezetőség. A tanfolyamot Mark Anthony alkotta meg, hogy a ThetaHealing technikát felhasználva segítséget nyújtson a ThetaHealer számára a bőségtudat gondolkozásmódjának befogadására. Az emberi gondolkodásmód behúzza- és taszítja a bőségtudatot. Sokakszámára a bőség egy rajtuk kívül álló dolog, de valójában a gondolkodásmód olyan állapota, amelyben folyamatosan birtokalhatsz, amikor csak akarod.

 

Az első lépés a gazdaggá válás felé, hogy átteszed a szűkösségből és a hiánygondolkodásból a fókuszodat, illetve felhagysz a korlátozó mentális szokásaiddal. Szabályaink, szokásaink tesznek minket szegénnyé és benne tartanak újra meg újra a szükősségi ciklusokban.

 

Minden gazdaság, amelyre valaha is vágytál Benned van és nem rajtad kívül!

 

A Tanfolyam célja, hogy a ThetaHealing eszközeinek segítségével fejlessze tudatosságunkat, így természetesen hangolja össze rezgéseinket (minden gondolatunkat és hiedelmünket, hozzáállásunkat és érzelmeinket) az univerzális törvényekkel, amely így megteremti és fenttartja bőségünket, úgy hogy mindenki javát szolgálja.

A bőség tudatosság gondolkodásmódja, mindenki számára elérhető, nem korlátozódik csak néhány szerencsés vagy különleges egyén társadalmi kiváltsága. 

Az 1900-as évek elején és atörténelem során úgy gondolták, hogy a leggazdagabb embereknek egy egy egész élet kellett ahhoz, hogy megszerezzék vagyonukat, de mostanra az emberi tudatban bekövetkező váltással, könnyedén belenyúlhatunk a gondolkodásba és nagyon rövid idő alatt elérhetjük a gazdagságot.

A tanfolyam általános és egyedülálló célja, hogy segítsen minket abban, hogy megváltoztathassuk gondolkodásmódunkat, a szegénység tudatból a bőség tudatba, ahol a pénz könnyedén áramlik életünkbe, olyan munkán keresztül, amit szeretünk. 

A tanfolyam alatt 3 alapvető kérdés kerül terítékre, hogy elérhesd a bőségtudatos gondolkodásmódot.

 

• Ki vagyok én?

• Mi a Létezés legmagasabb igazsága?

• Mi itt a célom?

• Az élet nem más, mint az elmém kifejeződése képekben!

Előfeltételek: Alap DNS Tanfolyam, Haladó DNS Tanfolyam, Áss Mélyebbre Tanfolyam

A nyilatkozatokat a honlapon, és az osztály nem alkalmas betegségek diagnosztizálására, kezelésére, gyógyítására vagy megelőzésére. Az itt közölt információ szigorúan oktatási célokra. Semmilyen módon kell az információ ezen a honlapon tekinthető helyettesíti a megfelelő orvosi ellátást az orvos vagy más egészségügyi szakember.

ThetaHealing
Ajánlások
Teljesen megváltozott, minden szempontból az életem.

-Lois Lee Fellers
„Nos, Vianna…teljes szívemből köszönöm, hogy olyan sok emberrel osztod meg ezt a csodálatos módszert. Ez valóban megváltoztatta az életemet.”

-Christine Powell
A ThetaHealinggel teljes rezgésbeli ugrást tapasztaltam meg, amely megváltoztatta az életemet. Meggyógyítottam a saját problémáimat, családi kapcsolataimon belül csodálatos gyógyulásokat tapasztaltam meg és megtaláltam az életcélomat.

-Diana Palm

ThetaHealing Institute of Knowledge®

29048 Broken Leg Road
Bigfork, MT USA  59911
Telefon: 406.206.3232
FAX: 406.206.4669

Hivatalos Vianna Stibal ThetaHealing weboldal
       
THETAHEALING, THETAHEALER, the THETA HEALING shield logo and THInK/THETA HEALING INSTITUTE OF KNOWLEDGE are registered trademarks. Seminars and sessions in the ThetaHealing energy modality are available exclusively from an Instructors and Practitioners certified in the ThetaHealing Technique. Only an instructor or Practitioner who has been certified by THInK is entitled to be called a ThetaHealer. Only those energy healing practices developed and approved by Vianna and THInK can be called ThetaHealing.
  test

Copyright © 2022 THETAHEALING®


No portion of information in this website may be reproduced or distributed in any form without prior permission from the author which may be solicited upon request. All rights reserved.