ThetaHealing® beszámolók

A nevem Brandy, Vianna legfiatalabb lánya vagyok. Az hogy tanúja voltam édesanyám meggyógyulásának, életem legnagyobb áldása volt. Anyukám története és rajtam végzett ThetaHealing munkájának megtapasztalása egyaránt lenyűgöző.

 Növekedésem során, az elől lévő tejfogaim 12 éves koromig meg voltak. A legtöbb ember elülső fogai 6-7 éves korában kiesnek, nekem 12 éves koromig nem akartak kipotyogni. Mikor végül kiestek, nem nőtt a helyén új fog. Elmentem a fogorvoshoz, aki azt mondta, hogy nincs fog a jobb felső egyes helyén, így egy implantátumot kell behelyezni. Teljesen le voltam törve. Arra gondoltam, hogy majd milyen nevetségesen fog kinézni, hogyha mosolygok és majd azt a hiányzó részt fogják látni. Nem is akartam mosolyogni. Anyukám azt mondta, hogy ne aggódjak, mert ő elvégezi a gyógyítást a fogamon és kér majd egyet, hogy nőjön ki.

Kis idő múlva, végül visszamentem a fogorvoshoz, aki közölte velem hogy van fogam, csak éppen rossz helyen. A röntgenen jól látható volt, hogy a jobb felső oldalon, a szemfogam felett helyezkedett el. Az orvos azt mondta, hogy egy műtéttel át tudná helyezni oda ahol lennie kellene.

Anyukám ismét megnyugtatott és kért, hogy ne aggódjak; elvégzi a gyógyítást és megkéri a Teremtőt, hogy helyezze át a fogat. Rövid időn belül lett fogam, mégpedig tökéletesen rendben. Visszamentem az orvoshoz, a röntgen szerint a fog a megfelelő helyre került és kinőtt, de még egy fog jött az elülső fogam mögött. Kiindulva onnan, hogy nem volt fog egyáltalán, majd lett belőle kettő. Végül azt a fogat ki kellett húzni. A mosolyom gyönyörű, köszönöm Anya, és ThetaHealing!

 

Brandy


 

„Nagyon meglepő volt Vianna tudása és ragyogása, de a legjobbnak azt találtam, hogy ő is csak egy nő, aki tele van szeretettel mindenki iránt. Köszönöm Vianna, hogy megosztottad velem ezt a szeretetet.”


Selena Ortiz, Mexico


 

Amikor az orvosom közölte velem, hogy végső stádiumú mellrákom van és már csak 6 hónapom van hátra…úgy éreztem, hogy az életem darabokra hullott szét!! Nem volt reményem, sem jövőm! Egyetlen dolgot tehettem, hogy kivárom a saját „HALÁLOM!” Fogalmam sem volt, hogyan mondjam el a gyermekemnek.

Egyik nap egy könyvesboltban sétáltam, valami érdekes olvasnivalót keresve. Hirtelen a polcról egy könyv esett le, éppen a lábam mellé..nem akartam rálépni, így felvettem és megnéztem a címét, hogy milyen könyv az. A ThetaHealing könyv volt! (Healing jelentése = gyógyítás) „Gyógyítás!!” Ámulva néztem, és azonnal hittem benne, hogy ez Isten üzenete számomra. Amint elkezdtem olvasni a könyvet….tudtam, hogy Te vagy az aki kivezethet a rákból a szabad életbe! A szívem izgatottan dobogott!!

Azóta elvégeztem a tanfolyamokat, megtanultam az alapvető alkalmazásokat és igen hamar ThetaHealing oktatóvá váltam Okinawán. A ThetaHealing módszerének alkalmazásával sokkal energikusabbá váltam és mára rák nélkül élek!! Nagyon köszönöm Vianna hogy megosztod velünk tapasztalatodat és hogy elvezettél a rák nélküli élethez!!

Üdvözlettel:Kyoko Yoshida


 

Legnagyobb elismeréssel vagyok a ThetaHealing iránt, mivel visszaadta számomra a kapcsolatot a Teremtővel. Kivételes gyógyító képességével azt is biztosítja számomra, hogy segíthessek magam- és mások számára békés és örömteli életet élni.

Köszönöm, Vianna.


