ThetaHealing® Gondold át, amit gondolsz

Időtartam: 2 nap

Ezt a tanfolyamot Tomislav Gunjaca alkotta meg, hogy segítségedre legyen abban hogy megtaláld mi az ami blokkol pozitív gondolataid megalkotásában és hogy olyan valóságot teremthess, amilyet csak akarsz.

 

Megtanulod, hogy tudatosan hogyan változtathatod meg rezgés szintedet a ThetaHealing eszközeinek használatával, és hogyan teremts Téged támogató gondolatokat, a korlátozók helyett.Érezd életedet jelentősnek és irányíthatónak, csak úgy mint gondolataidat.

 

Gondolataink összekapcsolják tudatunkat a minket körülvevő valósággal. A gondolatok teremtik a valóságunkat. A gondolatok megmutatják magukat a valóságban. A gondolatok teremtenek.

 

Minden résztvevő megkapja a Konzulensi Munkafüzetet, amely tartalmazza: a gyakorlatokat, a programok átfogó listáját, a letöltéseket.  A gyakorlatok egyénileg és párokban történnek.

 

 

Előfeltételek: Alap DNS Tanfolyam, Haladó DNS Tanfolyam, Áss Mélyebbre Tanfolyam

A nyilatkozatokat a honlapon, és az osztály nem alkalmas betegségek diagnosztizálására, kezelésére, gyógyítására vagy megelőzésére. Az itt közölt információ szigorúan oktatási célokra. Semmilyen módon kell az információ ezen a honlapon tekinthető helyettesíti a megfelelő orvosi ellátást az orvos vagy más egészségügyi szakember.

ThetaHealing
Ajánlások
Teljesen megváltozott, minden szempontból az életem.

-Lois Lee Fellers
„Nos, Vianna…teljes szívemből köszönöm, hogy olyan sok emberrel osztod meg ezt a csodálatos módszert. Ez valóban megváltoztatta az életemet.”

-Christine Powell
A ThetaHealinggel teljes rezgésbeli ugrást tapasztaltam meg, amely megváltoztatta az életemet. Meggyógyítottam a saját problémáimat, családi kapcsolataimon belül csodálatos gyógyulásokat tapasztaltam meg és megtaláltam az életcélomat.

-Diana Palm

ThetaHealing Institute of Knowledge®

29048 Broken Leg Road
Bigfork, MT USA  59911
Telefon: 406.206.3232
FAX: 406.206.4669

Hivatalos Vianna Stibal ThetaHealing weboldal
       
THETAHEALING, THETAHEALER, the THETA HEALING shield logo and THInK/THETA HEALING INSTITUTE OF KNOWLEDGE are registered trademarks. Seminars and sessions in the ThetaHealing energy modality are available exclusively from an Instructors and Practitioners certified in the ThetaHealing Technique. Only an instructor or Practitioner who has been certified by THInK is entitled to be called a ThetaHealer. Only those energy healing practices developed and approved by Vianna and THInK can be called ThetaHealing.
  test

Copyright © 2021 THETAHEALING®


No portion of information in this website may be reproduced or distributed in any form without prior permission from the author which may be solicited upon request. All rights reserved.