ThetaHealing® Történetek

Viannanak nagyon sok csodás töténete van saját és mások gyógyulását illetően. De az igazán figyelemreméltó dolog az, ha megtanuljuk vagy megtanítjuk az embereket hogy hogyan teremthetjük /teremthessék meg a csodákat.   
Vianna Édesanyja
Lorene Smith 
Sally Hymer Beszámoló
 
Vianna nagynénje, Jackie 
 
     
     
 Mark Anthony beszámoló
1. rész
 Mark Anthony beszámoló
2. rész
 Mark Anthony beszámoló
3. rész
     
   
 Colleen Clark beszámoló
1. rséz
 Colleen Clark beszámoló
2. rész
 
     
     
     
     

 Nézz minket

 

 

 
 
 
ThetaHealing
Ajánlások
Teljesen megváltozott, minden szempontból az életem.

-Lois Lee Fellers
„Nos, Vianna…teljes szívemből köszönöm, hogy olyan sok emberrel osztod meg ezt a csodálatos módszert. Ez valóban megváltoztatta az életemet.”

-Christine Powell
A ThetaHealinggel teljes rezgésbeli ugrást tapasztaltam meg, amely megváltoztatta az életemet. Meggyógyítottam a saját problémáimat, családi kapcsolataimon belül csodálatos gyógyulásokat tapasztaltam meg és megtaláltam az életcélomat.

-Diana Palm

ThetaHealing Institute of Knowledge®

29048 Broken Leg Road
Bigfork, MT USA  59911
Telefon: 406.206.3232
FAX: 406.206.4669

Hivatalos Vianna Stibal ThetaHealing weboldal
       
THETAHEALING, THETAHEALER, the THETA HEALING shield logo and THInK/THETA HEALING INSTITUTE OF KNOWLEDGE are registered trademarks. Seminars and sessions in the ThetaHealing energy modality are available exclusively from an Instructors and Practitioners certified in the ThetaHealing Technique. Only an instructor or Practitioner who has been certified by THInK is entitled to be called a ThetaHealer. Only those energy healing practices developed and approved by Vianna and THInK can be called ThetaHealing.
  test

Copyright © 2021 THETAHEALING®


No portion of information in this website may be reproduced or distributed in any form without prior permission from the author which may be solicited upon request. All rights reserved.