Marjorie Porta


 

Nagyon boldog vagyok, hogy megtaláltam a ThetaHealinget és rajta keresztül a célomat, még soha nem éreztem magam ilyen jól….és ilyen hálásnak! A szívem hálával és szeretettel ragyog! Áldás mindannyiótoknak!


Bree Melanson


 

Csodák történnek (kis segítséggel)

 

A nevem Sally. 2001 júniusában rosszindulatú melanómát diagnosztizáltak nálam, melyet a fejem hátsó oldalán lévő anyajegyből eredeztettek. A diagnózis lesúlytó volt, mivel a melanómának nincs hatásos gyógymódja és általában végzetes. A műtéti beavatkozás után, több orvossal való konzultációt- és szövettani szakvéleményt követően agyi elváltozást találtak 2001. szeptember 11-én. A hír pusztító volt, mivel agyi áttétes melanómára nincs gyógymód. Általában 4-6 hónap a hátralévő idő, de lehet akár 4 hét is.

Ezen hír után ismerkedtem meg Viannaval. A családunk egyik barátja hallott a súlyos egészségügyi problémák gyógyításában elért sikereiről a ThetaHealing®-gel, és segített abban hogy megtalálhassam őt. Vianna az első pillanattól kezdve lenyűgőző volt. Szoros időbeosztása ellenére is biztosított számomra „sürgősségi” konzultációt. Az ülés során eltűntette az agyi elváltozást. Egy későbbi, agyi MRI vizsgálat kimutatta, hogy az elváltozás már nincs ott. Egy későbbi alkalommal megtisztította a véremet, és egy –a John Wayne Onkológiai Intézet által végzett- speciális teszt igazolta, hogy nincsenek melanómás sejtek a véremben. Ez lényegében azt jelenti, hogy -miután dignosztizálták nálam a végzetes betegséget,- nem vagyok rákos!

A ThetaHealing® miközben varázslatos, nem csak az egyetlen, ami annyira lenyűgöző Viannaban. Első látogatásom alkalmával azt mondta nekem, hogy néhány régebbi fogászati gyökérkezelésemben kis tűk vannak, melyek gondot okozhatnak. Két hónappal később egy hatalmas fertőzést fedeztek fel, amely egy évekkel korábbi gyökérkezelés, öreg ezüst tűinek lebomlásából származott.

Miután teljes agyi sugarazást kaptam, elvesztettem az ízérzékelésemet, mely általános mellékhatása a kezelésnek. A konzultáció alkalmával, megemlítettem Viannanak, ő kiigazította a sugárzás hatásait, és már AZNAP ESTE újból éreztem az ízeket.

Vianna a férjemet és engem, mindig a legnagyobb tisztelettel és barátként kezelt. Mindig szorított nekem helyet, még ha naptára teljesen be is volt telve. Ő nyíltszívű, együttérző ember és ez gyógyító erejének igazán nagy lendületet ad. Ő szerinte mindez Isten érdeme, és kijelenti hogy ő csupán a hírnöke. VIANNA ÜZENETE SZÁMOMRA, AZ ÉLET MAGA!

Egy orvos sem volt képes magyarázatot adni ezekre a változásokra és teljesen elámultak a végzetes betegség eltűnésétől. Én ismerem az okát és most a világon mindenki megismerheti ezt. Vianna egy igazi csodatevő.

 

Sally


 

A nevem Renata Braun, mexikói vagyok. Mexikóvárosban élek

Az életem megváltozott és folyamatosan, minden egyes nap változik köszönhetően a ThetaHealing®-nek és becses alapítójának, Viannanak. Teljesen beleszerettem a módszerbe és azokba az eredményekbe, amelyeknek tanúja lehetek magamon és minden egyes kliensemen, tanítványomon. Egy óriás világ nyílt meg az új lehetőségek felé, magam- és mások számára egyaránt. Nem a drámában élek, mint eddig. Nyugodt vagyok, boldog és egészséges és ez valóban óriási változást hozott az életembe. Megismertem dolgokat , amikről nem is tudtam, folyamatos kapcsolatban vagyok magammal és a környező világgal, ami csodálatos és nagyszerű érzés. Ez egy soha el nem használódó eszköz az életemben és oly hálás vagyok a Teremtőnek hogy ugyanarra az ösvényre vezetett melyen Vianna és a ThetaHealing® halad.

 

Megtanultam, hogy hálával éljem az életemet, a mostban, a testemben, a világomban. Szeretem a ThetaHealing®-et, a hozzá kapcsolódó embereket és Viannat.

 

Köszönöm Istenem.

 


Renata Braun


 

Számos, szokatlan dolognak voltam már szemtanúja életem során, de mindezek semmik voltak ahhoz képest, amelyet Vianna ThetaHealing® világában tapasztalhattam meg. Az első tapasztalatom az volt amikor Viannaval egy betegemen dolgoztunk, akinek hét tumor volt az agyában, melyek tüdőrákjának áttéteti voltak. A hölgy haldoklott mivel a tumorok agyi túlnyomást okoztak. Azt mondták, hogy nincs tudatánál és nem képes beszélni, -alapvetően kómában volt a kórházba indulás előtt- az éjszaka folyamán tumorok okozta epilepsziás rohamai voltak. Mielőtt elindult volna a kórházba, elkezdtem dolgozni rajta, távol az otthonától. A Teremtőhöz való kapcsolódáskor először az asztrál síkon láttam, a kórházban fekve, a fejét letakarva egy lepedővel. A ThetaHealing®-gel az asztrál testét a hetes sík létezésére emeltem, megfürdetni a feltétel nélküli szeretetben. Mire a kórházba értem, már eszméletlen volt. Továbbra is folytattam a ThetaHealing®-et a teste gyógyítására, és mikor elmentem már magánál volt és röviden beszélt is. A következő napon tiszta volt az elméje és beszélt. Ekkor képessé vált hogy beszéljen telefonon Viannaval. Azt mondta neki, hogy a következő alkalommal történő MRI vizsgálaton ne lepődjön meg ha az orvosok nem találják a tumorokat. Még egyszer visszamentem a hölgyhöz és folytattam a ThetaHealing® munkát. 4 nappal később az orvosok megállapították, hogy az MRI szerint mindegyik tumor 40%kal csökkent és kijelentették, hogy a daganatok haldokolnak. Azután hogy nem tudott járni és megmozdítani a végtagjait ekkor már képes volt kontrollálni a testét. Ennek a tanújává válni, valóban lenyűgöző volt.

Édesapámnál a nyelőcsövén mély invazív karcinómát állapítottak meg. Ennél a nyelőcsőrák fajtánál kevesebb mint 30% a túlélis esély, még műtéti beavatkozás, sugár- és kemoterápia esetén is. Édesapám és én megvitattuk, hogy nincs értelme egyik csekély gyógyulási reményű invazív gyógymódnak sem, 79 évesen eltávolítani a nyelőcsövét, keresztülmenni ezeken a terápiákon, tönkretenné az életminőségét.

 Prosztata rákot is megállapítottak nála. Úgy döntöttem azt akarom, hogy apám Viannaval dolgozzon a prosztata rák problémán, mivel úgy gondoltam a lehetséges gyökér hitrendszerek túlságosan személyesek lehetnek ahhoz, hogy velem beszélje meg azokat. Los Angelesben Vianna asszisztense voltam egy Haladó ThetaHealing® tanfolyamon, az előadás alatt ülve egy nagyon mély théta állapotban úgy döntöttem távoli gyógyítással kezelem édesapámat. Miután csatlakoztam a Teremtőhöz, elképzeltem hogy belépek a testébe. A tumoron belül láttam a nyelőcsövet. Megkértem a Teremtőt, hogy mutassa meg mit kell tenni ahhoz hogy a rák eltűnjön. Beszéltem a rákkal, amely így megértette hogy fájdalmat okoz édesapám testének. Láttam amint eltűnik a Teremtő fényében. A kép annyira erős volt, hogy amikor hazaérve felhívtam édesapámat, azt mondtam neki, hogy ne legyen meglepődve ha nem találják majd a PET CT-n. 4 nappal később ment a kórházba PET CT vizsgálatra, hogy meghatározzák a rák méretét, DE NEM TALÁLTÁK! Izgatottan hívott fel és mesélte, hogy nem találják a rákot! Innentől lett igazán érdekes a történet. Egy héttel később az orvos felhívta apámat és azt mondta neki, hogy „azért mert mi nem találjuk a rákot, nem jelenti azt hogy nincs rákja. Majd azt mondta „ön még mindig rákos”. Amikor édesapám ezt elmesélte úgy éreztem hogy a rák vissza fog jönni, mivel generációjára jellemző hitrendszere annyira erősnek bizonyult („minden amit az orvos mond, igaz”), az orvosok tévedhetetlenségéről. Ekkor azt mondta, hogy akkor úgy gondolom, vissza kellene mennie egy endoszkópos nyelőcső vizsgálatra. Valóban betekintettek a fellelt rákba, azonban a biopszia után kiderült, hogy nem ugyanaz a rák. Megváltozott. Az első mély volt és invazív ez pedig felület, mint egy bőrrák. Ez az új rák könnyen gyógyítható volt egy foto-rezonációs terápiával, melyet ajánlottam számára, hogy csinálja, mivel úgy éreztem abban hisz, szükséges számára az orvosi szemlélet. Pontosan egy évvel később a rák visszatért ugyanazon a helyen. Ekkor megkértem őt hogy repüljön át Floridából így ki tudtuk dolgozni azokat a érzelmi hitrendszereit, melyek a rák visszatérését okozták. Visszament a kórházba és nem találták a rákot. 100 biopsziával később sincs rák! 

 

Kenneth Best, D.C. Los Angeles, Kalifornia


Én először fizikai gyógyításért mentem Viannahoz. Azóta megtapasztalásaim Viannaval, több gyógyuláson keresztül vezettek  – konzulensként majd tanáromként – de sokkal többet nyertem, mint jó egészséget. Mostanra teljesen új életem van, tele szeretettel, örömmel, szenvedéllyel, jólléttel és még sokkal több.  Az első konzultációm alkalmával feltárta vágyaimat hogy tiszta tudatosságban legyek életemmel és annak minden lehetőségével. Igazi szenvedélyemet illetően is megvilágosodtam, amely az volt hogy segíthessek másoknak hogy ők is megtegyék ezt. Vianna kiolvasta ezt belőlem és elhívott következő tanfolyamára. Azonnal tudtam, hogy résztveszek rajta. Ezzel az első, majd az ezt követő tréningekkel főfoglalkozású ThetaHealing® konzulenssé és tanárrá váltam, mely egy csodálatos, kiteljesedett élethez vezetett engem. A legnagyobb változás az volt számomra hogy képes voltam arra, hogy manifesztáljam, találkozzak- és összeházasodjak a lélektársammal. Vianna tanfolyamain keresztül ismertük meg egymást és mára megosztjuk életünket és közös munkánkat.

Konzulensként és tanárként megoszthatom a ThetaHealing® csodálatos előnyeit, a világ bármely táján élő emberekkel. Tanítványaim gyakran azért jönnek, hogy saját maguk konzelensévé váljanak,  nagyon megtisztelő és megható hogy része vagyok annak a majdani gyógyító örökségnek amely csak növekedni fog és az egész világon elterjed, ahogyan eljut az emberekhez. A ThetaHealing® szépsége abban rejlik, hogy nem mond ellent más módszereknek; sok tanítványom más gyógyítási művészetek gyakorlója, amelyet kombinálni tudnak a ThetaHealing®-gel a még jobb eredmény eléréséért. A tanítványaim és klienseim egyöntetűen elbűvöltek a ThetaHealing® élményeik által, mivel annyira jól és annyira gyorsan működik, és ami a legfontosabb az eredményei tartósak! El sem tudok képzelni ennél nagyobb ajándékot magamnak, hiszen klienseim és tanítványaim visszajelzései figyelemreméltóak a különböző testi-lelki problémák leküzdésében. Folyamatosan érkeznek hozzám visszajelzések és ajánlások a tanítványaimtól és klienseimtől ThetaHealing® sikerességét illetően. Minden nap érzem a szeretet forrását és hálás vagyok mindenért amit az életemben meg tudtam teremteni. Nagyon köszönöm Viannanak hogy megmutatta hogyan kapcsolódhatok folyamatosan a Forrásomhoz és hogy elhozta mindannyiunknak a ThetaHealing®-et.

Végtelen köszönettel:

 

Eric Brumett, ThetaHealing Mester Instruktor


A legnagyobb áldás életemben, az a csodálatos ajándék, hogy … Viannát megismerhettem. Ő vezetett engem az intuíciómon való munkában és Istennel való kapcsolatom elmélyítésében. Miután Vianna meggyógyított, elvégeztem az összes tanfolyamát. A lehetőség hogy képessé váltam Istenen keresztül meggyógyítani az embereket, megváltoztatta az életemet. Ez a beteljesedésnek olyan hatalmas érzése, hogy az már leírhatatlan. Soha életemben nem voltam ennél boldogabb és elégedettebb. Látni, hogy az emberek meggyógyulnak a thétaval, csodálatos élmény! Az anyósom egy nyitott szívműtét alkalmával, vérátömlesztésen esett át, amely során Hepatitis-C fertőzést kapott. Sok éven keresztül szenvedettt mielőtt megállapították volna a diagnózist. Ezután megkapta a rendelkezésre álló gyógyszereket a Hep-C-re. Ezektől rosszabbul érezte magát, kénytelen volt abbahagyni a szedésüket. Amikor Vianna belépett az életembe, megtanította, hogyan dolgozzak a Hep-C-vel. Csodás módon, egy héten belül a tünetei majdnemhogy eltűntek. Korábban fájdalma és égő érzése volt a veséiben és májában. Ezek eltűntek. A máj enzimek értéke kiugróan magas volt, mostanra stabilabb és ellenőrzés alatt tartható. A fáradtság érzése, amely napokig ágyban tartotta szintén távozott. Most élénk sétákat tesz az unokájával és élvezi az életét.

Köszönöm Istenem, köszönöm Vianna

 

Az elmúlt öt évben számos gyógyulás elősegítésének kiváltságában lehetett részem. Vezérelve olyan emberek gyógyulásában, akiket gyermekként szexuálisan bántalmaztak, és akik először váltak képessé előmozdítani életüket. A Thétával, számos szenvedélybeteg gyógyulását  láttam és olyanokat akik sikeresen továbbléptek. Annyi részlet van, amit elmondhatnék, hogy egy saját könyv kellene hozzá. A könyveket hagyjuk meg Viannank és Istennek azt, hogy vezesse őt gyógyításunkban és tanításunkban. Vianna, köszönet Neked azért, hogy csodákat, vidámságot és szeretetet hozol az életembe.

Hála és köszönet!

 

Heidi LeMieux
ThétaHealing® Mester


Orange , Kalifornia


Több mint 20 éve dolgozom akupunktőrként és vagyok a kaliforniai Kaiser Kórház és az Integratív Orvosi Intézet munkatársa. A legcsodálatosabb emberekkel tanulhattam és dolgozhattam együtt.

Egész életemben úgy hittem, hogy kell lennie egy módnak amely által mindannyian megtanulhatjuk a gyógyítást. Ösztönösen tudtam, hogy a valóság nem az aminek látszik, és hogy mindannyian többek vagyunk annál mint ahogy sejtjük. Mindenki a gyógyítást ajándékával születik. Tudom hogy hogy mindenkiben létezik ez és csak arra vár hogy felfedezzék. Tudom, hogy az az ajándék amellyel én rendelkezem semmivel sem nagyobb mint bárki másé. Tudom, hogy ez így igaz.  Hagy osszak meg röviden néhány dolgot amelynek tanúja voltam mióta Vianna által tanulom a módszert.

1999-ben egy autó elgázolta a kutyámat. A háta 3 helyen tört el, a lába összeroncsolódott. Légmell alakult ki, a szíve az egyik oldalra szorult be, belső vérzése volt és agyrázkódása. Az állatorvos azt mondta, hogy nincs esély arra, hogy túléli az éjszakát. Egy éve csináltak róla egy röntgent. Dr Kaplan megnézte a felvételt és teljes megdöbbenésére nyoma sem volt a sérüléseknek. A kutyám hátán lévő hegek az egyetlen bizonyíték a baleset megtörténtére.

2001-ben édesanyám haldoklott, veseelégtelensége és tüdőgyulladás miatt, az orvosok feladták a reményt. Alig volt öntudatánál, lélegeztető gépen volt. Megengedték, hogy hazavigyem, hogy otthon haljon meg. Reggel, mindenki meglepetésére, kint a napfényben reggelizett és nem volt semmilyen bizonyíték veseelégtelenségére és tüdőgyulladására.

Az egyik kliensem, egy 13 éves kislány szörnyen félt a fogorvostól és minden fajta érzéstelenítéstől. 2 fogát ki kellett húzni, és ragaszkodott ahhoz hogy Novocain (érzéstelenítő) nélkül történjen. Ő és az anyja is megkértek hogy menjek el velük a fogorvoshoz. Legnagyobb meglepetésemre, néhány perccel később mosolyogva lépett ki! Mindenféle fájdalom nélkül húzták ki a fogait!

Egy napon, az egyik kliensem a férfit hozott magával, aki nem akart tovább élni. A teste tele volt rákos sejtekkel a kórházban nem tudtak tenni érte semmit. Keresztülment már műtéten, sugárkezelésen stb., egyszerűen csak annyit mondott minden befejeződött. Ő és a felesége igaz hívők volta, és hallottak a módszerről. Ráhelyeztem a kezeimet és azt kértem, hogy minden rákos sejt távozzon. Képzeletemben úgy láttam őt, hogy felhők közt áll, és azt mondja, jól van és minden rendben van. Én úgy értelmeztem ezt hogy hamarosan eltávozik, és miután elmentek tőlem a feleségével, azt mondtam a barátomnak, hogy már nincs egy hete sem hátra. Néhány héttel később, megdöbbenésemre, az asszisztenmsem rohant hozzám hogy van egy üzenet a számomra, miszerint sehol sincs nyoma a ráknak! Úgy gondolom, hogy a hite és a Teremtő szeretete azonnali gyógyulást hozott számára, még ha én magam rosszul is értelmeztem az üzenetet.

Egyszer teljesen meg voltam lőve a san francisco-i reptéren a telefonom nélkül , a halott akkumulátora miatt. A kesztyűtartóban volt egy öreg-, hónapok óta nem használt mobiltelefonom. Annyit kértem, hogy csak egyszer működjön. Megtette, így képes voltam segítséget kérni. Utána már nem működött, de megkaptam amit akartam! Tanusítással képes voltam tárgyakat teremteni, -máshová helyezni.

Ismét el kell mondanom, hogy az egyetlen igazság, hogy mindannyiunk számára megadatott ez az ajándék és Vianna módszere oly mértékben gazdagítja majd életedet, amelyről csak álmodni tudsz!

 

Nini Gerard, Taylor Texas

ThetaHealing® Mester Instruktor

Akupunktör, a Kaiser Permanente korábbi munkatársa

 

 

Egy gyógyítói válság vezetett a ThetaHealing®-hez, és azonnal felismertem, hogy ez az, amiért én itt vagyok a földön és megtaláltam az életfeladatomat. Minden eddigi kérdésre az életem során, választ kaptam. Segített nekem hogy meglássam mennyire ösztönös vagyok, és hogy az lehetek- és azt tehetem ami csak vagyok, anélkül hogy elrejtsem vagy egy egy dobozba tegyem … Hogy az az örömteli ember lehetek aki tényleg vagyok, aki szereti- és segíti az embereket a legmagasabb lehetőségeiknek az elérésében ami olyan egyszerűen látható! Örültem és izgatott voltam; az egész életem értelmet nyert és  úgy tűnt, nagyszerűen, istenien hangszerelt.

Állat kommunikátor, művész Chi Gong tanár és konzulens, Kutya- és ló viselkedéstan tréner és gyógyító, ThetaHealing tanár (DNS Alap, Haladó,  Intuitív Anatómia, Szivárvány gyerekek, Prána gyógyító, Reiki mester, K-12 tanár, ThetaHealing® konzulens, Waiora értékesítő

 

Sky Ahearn- Észak Kalifornia


A ThetaHealing egy lenyűgöző, energiagyógyászati technika és folyamat, amely mindenki számára elérhető és hasznosítható, életkorra-, végzettségre-, foglalkozásra vagy egyéb háttére való tekintet nélkül. A ThetaHealing® túlmutat a „tipikus” energiagyógyászati technikákon. Sokkal több mindent foglal magában mint egy „egydimenziós” gyógyító módszer. Ehelyett három fő témakör tartozik a ThetaHealing® szárnyai alá:

(1) a gyógyító technikák és gyakorlatok a fizikai-, érzelmi, és lelki gyógyítás tekintetében.

(2) a hitmunka, mely a negatív hitrendszereket változtatja, négy különböző szinten támogatóvá

(3) a szórakoztató és érdekes metafizikai gyakorlatok.

A ThetaHealing® a választás gyógyító módszere is a konzulens, a tanár és a kliens számára mivel a TheatHealing®-ben a Mindeség Teremtője a gyógyító, a konzulens pedig a közvetítő. A Teremtő végzi a gyógyító csodát, a konzulens pedig tanújává válik. Mindamellett először engedélyt kell kérni a klienstől vagy tanulótól bármely ThetaHealing®  gyakorlat Teremtő általi elvégzéséhez. Ténylegesen ismernie kell és bele kell egyezni minden egyes ThetaHealing® gyakorlatba. Konzulensként és haladó ThetaHealing® tanárként, a munkám során számos A Mindeség Teremtője Által végzett azonnali gyógyulásnak  és csodának voltam szemtanúja.Fizikai gyógyulások tekintetében, klienseim és diákjaim a következőkről számoltak be:

-           csökkenő fájdalom (tekintve a nyak, hát, vállak, karok, arc, fej, gyomor, stb területeit) amely a konzultáció során folytatódott

-           egy nő arról számolt be hogy bénító fájdalma volt végig a háta felső részén, nyakában és a vállak vonalán. Több orvosnál és sebésznél járt az elműlt években, számos kivizsgálást végeztek rajta, szedett gyógyszert, de semmi nem tudta csökkenteni fájdalmát. Ezután részt vett egy ThetaHealing gyakorló tanfolyamon, ahol tanítottam. Azt mondta hogy a tanfolyam alatt, miután a Teremtő néhány ThetaHealing® gyakorlatot elvégzett, úgy érezte hogy valami bizsergést vagy elektromosságot érzett oda-vissza a háta felső részén, majd a fájdalom egy pillanat alatt távozott. Fél évvel később, ugyanott egy másik ThetaHealing® tanfolyamot tartottam. Ő is részt vett rajta és beszámolt arról, hogy a fájdalom nem tért vissza többet és már fájdalom nélkül él.

-           végtagok használata és minden irányú mozgás (azonnali gyógyulás kezeken/karokon)

-           emésztési zavarok eltűnése ThetaHealing® kezelés után

-           egy orvosi rendelőben általam tartott ThetaHealing® gyakorló tanfolyam után felhívott az egyik résztvevő hölgy és elmondta, hogy a az orvosa által igazolt folt a tüdején eltűnt miután  a tanfolyamon részt vett és megtapasztalta a Teremtő különböző gyógyító technikáit.

-           Miután egy hölgyön négy szintű hitmunkát végeztünk a Teremtővel, melynek középpontjában a harag volt, a lábujjainak és lábának vérzése és viszketése még aznap megszűnt és hamarosan az azokon lévő gombás fertőzéstől is megszabadult.

-           Az általam tanított Alap ThetaHealing® tanfolyam után két diákom arról számolt be, hogy látásuk 30%-kal javult a tanfolyam első napja után.

-           Mindenki egyformán arról számol be hogy hatalmas békességet éreznek ThetaHealing® után. A négy szintű hitmunkát tekintve, -miután a diákok és a kliensek megtapasztalják, életük teljesen átalakul. Új emberek lesznek, új-, támogató hittel és magatartással. Egy könyvet is tudnék írni az általam látott átalakulással, különösen a pénz, gazdagság, bőség és siker területein.

-           Munka- és karrier nélküli emberek, egycsapásra új, sikeres karrierbe kezdenek weblapokkal, üzletekkel és vevőkkel.

-           a meglévő vállakozások növekednek – sok új vevő, új üzletfelek és kapcsolatok

 

Ellen Cohen, ügyvéd, New York – ThetaHealing Mester Instruktor


Intuitív Anatómia

2004 júliusában, az a megtiszteltetés ért hogy részt vehettem Vianna 3 hetes Intuitív Anatómia tanfolyamán, amely örökre megváltoztatott. "Gyógyító, gyógyítsd meg magadat" ez az egyik első tana a gyógyításnak.

Elképesztő hogy megtisztitott szűrőink, (holisztikus, minden szintű: fizikális, mentális, érzelmi, energetikai és spirituális értelemben) lehetővé teszik számunkra, hogy ösztönösen- és nagyobb tisztasággal lássunk, halljunk érezzünk és ismerjünk fel. Én meggyógyítottam magamat, így ezáltal jobb gyógyítóvá váltam. Vianna inspirált és mindenre kitejedő betekintése a szervezetbe – mint holisztikus rendszer- a maga nemében páratlan.  Vianna a Mindenség Teremtőjének tiszta útmutatásával, megtanított minket hogy gyorsan beazonosíthassuk a betegséget kiváltó gyökér problémát, hogy a táplálkozással, a gén- és hitminta munkákkal visszaállítsuk az egészséges egyensúlyt a szervezetben. Életem nagy részében metafizikát és számos alternatív gyógymódot tanulmányoztam, de messze ez a leghatékonyabb módszer, a fenntartható eredményességének köszönhetően. Kimondhatatlanul hálás vagyok azért hogy napi szinte lehetőségem van a Teremtővel való kapcsolódásra és hogy láthatom a a Teremtő Feltétel Nélküli Szeretetének tükröződését azon emberek szemében akikkel megáldott az ég, munkámban.

Köszönöm!

 

Rev. Raeann R. Rodriguez

Okleveles DNS tanár és konzulens


www.HealerRae.com
Los Angeles , CA 90045


Vianna és az ő tanítási varázslatos irányba változtatták meg a mi- és azon emberek  életét akikkel munkák során találkoztunk. Életem során, 40 éven keresztül számtalan , különböző gyógymódot tanulmányoztam és úgy találtam hogy ez a leginkább mindenre kiterjedő és a legteljesebb gyógyító módszer amit valaha tapasztaltam. Vianna egy gyönyörű és áldott „csatorna”, akinek a legtisztább szíve van a világon.

Ismerni őt, egy erőteljes és pozitív életváltozást adó megtapasztalás

Rev. Mary C. Jones

Okleveles DNS tanár és konzulens


On The Healing Path
Lakewood, Colorado


2000 szeptemberében vettem részt Vianna előadásán. Egyedül mentem és az osztályban én voltam a legfiatalabb. Az elejétől kezdve azt gondolt, „Mi a fenét csinálsz, Shasta?!” De amint megláttam Viannat (és tényleg rájöttem, hogy ő az) a kételkedésem eltűnt. Sokkal fiatalabbnak tűnt, mint ahogy vártam és folyamatosan azt mondat „Nagyon jól fogunk mulatni!!!” El lehet képzelni, hogy 15 évesen ezt hallani, nagyon megnyugtató volt.

A következő napokat azzal töltöttem, hogy hallgattam, tanultam és a gyakorlatba átültettem az újonnan tanultakat. A harmadik nap végére már mindenki, aki részt vett a tanfolyamon régóta ismert barátként viselkedett. Egyáltalán nem bánom hogy elvégeztem a tanfolyamot, megérte az árát és remélem mindenkinek lesz rá lehetősége megcsinálja és hogy jobb irányba változtathassa meg az életét.

OLYAN EGYSZERŰ!!!

 

Shasta Marcelo
Gold Coast, Japan 10/03/00


ThetaHealing
Ajánlások
Teljesen megváltozott, minden szempontból az életem.

-Lois Lee Fellers
„Nos, Vianna…teljes szívemből köszönöm, hogy olyan sok emberrel osztod meg ezt a csodálatos módszert. Ez valóban megváltoztatta az életemet.”

-Christine Powell
A ThetaHealinggel teljes rezgésbeli ugrást tapasztaltam meg, amely megváltoztatta az életemet. Meggyógyítottam a saját problémáimat, családi kapcsolataimon belül csodálatos gyógyulásokat tapasztaltam meg és megtaláltam az életcélomat.

-Diana Palm

ThetaHealing Institute of Knowledge®

29048 Broken Leg Road
Bigfork, MT USA  59911
Telefon: 406.206.3232
FAX: 406.206.4669

Hivatalos Vianna Stibal ThetaHealing weboldal
       
THETAHEALING, THETAHEALER, the THETA HEALING shield logo and THInK/THETA HEALING INSTITUTE OF KNOWLEDGE are registered trademarks. Seminars and sessions in the ThetaHealing energy modality are available exclusively from an Instructors and Practitioners certified in the ThetaHealing Technique. Only an instructor or Practitioner who has been certified by THInK is entitled to be called a ThetaHealer. Only those energy healing practices developed and approved by Vianna and THInK can be called ThetaHealing.
  test

Copyright © 2022 THETAHEALING®


No portion of information in this website may be reproduced or distributed in any form without prior permission from the author which may be solicited upon request. All rights reserved.